Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

quake 4 windows 7 sorunu

Castiel

Öne çıkan mesajlar

64 bit windows 7 kullanıyorum bugün quake 4 ve dragon age satın aldım kurup biraz takılırım diyordum ama dragon age ile herhangi bir sorun yaşamamama rağmen quake 4 kurulmuyor bir sürü hata veriyor paketi açtığım için haliyle geri veremeyeceğim, büyük ihtimalle çöpe gidecek birazdan. Bu oyun 2005 yılında çıkmıştı sanırım o yüzden bir uyumsuzluk mu yaşanıyor ? Çözmenin bir yolu var mı ?

Çözemeyeceksek dx 9/dx 10 olarak önerebileceğiniz benzeri ''güncel ve windows 7'de sorun yaratmayacak'' oyun önerir misiniz ? Bu tarz bir oyun lazım mümkünse online seçeneği falanda olsun, ne diyorsunuz var mı böyle bir oyun ?
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyunu oynayamadın diye çöpe gitmesine anlam veremedim. bilgisayar konfigurasyonundan kaynaklı bişi bile olabilir. saklarsın oyunu, ilerde yeni pc aldığın zaman oynarsın. ama niye çöp?

windows 7'de quake 4'ün sorun çıkaracağını sanmıyorum, w7 zamanında yapılmadı belki ama vista ile uyumluydu.

gelen hata veya uyarı mesajını c/p edersen belki sorunu çözmede yardımcı olabilir diye düşünüyorum. (klasik appcrash şeysi değilse tabii :P )

Gangren said:

http://www.lmgtfy.com/?q=quake+4+windows+7

böyle yazılması ban sebebi olsa aslında ne de güzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zaten oldukça yeni i7 tabanlı bir sistem, daha birkaç ay oldu alalı piyasadaki her oyunu ultra settings ile oynatabilecek bir sistem quake için yetersiz olamaz, olsa olsa uyum sorunu olur.

Sorun belirttiğim gibi windows 7 ile oyunun uyumsuzluğundan ibaret. Yüklemek için iki saat uğraşıyorsun sonra hatalar verip kapanınca kaldırayım diyorsun o da olmuyor windows sürekli bu program doğru yüklenmedi hatası veriyor. Bunu zaten yukarıda belirtmiştim. Setup.exe sonlanmıyor oyuna tıklayınca açılmıyor açılıp menü gelince bile mouse 100 yılda kıpırdıyor vs ne ararsan var yani.

Mesaj atmamın sebebi burada quake 4 oynayan w7 kullanıcısı olup olmadığını görmek eğer yoksa hem nette sağa sola bakmayı bırakabilirim hem de bu tarz alternatif yeni çıkmış bir oyun varsa ona yönelmek. Google'a quake 4 windows 7 yazdırıp buraya koymak biraz ukalalık oluyor. O sayfalar zaten tarandı, bakıldı.

Sanırım quakeden ümidi kesebilirim zira hiçbir çözüm bulamıyorum nette. Alternatif oyunlar nelerdir ? Bu tarz oyun gerekiyor bana, quake gibi online match seçeneği de olursa harika olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...