Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün başıma gelen bi olay

soulberry

Öne çıkan mesajlar

öğlen vakti parkta oturuyodum. ortada havuz gibi bi şey vardı, bi kelebek çarptı gözüme. cidden süper bi hayvandı. beyaz, baya da büyük. sonra kedinin teki bunu izlemeye başladı, bi kıllık yapmak üzere olduğunu anladım.

kelebeğin üstüne atladı, ağzına aldı. çiğniyo falan resmen. ben de salak gibi izliyorum, daha uyanamadım. sonra kelebeği bıraktı bi yere, yediği de yok yani.. gidip baktım, kanatları falan ölmüş, dağılmış resmen. ama yaşıyo, sürünüyo daha doğrusu. o sinirle kediye attığım tekmeyi kendime yakıştırsam mı yakıştırmasam mı tam bilemedim. kedilere özel bi düşmanlığım yoktu bugüne kadar. gerizekalı hayvan kaçmadı da, ikinci tekmeyi de patlatıcaktım ama park dedeleri "terbiyesiz" falan diye bağırınca parkı terkettim.

neyse pati, içimi döktüm. paticiğin yüz karası olabilirim bu yaptığımdan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

karaböcekleri bile öldürmeden evden atan bi insanım. ama sırf p..lik olsun diye bi hayvanı çiğneyip atmak garip geldi. yemiş olsa sesimi çıkarmazdım belki.

tadını beğenmemiştir, ben de bi yemeğin tadını beğenmezsem bırakıp başka bi tane alabiliyorum. Çok da süper empati yaparım kediye :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...