Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinav sabahlamasi

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

bir yandan doktora yaparken bir yandan da ikinci universite kovalamaya calisiyorum. cok buyuk bir ikilemdeyim. misal bugun ogrencilerin odevlerine final notlarini verdim, simdi ise yarinki sinavim icin sabahliyorum. hoca miyim ogrenci miyim belli degil, devamli bir rol catismasi icindeyim,

o degil de yarinki sinavdan kalirsam cok komik olucak. ders de building blocks of software. ama boyle temel bir konu daha karisik anlatilamazmis. saka gibi.

kalmiyim nolur ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:

wuhuu hocalarda böyle stresler yaşıyorlar , anlayın işte öğrencinin halinden de biraz bol not verin =P şaka bi yana umarım geçersin dersini =)

bol not vermenize gerek yok. Adam gibi anlatın, slattan okumayın mıy mıy, tahtayı kullanın.Bir de anlattığınız konuların az da olsa yakınından bişeyler sorun ters köşe yapmayın

Ters köşeleri proje ve ödevlerde yapın
Sosyal ağlarda paylaş

idare eder gecti, 100 uzerinden 70 puanlik soruyu yapabildim. pek girisip sallama cevaplar verecek vaktim olmadi, bildigim bolumleri zor yetistirdim.

40 alirim herhalde ya. insallah alirim. resit filan ugrastirmasinlar beni.

ayrica, @banshee, insanlari bir odaya tikip "su kadar zamanda su kadar sunu bunu yapmalisiniz" mantigina karsiyim zaten. gercek hayattan uzak geliyor bu yaklasim bana. ama ileride program geregi sinavi olmasi gereken bir ders gelirse karsima, buyuk ihtimalle kitap defter acik yaparim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

bir yandan doktora yaparken bir yandan da ikinci universite kovalamaya calisiyorum. cok buyuk bir ikilemdeyim. misal bugun ogrencilerin odevlerine final notlarini verdim, simdi ise yarinki sinavim icin sabahliyorum. hoca miyim ogrenci miyim belli degil, devamli bir rol catismasi icindeyim,

o degil de yarinki sinavdan kalirsam cok komik olucak. ders de building blocks of software. ama boyle temel bir konu daha karisik anlatilamazmis. saka gibi.

kalmiyim nolur ya..

Mumcum benim annemde böyleydi doktorada gerçi o geç yaptı doktorasını ama çok zor iş biliyorum , çoğu sınavını ben notladım falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abi her ders de bilgiye yönelik olmuyor ki. Kimi derste de öğrenciyi konsepti anlama açısından ölçmen gerekiyor. O yüzden bazı derslerde olayı kavrayanı ayırma açısından gayet yararlı.

dasaaa said:

aslında bileni bilmeyeni ayırt eden sınavlardır bence.

olayı kavrayıp farklı yorumlarla uygulamayı bilen geçer..

sırf ezber yapıp geçen, kafayı kullanmayan adamlara aşırı gıcığım.
Sosyal ağlarda paylaş

müm'ün öğretim açısından yaklaşımıni ben takdir ederim genel olarak. lakin onun bu yaklaşımı biraz da türkiye'de olmadığı için bence. burada öğrencilere dayatılmasının yanında, öğrenciler de çok farklı çalıştıramıyorlar kafalarını sıklıkla.

git beynini göçür, kal müm sen orda. dönme lan.
Sosyal ağlarda paylaş

seni de gocurcem racta :P

sinavin zoru olmaz ya.. en azindan olmamali. bir sinavda ortalama 40 aliyora ogrenciler, gidip hocaya kizmak lazim. ya programda ya sinavda ya da dersi anlatanda bir sorun var demek.

dasaaa said:

yalnız yaşlandıkça sabaha kadar çalışma olayı zorlaşıyor galiba yaw..

+1

grafik de ubermis =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...