Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islamic government ruining Turkey, secularists and atheists needs help here

Castiel

Öne çıkan mesajlar

http://richarddawkins.net/discussions/479721-islamic-government-ruining-turkey-secularists-and-atheists-needs-help-here

said:
Hello everyone, i'm from turkey. I came here to share my ideas about my country.

This is AKP's 8th year in Turkey and we are in danger now. If you don't know what is AKP let me explain you. AKP aka Ak Party is an Islamic party and they are in charge for 8 years and i don't think that it will change soon. I think some of you might remember that they also banned Mr Dawkins' site 2 years ago. They are doing a lot of things here and we can't do anything to spot that.

Youtube is banned in turkey, Google is banned in turkey, Google services are banned in turkey. We are paying for most expensive internet in the world but we are not allowed to use it without limits. They are ruining our country and secularists are in danger; i don't know what to do but I don't have any hope for my country.

I hate Islam. It ruined our country once but we were lucky to have Mustafa Kemal Ataturk. He founded the modern, secular Turkish Republic out of the ashes of the Ottoman Empire. Now Islamic government is ruining it again. Some people do not see it in that way but i am worried about my country's future, our future, MY future. They started with threatening media and they did a good job. You can barely see any news against government. Then they started to ban websites and we started to have diplomatic issues with western countries. Over a hundred prominent Turks, including former judges, high ranking military officials, academics and members of the media, have been detained or questioned in Turkey's controversial Ergenekon probe. Just because they are secularists and they are against this government.

Just look at the big picture please, it is not so hard to see their plan. So whats next ? They are trying to turn Turkey in to some kind of Iran. Thats how exactly happened there. We need help here, before its too late.

Richard Dawkins'in sitesinde türk isyanı görmek beni çok şaşırttı hem de çok sevindirdi. İnsanlar yavaş yavaş seslerini çıkartıyorlar bu çok güzel birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Zor boyle konular. Islamcilar bol bol aktivistlik ornegi sergiliyorlar, laik ya da atheistlerinde ( ya da baska bir dine mensuplarin da olabilir ) benzer ornekler sergilemesi gerektigini dusunuyorum. Zira baska turlu demokrasi ortami olusmaz ki AKP nin en cok kullandigi arguman bu farkindaysaniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor lafı ağzımdan almış. Ezik ezik tipler gidiyor sağda solda ağlıyor. Ulan zaten aklı başında olan herkes olayın boktanlığının farkında. Ne diye elin internet başında oturan dongozuna gelin bizi kurtarın dersin ki.

Adam nasıl bir ruh hali içinde yazmış o yazıyı bilemem de bana böyle sanki saatlerce 40 yıl öncesinin İran'ı ve Afganistan'ı üzerine konuşup kendi kendine telaşlanmış bir üniversite 1. sınıf öğrencisinin elinden çıkmış gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor ben ufak tefek 1-2 yorum dışında pek zırva göremiyorum, gayet güzel yerlere parmak basıp oldukça güzel örnekler verilmiş. En azından hiçbirşey yapamıyorsam ülkenin itibarını iki paralık edip ne haltlar çevirdiklerini dünyaya duyururum denmiş iyi de olmuş, insanlar oturup konuyu tartışıyor gayet güzel şekilde.

Türkiye'de adamları eleştiremiyorsun ki yaka paça götürüyorlar demokratlıkları lafda kalanlar için az bile söylenmiş onca şey. En önemlisi evrim olayına parmak basılması olmuş ben buna çok önem veriyorum. Türkiye'de hakikaten son zamanlarda böyle bir akım var 3-5 gerizekalıyı toplayıp program yapıp akılları sıra evrim yok sonucunu çıkarmaya çalışan mallar görüyorum başta yiğit bulut olmak üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...