KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.logitech.com/en-gb/mice_pointers/mice/devices/5845 http://www.logitech.com/en-gb/gaming/mice_keyboard_combos/devices/5092 bu 2sinden birini seçmeliyim başka seçeneğim yok (: önceki mouse 'um G7 idi. cordless olması önemli ama fps oyunlar için ve autocad gibi çizim programları için hassasiyet de önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 G9x ile G500'ü kıyaslamıştım, G500 daha iyiydi. En önemlisi ele daha iyi oturuyor. G9x alanların G500'e upgrade ettiğini de çok duydum. Oyun oynuycaksan zaten Performance Mouse'a bakman hata. Oyunlarda en iyi verimi kablolu mouselardan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 G9x tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 önceki mouse 'um g7 idi oyun mouse u 2000 dpi 2.4ghz wireless bağlantısı vardı. gördüm ki gayet iyiydi. sonuçta fps oyun oynuyorum fakat profosyonel olarak bu işi yapmıyorum yani. kablo olayı çok kötü hissedior ama. aralarındaki fark ne kdrdır onu da bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 eğer microsoft ürünü düşünürsen daha yeni sidewinder x8 aldım özellikle onu öneririm. bluetrack özelliği ve lazer mouse ların üç katı hassasiyeti ile şu anda en kaliteli ürün bence. ayrıca logitech te kararlıysan g9x yerine g500 daha iyi bir ürün. g9x in ele oturma problemleri var ve alışması zor olabiliyor ama g9x seviyesinde bir ürün istiyorsan kesinlikle x8 çok iyi bir ürün. eğer gidebilme imkanın varsa vatanbilgisayar veya benzeri yerlere gidip kendin test et çok daha iyi anlayacaksın demek istediğimi. yaklaşık iki haftadır her ürünü tek tek inceledim ilk başta comfort 4500 aldım bluetrack özelliği olduğu için ama dpi sıkıntısı çektim daha sonra sidewinder x8 i aldım. bundan önce a4tech x7 vardı ve fps oyunlarında inanılmaz fark yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kablosuz ürün kullandıktan sora kabloluya geçmeyi göze alamıyorum tek sorun bu. onun dışında tasarımı ve darkfield özelliği diğer taraftan dpi faktörü var. bilemedim yarın karar vereceğim şu an kesin olmamakla birlikte %80 g9x alacağım beleşe geleceği için para problem değil. tek problem seçmek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 olm ekrem git 10 liraya al bir tane neyine yetmiyor yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 (: alışkanlık bağımlılık sahip olma isteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 g9, kabloyu dert etme, kumas kaplı bi kablosu var g9'un asla esneyip mouse falan cekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 g9 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 @uzunkulak darkfield bluetrackten daha gelişmiş bi özellik bluetrackin yaptıklarının hepsini yapıo üstüne camda da çalışıo olayı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 1 saat içinde seçimimi yapacağım mx için 1500 dpi olduğnu öğrendim. bilmiorm yine de g9 u seçmek için ikna olmadm arada arkadaşlarla oynuyoruz cs ya da cod falan oynuyorum. g7 den kötü performans mı sağlayacak bana mx? sağlamayacaksa mx tam bi laptop mice ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 evet aynen öyle fps bol oynuyorsan kabloluyu alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 g500>g9x>performance mx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Şu sol tarafa ikitake arka arkada tuş koyuyolar ya. Ne kadar saçma bi tuş düzeneğidir o? aynı hataya bütün firmalar düşüyor. O tuşların alt alta olması lazım yoksa baş parmak sadece yakın olana basabiliyor rahatlıkla uzak olana basamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dostum.. bence senin başparmağında bir sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 naptım performance mouse mx siparişi verdim. içimde kaldı g9x fakat kablolu mouse kullanamam gibi geldi ve öyle hissettim. laptop ve mouse u sürekli taşımak zorunda kalacağım bi gerçek oyun ise yılda ortalama haftada 2 gün oynuyorum. pro bi oyuncu olmadığımdan dolayı böyle bi karar verdim araştırdım biraz. performance mouse mx 1500 dpi değerlerine sahip ve setpointinde oyun tanıma özelliği olan bi mousemuş. hani hala wcg turnuvalarında counter strike peşinde koşan biri olsam düşünmeden g9x alırdım. fakat bu kablosuzluk özgürlüğü düşüncesi beni etkileyen sebep. evime döndüğümde lcd ye bağlıyorum pc'yi ve mutfakta bi yandan yemek yerken diğer yandan film izliyorum. kabloya bağlı kalma düşüncesi korkuttu beni. böyle işte. teşekkür ederim yorumlarınız için. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kablosuz mouse'un özgürlüğünü anlamıyorum acıkcası, g7 kullandım g9dan daha "özgür değil" neyse tabi senin secimin elinde paralansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bkz. http://forum.paticik.com/read.php?6,4943119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar