Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyetin Okulu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fake değilim önce onu belirteyim.

Bir kampanya hakkında bilgilendirmek için açtım konuyu, kampanya ile ilgili 2 vidyo paylaşıcam ( biri 1dk diğeri 3 dk)
Vakit ayırıp izlerseniz sevinirim.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/video/video.php?v=398612274471&ref=mf

http://www.facebook.com/video/video.php?v=108636559184005&ref=mf
Mesaj tarihi:
Arkadaş TEGV çocuk okutur, TEV çocuk okutur okul yaptırır, Show TV'de vardı bunun benzeri bir şey, baba beni okula gönder kampanyası yapılır. Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz. Siyastle işim yokta yahu hep halk mı yaptıracak okulu, hep halk mı okutacak çocuğu. Zaten biz vergilerimizi bunlar olsun diye vermiyor muyuz? Son hükümetle de alakası yok, 40 senedir bu böyle yav yeterin be. 5TL ona, 10 TL buna, bir tuğla şuna. Türk milleti her zaman verir eyvallahta şu devlette yapsın birşeyler artık, o zaman biz 10 katını yapalım. Biz okul yapalım çocuk okutalım, adamın derdi en az 3 çocuk olsun. Cahil olsun da 3 olsun 5 olsun.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Arkadaş TEGV çocuk okutur, TEV çocuk okutur okul yaptırır, Show TV'de vardı bunun benzeri bir şey, baba beni okula gönder kampanyası yapılır. Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz. Siyastle işim yokta yahu hep halk mı yaptıracak okulu, hep halk mı okutacak çocuğu. Zaten biz vergilerimizi bunlar olsun diye vermiyor muyuz? Son hükümetle de alakası yok, 40 senedir bu böyle yav yeterin be. 5TL ona, 10 TL buna, bir tuğla şuna. Türk milleti her zaman verir eyvallahta şu devlette yapsın birşeyler artık, o zaman biz 10 katını yapalım. Biz okul yapalım çocuk okutalım, adamın derdi en az 3 çocuk olsun. Cahil olsun da 3 olsun 5 olsun.

Yalnız bu kampanyanın o kanpanyalardan farkı bizzat okulu Türkiyenin dört bir yanından 20şer gruplar halinde gelen üniversite öğrencilerinin yapacak olması.
Bu durum olaya bambaşka bir hava katıyor.
Ayrıca adı geçen dernekte ergenekonda yargılanıyor, 2007 yılında ABD tarafından yayınlanan insan hakları bildirgesinde kapatılması istenmiş bir dernek, hükümete karşı muhalif bir yönüde var yani.
Mesaj tarihi:
aman kilitlenir falan... ben de araya bi mesaj atıp kaçayım
|Joker| said:

Bu ülkenin hükümeti de o okullara öğretmen atayamaz.

Yeni öğretmen ve polis alımına ilişkin tasarı Meclis’te kabul edildi. Yasayla 30 bin polis için kadro açılırken, bu yıl içinde 25 bin öğretmen atanacak.
(www.ntvmsnbc.com)

Hükümetimiz gerekli(!) gördüğü atamaları yapmış.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Karasakal said:

Biz burda balonluları sevmeyiz.
Balonsuzları hiç sevmeyiz.

2009'da kayıtlı üye diyor bunu...

belki arkadaşta benim gibi banlanmıştır :) 2001 kayıtlıydım bende niye banlandığımı bile hatırlamiom 2006 filan gibiydi sanırım :)
Mesaj tarihi:
Bugün disko kralına birkaç aradaşımız çıkıp projeyi anlatacak merak eden varsa takip edebilir, birde Muazzez İlmiye Çığ telefonla bağlanıp kısa bir bilgilendirme yapacak.
Öyle haber vereyim dedim.
  • Yeni Oluştur...