soulberry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 öğlen vakti parkta oturuyodum. ortada havuz gibi bi şey vardı, bi kelebek çarptı gözüme. cidden süper bi hayvandı. beyaz, baya da büyük. sonra kedinin teki bunu izlemeye başladı, bi kıllık yapmak üzere olduğunu anladım. kelebeğin üstüne atladı, ağzına aldı. çiğniyo falan resmen. ben de salak gibi izliyorum, daha uyanamadım. sonra kelebeği bıraktı bi yere, yediği de yok yani.. gidip baktım, kanatları falan ölmüş, dağılmış resmen. ama yaşıyo, sürünüyo daha doğrusu. o sinirle kediye attığım tekmeyi kendime yakıştırsam mı yakıştırmasam mı tam bilemedim. kedilere özel bi düşmanlığım yoktu bugüne kadar. gerizekalı hayvan kaçmadı da, ikinci tekmeyi de patlatıcaktım ama park dedeleri "terbiyesiz" falan diye bağırınca parkı terkettim. neyse pati, içimi döktüm. paticiğin yüz karası olabilirim bu yaptığımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kediye tekme atmış gelip bi de buraya yazmış arkadaşı banlar mısınız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ha pardon kızdı bu banlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kız haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben açsam kedi tekmeledim diye kesin bütün erkekler atlamıştı hakaretlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahaha ezgi ne yaptın ya,iyi yapmıssın bosver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kediyi evren yaptığı hareket için cezalandırmış. Thank you universe. bu arada: /summon bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Doğanın kanunu bu ya, sen et yedin diye biri gelip "lan dana öldürdün" diye tekmelese iyi mi olur? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 O kedi o oyunları oynamasa hayatta kalmasına yardımcı olacak reflekslere sahip olamaz. Yaşamaya çalışan bir canlıya eziyet etmişsin seni asla affetmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 haketmiş kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kediseverler-hayvanseverler "U" dönüşü yapıyor bu topikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 karaböcekleri bile öldürmeden evden atan bi insanım. ama sırf p..lik olsun diye bi hayvanı çiğneyip atmak garip geldi. yemiş olsa sesimi çıkarmazdım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ''game'' mi yazıyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_Mrz9NIFkKJY/SvHpdVzngEI/AAAAAAAAAHs/6qU98t4yPZE/s400/Hammer+of+Justice.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 soulberry said: karaböcekleri bile öldürmeden evden atan bi insanım. ama sırf p..lik olsun diye bi hayvanı çiğneyip atmak garip geldi. yemiş olsa sesimi çıkarmazdım belki. tadını beğenmemiştir, ben de bi yemeğin tadını beğenmezsem bırakıp başka bi tane alabiliyorum. Çok da süper empati yaparım kediye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya şimdi kıt bi örnek olcak ama balinalarda fok balıklarını top gibi kullanıp karaya bırakıyor onlarıdamı tekmelesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kediyi tekmeleyeceğine kanatsız kelebeği öldürseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahaha hakketen sayende hem kelebek azap cekti hemde kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bence haksızsın. sen de etrafında ucusan bir sinegi uzaklastırmaya calısırken vursan, gelip seni tekmelesek iyi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sen de kediyi cigneseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kızlar garip yaratıklar ya. sen gelip kediye vursan ağzına eder. kedi kelebeği yedi diye gidip kediye tekme atıyo. kafadan kontaklık diz boyu bütün kadınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bide kediye tekme atmak nedir ya, hani benim boyle acimasiz kavgaci gordugum adamlar bile sinirlense bi durtuyor kediyi, tinerciler fln tekme atar anca kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ama şölede bişi var böcekler belkide insanlar gibi acı çekmiyorduk aa bak kanadı koptu yazık demeninde bi amacı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kelebek ne olm ya kedi diyorsun kedi hiç olmadı memeli bi hayvan yanlış tarafı tutmuşsun bu olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kediye tekme atmışsın hiç için sızlamadı mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar