Head Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: EagleEye, 08 Ağustos 2004 03:40 tarihinde demiş ki: dıptıs evet [signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic [Bu mesaj Head tarafından 08 Ağustos 2004 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bu kıza gıcık olmuyodum önceden böyle değişik şeylerle gündeme geliyodu,o skeçlerde falan bıyıklı demesi falan. Fakat bunları birleşritip reklam amaçlı kullanmasına uyuz oldum. Artık bu da karalistededir. :) (Paticik suikast timi falan mı kursak napsak lan şunları temizlesek)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ulan adamlar dalga geçiyor benle ya... abi queen popdur 70lerde herkes dinler dalga mı geçiyosunuz siz ulan delirtmeyin adamı[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 "pop" sözcüğünden farklı şeyler anladığınız için anlaşamadınız. olayı şöyle açıklığa kavuşturalım: queen 70'lerde oldukça popüler olan bir rock grubuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 pop music popüler yani en çok dinlenen muzik anlamına gelir... 2000lerde hiphopun pop olması beni ilgilendirmez... ya da herkesin dinlediği ıptıs ıptısın... ama 70lerde Queen bir pop grubuydu... çok dinlenirdi çünkü... bu kadar da basit[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben seviyorum böyle geyik şarkıları kardeşim, zagaya sevmesem de, kızım gazetede okuduğum yorumları falan hoşuma gitmişti. şarkıyı dinlemedim gerçi ama helal olsun iyi yapmış. tüm sözlerini bilen bulan varsa bi şettirse buraya.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brokenrhythm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu kızı okan bayulgen acarak unlu yapti, adam da gercek 1 potansiyel oldugunu bir kez daha anlamis olduk. populer muzik dedigimiz cok dinlemekten ileri gelse idi, zamaninda turk sanat muzigi yapan ( adlari aklima gelmiyo su an ) kisilerde tek alternatif oldugundan pop muzik yapiyordu o zaman.pop populerin kisa hali fakat, yurt disinda ureyen "pop culture" degil , "pop muzik" bir tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sanki okan bayülgen alıp koyuyo kızı oraya[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 pop müzikle popüler müzik aynı şey değildir.birçok kişi aynı sayıyor ama.mesela zamanında metallica bile popüler müzikti.ama asla pop diyemeyiz bunlara.bu arada bu "yıkılıo" ablamızı zaga'da gayet beğenirdim de sırf para için yapmış sanırım bunu o yüzden her ne kadar nefret etsem de anlayışla karşılayabiliyorum.yani para kazandırıcak olsa pop şarkıcısı diye salak gibi çıkmazdım ama o salak tiplere şarkı yazıp paramı alırdım heralde.ne ki sonuçta " yar nerdesin,yar napıosun,beni aldattın allah belanı versin" şeklinde sözler....müzik için de(müzik demeye bin hatta ikibin şahit ister) iki tane 300-500 hatta katsayıyı ve kafa şişirme etkisini arttırarak 3000-5000 ekleyerek 5 tane de kıro kemancı tutarak gayet "türk popu" tadınca şeyler çıkabrılabilir...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 norton tamamen haklısın katılyıorum[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 valla ben severek izliyorum :P hatta bayiliom bile denebilir (tamam icsel dürtülerime teslim olduk:P) hatttaaa bi arkadas klibini kaydetsede bana yollasa :P [Bu mesaj Creel tarafından 09 Ağustos 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Yalniy kizin kemani cok tatli..camdan..cok guzel ya bu keman ben de istiyorum:([signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi ben pop tarihi diye bir kitap okudum orda queen dende beatlesdan da nirvanadan da sözediyordu... ayrıca allmusic.com a baktığımda da queen için poprock yazıyor hala da lafımın arkasında dururum... queen popdur bu kadar da basit[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: fizban, 09 Ağustos 2004 01:52 tarihinde demiş ki: ehe evet kendi alıp kooyuyo, röportajında da yazıyodu, klip sunucusuyken okan görmüş bunu ve gel programıma demiş bu arada bu olayı bilmiyodum özür dilerim... normalde böyle olmuyo çünkü...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Sly-One, 07 Ağustos 2004 21:57 tarihinde demiş ki: çok tatlı ve eğitimli bir kız, hastasıyım. Yes she is.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Tek söyleyebileceğim müziği oyuncak ettiler.... yani nezaman salak bi laf çıksa bkz. DÖNCEM BEN SANA hemen onu şarkı yapıp kaset çıkaıyolar 1 haftada... salak salak işler işte...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 queen tamamen rock degildir yani butun albumleri goz onunde bulundurursak, da nirvana?![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 klip? yokmu klip? :( hich kimse cekmezmi sunu tv karti olan pek yardim sever iyi yürekli kimsecikler? :([signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ayça tekindr.. bir zamanlar g-hastasıydım çok şeker bir hatun olduğunu düşünürdüm albümü çıkacağını öğrenince ahanda negzel demiştim ama daha önce şöhreti yakaladığı geyiklerden yaptığı şarkıyı başarısız bulmadım kelimelerle anlatımalayacak kadar bir abartma kelmesiyle başarısız buldum... hakkında topladığım bütün resimleri ve röportajları makaleleri de attım çöpe... ulan ayça bu bana yapılır mı beee :( *!fırk*[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 O kiz kafa, egitimli, mantikli biri gibi geliyodu bana hep. Severdim ben de onceden ama bu sarkisi tam bir rezalet resmen paraya sikistim nerden para koparsam kardir diye yapilmis bir sarki. Albumde kac sarki vardir sarkilar nasildir bilemem ama boyle bir sarkiyi cikis sarkisi olarak secen birinden artik hayir gelmesini bekleyemem. Aslinda Zagayi birakip Mali barda calismaya baslamasiyla degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: karpuz, 08 Ağustos 2004 03:31 tarihinde demiş ki: elvis de pop Elvis Rock'n Roll'u yarattı bre.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: BonePART, 09 Ağustos 2004 13:44 tarihinde demiş ki: nirvana grunge dir Tam değil. Ama Grunge ağırlıklılar, doğru.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nirvana yoyo dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 her popüler müzik, pop müzik değildir. eagleeye pop müzik dıptıs tır, bazıları da, "pop müzik suxtır" demiş. aklıma pop olarak hemen micheal jackson, mfö, sertab erener geliyor. 80lerin sonu 90ların başında en sevdiğim ve en çok dinlediğim şarkıları yapmış kişiler bunlar. pop dediğimiz dıp tıstan ibaret değil. ona daha çok club, house vs vs deniyor. mesela dıp tıs dediğin papi chulo'dur, are you ready'dir. hiç de sevmem o müzikleri. açarım comanchero'yu bin kez dinlerim onun yerine...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence o kadın maymun etti kendini ne bilim zagadayken fln yine bi kalitesi şimdi afedersiniz görmemiş gibi reklamdı klipti kaset maset çıkarır şimdi :D[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar