Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lise'den bir tek kızları özlüyorum ben :-P ama ilkokul zevkliydi ya, körebe, ebelemece, seksek, sonra terminator, rocky muhabbetleri, rocky filmdeki gibi kaslı mı değil mi tarzında sohbetler felan.. yok yok ben nostaljiye girmiycem.. vazgeçtim :-P[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 en kral ana okulu ahhauaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ana okulunda ne güzel elma suyu için birbirimizi dövüyorduk şimdi öss puanı için 403092 tane test çözüyoruz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 off hatırlatma yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben lisemi daha çok özlüyorum... ne kadar güzel günlerdi hoalarla muhabbet vardı çamlıkta oturmak vardı moda sahiline karşı tüttürmek vardı cuma günleri sahile inmek vardı boş derslerde geyik ytapmak vardı off offf[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 onlar warda bide derslerde war[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 HAHAHAHAH OSS YE GİRCENİZ DİMİ HAHAHAH ÇOK MUTLYUYUM KURTULDUM HAHAHAHA hehe geçens ene gelecek sene sınav bitince hep dfalga geçcem yeni, ahzırlancaklarla diyordum hehe çokz evkliymiş hakkaten[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 keske okul hayatımız hep lıse olsa[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Chemical, 10 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: birisi demişti çokta haklıydı türkiyedeki eğitim sistemi yamuk okuyunca öğrenci yamuluyor düzelmesi içinde bolbol tatil gerekiyor yoksa yamuk kalıyor ondan çok tatil lazım bize çok:) kendı adına konu$ ben haylı duzgunum öle yamuk mamuk ters bize :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Lixad, 10 Ağustos 2004 02:04 tarihinde demiş ki: HAHAHAHAH OSS YE GİRCENİZ DİMİ HAHAHAH ÇOK MUTLYUYUM KURTULDUM HAHAHAHA budur :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bir de liseden mezun olunca "naber lan liselis" diye takılması süper oluyor özellikle alt dönemlerdeki kız arkadaşlarınıza yapın çok kızıyorlar ehueh[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lixad gibi linç edilmesi caiz arkadaşlar da var tabi =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 açılsın artık baymaya başladı böyle oturmak ders çalışmak istiyorum :P[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 apache sıcak mı carptı? ii misin :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Apache, 10 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki: açılsın artık baymaya başladı böyle oturmak ders çalışmak istiyorum :P *!bu cumle karsisinda sok gecirir ve bisey solemeye calisir* Hebele...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 apache kalbinemi indirceksin milletin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 AYnen bende sıkıldım evde yahu yapcak işi bulamıyom ben ÜNİVERSİTEME gitmek istiyom artık bu sene lise son olcaklar düşünsün bana ne HAHAHAH[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 IMH!!![signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şöle doru düzgün bi üniversite kazanıım başka bişi istemiom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 evet evet çok az kaldı iğrenç.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Valla ya şaka maka derken bitiyor püff. :( Lise 2 yiz fm yiz. Ama okul açıldığında döncem tm ye gözümü korkuttular. :horace:[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 mad dvm et fm rulz tm sux.tm ye hep fm yı beceremıyenler gıdıyor sakın gıtme tm ye :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 edebiyat sux sırf edebiyat daha za olduu için fm yi seçtim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla oh ne rahat öss bitti.. Ohhhh.. :-) Bu arada eylülde gidin tatile çünkü inanılmaz fiyatlar olyuo. Geçen senenin istatistiklerini yapmıştık arklarla bi ara şu zamanda gittiğin tatilköyünde 1hafta kalınca verdiğin parayla eylül ortasında gidersen 1 hafta ve ona ilave olarakta extradan 4-5 gün daha fazla kalıyosun. Ki eylülde gidicem ben para hazırlanıyo :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eet cok haklı wowlarda baya oluyo bakınız sekil a ben 7 gun kalıcakken 11- 12 gun kala bılıcem wowlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar