THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 resimleri beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ince bir seydir falan ama degisik, dayanikli malzeme deyince aklima geldi, tum arabaya kaplanan bu malzemenin toplam agirligi kac kg civarinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 THARKAS said: benim icin bir fiyat alirmisin hocam? arabanın markası modelı ne ? bide sedanmı hb mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 cavanagh said: shagrathın araba güzel olmuş baya kaplama sonrası teşekkür ederım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Kendercik said: ince bir seydir falan ama degisik, dayanikli malzeme deyince aklima geldi, tum arabaya kaplanan bu malzemenin toplam agirligi kac kg civarinda? ağırlığı hakkında bişi diyemıcem yanı taşıdım ama hıc öle aklımda kalmadı gerçekten...şöle solıyım malzemenın kalınlıgı 100 nikron kalınlıgında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 [URL=http://img834.imageshack.us/i/35087146815481706810295.jpg/] buda fotoğrafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi kaplamadan daha ziyade airbrush olayı çok hoşuma gidiyor benim. İzmir'de bir adam var çoşkun şakre diye. adamın yaptığı dövmeler ve airbrushlar cidden sanat eseri. http://www.coskunsakre.com bu da kendi sitesinin adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Shagrath said: Kendercik said: ince bir seydir falan ama degisik, dayanikli malzeme deyince aklima geldi, tum arabaya kaplanan bu malzemenin toplam agirligi kac kg civarinda? ağırlığı hakkında bişi diyemıcem yanı taşıdım ama hıc öle aklımda kalmadı gerçekten...şöle solıyım malzemenın kalınlıgı 100 nikron kalınlıgında . kafam hafif güzel de bunun olayını çözemedim abi. normal olayda neye denk geliyor bu kalınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Shagrath said: THARKAS said: benim icin bir fiyat alirmisin hocam? arabanın markası modelı ne ? bide sedanmı hb mı acaba ? Hocam beyaz e coupe siyah mat olacak. Sedan yani. Protacle pazarlik yaptm 1500 den assa inmediler. Bu arada araban cok guzel olmus hakkaten. Renk uyumuna falan hasta oldum kapakciklarin logonun onun yanin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 100micron.. milimetrenin 10da 1i oluyore. 0,1mm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Manve_13 said: abi kaplamadan daha ziyade airbrush olayı çok hoşuma gidiyor benim. İzmir'de bir adam var çoşkun şakre diye. adamın yaptığı dövmeler ve airbrushlar cidden sanat eseri. http://www.coskunsakre.com bu da kendi sitesinin adresi. airbrushlar manyak abi oha.honda civice naapmış öle adam deha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 o sikko civice harcanan paraya yazık. airbrush için civicin 2 katı para bayılmışlardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 astra'da 3 copy. jpg isimli çalışma.. anatomi çalışmak lazım.. eller ufacık, kafa DEVASA! airbrush'ı alzheimer olduğunuzda yaptırın. arabanızı otoparkta bulmanız kolay olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 THARKAS said: Shagrath said: THARKAS said: benim icin bir fiyat alirmisin hocam? arabanın markası modelı ne ? bide sedanmı hb mı acaba ? Hocam beyaz e coupe siyah mat olacak. Sedan yani. Protacle pazarlik yaptm 1500 den assa inmediler. Bu arada araban cok guzel olmus hakkaten. Renk uyumuna falan hasta oldum kapakciklarin logonun onun yanin falan. 1150 TL ye Yaptırabiliriz ve kredi kartına 6 taksıt yaptırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Manve_13 said: Shagrath said: Kendercik said: ince bir seydir falan ama degisik, dayanikli malzeme deyince aklima geldi, tum arabaya kaplanan bu malzemenin toplam agirligi kac kg civarinda? ağırlığı hakkında bişi diyemıcem yanı taşıdım ama hıc öle aklımda kalmadı gerçekten...şöle solıyım malzemenın kalınlıgı 100 nikron kalınlıgında . kafam hafif güzel de bunun olayını çözemedim abi. normal olayda neye denk geliyor bu kalınlık. Mikron demeye çalışmış sanırım. 1 mikrometre (ya da mikron) = 1/1000 mm'dir, yani malzeme 0.1 mm imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Shagrath said: [URL=http://img834.imageshack.us/i/35087146815481706810295.jpg/] buda fotoğrafı :) ama bu çok canavar olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Zaytung Dergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aslında auris almayıp, fiat bis alıp komple altın kaplatsan daha güzel olurdu. yol göstermesi açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Şu ruslar çok gereksiz adamlar yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 goldbären said: aslında auris almayıp, fiat bis alıp komple altın kaplatsan daha güzel olurdu. yol göstermesi açısından Sen öle yap ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Baggio said: Manve_13 said: Shagrath said: Kendercik said: ince bir seydir falan ama degisik, dayanikli malzeme deyince aklima geldi, tum arabaya kaplanan bu malzemenin toplam agirligi kac kg civarinda? ağırlığı hakkında bişi diyemıcem yanı taşıdım ama hıc öle aklımda kalmadı gerçekten...şöle solıyım malzemenın kalınlıgı 100 nikron kalınlıgında . kafam hafif güzel de bunun olayını çözemedim abi. normal olayda neye denk geliyor bu kalınlık. Mikron demeye çalışmış sanırım. 1 mikrometre (ya da mikron) = 1/1000 mm'dir, yani malzeme 0.1 mm imiş. demeye çalışmış fılan demene ne gerek war anlamadım pek ??? . Bir harfi o an karıştırmış ve öle yazmış olabilirim ne bu kendini beğenmişlik edasında 2 cevabın çözemedim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Harf karıştırmak falan değil de, "teknik terim olsun havalı olsun" diye bildiğimiz 0.1 mm'yi sana 100 mikron diye söylemişler, sen de nikron anlamışsın abi. Ötesi yok yani ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 m ve ne harfleri gayette yanyana adam yanlış basmışta olabilir, ne ki şimdi bu alakasız laf sokma çabası araçlarla ilgili bir konuda, kaldı ki adam insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 allah yardımcımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Havalar çok mu ısındı ne?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar