Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emulede netlimiter kullanabiliyozmu?

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

ben emulede net limiter adlı programı kullanmak istiyorum kullanabiliyoırmuyum upluadlar acaip yavaşlatıyo beni bunu onla önleyebilirmiyim mesela uploadı 1 yapsam emulede downloadı falan kısıyomudur[signature][hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 10 Ağustos 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben normal e-mule' de kullanıyordum, pek dl'u etkilediğini görmedim ama netlimiter kullancağına gokhan2604 modu nu indir.. upload 1kb de sabit tutuyor :)[signature][hline]Functional Individual eXperienced in Mathematics and Efficient Nullification..

[Bu mesaj fixmen tarafından 10 Ağustos 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin olayı kullanıyorum ben bi süredir. 16 kb dl ve 1 kb ul yaptırıyorum. netlimiter işe yarıyo yani.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım şey, emule ve emuleplus, queue sistemi kullanmıyor mu?
sen bir kullanıcıya upload verdikçe,
ondan download ederken, sırada üst sıralara çıkıyorsun.

bu sistemi hack etmedikleri sürece, upload hızın 1kb olsa nolur olmasa nolur?

upload azalttığında download neden artsın, onu anlamış değilim[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...