sandalye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Fake değilim önce onu belirteyim. Bir kampanya hakkında bilgilendirmek için açtım konuyu, kampanya ile ilgili 2 vidyo paylaşıcam ( biri 1dk diğeri 3 dk) Vakit ayırıp izlerseniz sevinirim. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/video/video.php?v=398612274471&ref=mf http://www.facebook.com/video/video.php?v=108636559184005&ref=mf
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 chp altyapı çalışmalarına mı başladı. cık cık..
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dogru bulmadim cocuklari okul yapiminda kullanmakta.
Daniella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahah ayol ulusalcılar genç beyinleri yıkıyo
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Nedir bu konuyu siyasete kayırma gayretiniz anlam veremedim.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Daniella said: ahahah ayol ulusalcılar genç beyinleri yıkıyo gay akpli? cemil abi sen misin?
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Biz burda balonluları sevmeyiz. Balonsuzları hiç sevmeyiz.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Arkadaş TEGV çocuk okutur, TEV çocuk okutur okul yaptırır, Show TV'de vardı bunun benzeri bir şey, baba beni okula gönder kampanyası yapılır. Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz. Siyastle işim yokta yahu hep halk mı yaptıracak okulu, hep halk mı okutacak çocuğu. Zaten biz vergilerimizi bunlar olsun diye vermiyor muyuz? Son hükümetle de alakası yok, 40 senedir bu böyle yav yeterin be. 5TL ona, 10 TL buna, bir tuğla şuna. Türk milleti her zaman verir eyvallahta şu devlette yapsın birşeyler artık, o zaman biz 10 katını yapalım. Biz okul yapalım çocuk okutalım, adamın derdi en az 3 çocuk olsun. Cahil olsun da 3 olsun 5 olsun.
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 |Joker| said: Arkadaş TEGV çocuk okutur, TEV çocuk okutur okul yaptırır, Show TV'de vardı bunun benzeri bir şey, baba beni okula gönder kampanyası yapılır. Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz. Siyastle işim yokta yahu hep halk mı yaptıracak okulu, hep halk mı okutacak çocuğu. Zaten biz vergilerimizi bunlar olsun diye vermiyor muyuz? Son hükümetle de alakası yok, 40 senedir bu böyle yav yeterin be. 5TL ona, 10 TL buna, bir tuğla şuna. Türk milleti her zaman verir eyvallahta şu devlette yapsın birşeyler artık, o zaman biz 10 katını yapalım. Biz okul yapalım çocuk okutalım, adamın derdi en az 3 çocuk olsun. Cahil olsun da 3 olsun 5 olsun. Yalnız bu kampanyanın o kanpanyalardan farkı bizzat okulu Türkiyenin dört bir yanından 20şer gruplar halinde gelen üniversite öğrencilerinin yapacak olması. Bu durum olaya bambaşka bir hava katıyor. Ayrıca adı geçen dernekte ergenekonda yargılanıyor, 2007 yılında ABD tarafından yayınlanan insan hakları bildirgesinde kapatılması istenmiş bir dernek, hükümete karşı muhalif bir yönüde var yani.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Karasakal said: Biz burda balonluları sevmeyiz. Balonsuzları hiç sevmeyiz. 2009'da kayıtlı üye diyor bunu...
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aman kilitlenir falan... ben de araya bi mesaj atıp kaçayım |Joker| said: Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz. Yeni öğretmen ve polis alımına ilişkin tasarı Meclis’te kabul edildi. Yasayla 30 bin polis için kadro açılırken, bu yıl içinde 25 bin öğretmen atanacak. (www.ntvmsnbc.com) Hükümetimiz gerekli(!) gördüğü atamaları yapmış.
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bone said: Karasakal said: Biz burda balonluları sevmeyiz. Balonsuzları hiç sevmeyiz. 2009'da kayıtlı üye diyor bunu... belki arkadaşta benim gibi banlanmıştır :) 2001 kayıtlıydım bende niye banlandığımı bile hatırlamiom 2006 filan gibiydi sanırım :)
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Böyle bir proje gerekli desteği bulamadığı için güm e gitti. İnşallah siz bulurusnuz. ahanda bu.
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bugün disko kralına birkaç aradaşımız çıkıp projeyi anlatacak merak eden varsa takip edebilir, birde Muazzez İlmiye Çığ telefonla bağlanıp kısa bir bilgilendirme yapacak. Öyle haber vereyim dedim.
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sandalye said: hükümete karşı muhalif bir yönüde var yani.olucak tabi hukumetin yapmadıgı yukumlulugu yapıyolarsa
Öne çıkan mesajlar