Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ps3 e alcam hem trophy gelir hemde oynaması daha eğlenceli ps3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ikisine de alabilme şansın varsa pc'ye al.fps kadar accuracy lazım hem beraber oynaruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bugün tam 8/0 k/d yakalamıştım ki, oyundan düşmeye başladı herkes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dün akşam mp sini yarım saat kadar oynadım ama dc oldum sonrada girmedim. eğlenceli gözüküyo bi süre idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Revell said: LathspeLL said: Online oynayan var mı ps3'te? Varsa ekleyin beni takılalım arada. PSN: pulsarbrox yolladım req. LCD tv aldım, uzun zamandan sonra PS3'ü açtım. mesaj gelmiş, Revell'den (PSN: Ruqain) Aynen aktarıyorum: Ruqain said: "eklemeyeceksen psn verme forumda ki bende beklemeyim ac oynariz diye" LOL, bu mesajdan sonra zaten eklemem HAHAH. Ha bi de: http://img.chan4chan.com/img/2011-02-01/Forever_Alone.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tüh :'( büyük kayıp oldu benim için, ben QQ ya devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Dayılar, Ben oyunu (PS3'te) bitirip, biraz da multi oynayıp koyduydum kenara. Sonra DLC'leri indirdim, 1-2 tane free bir de bu en son çıkan, 10$ olan. Fakat oyuna girince yeni mission'ları başlatacak herhangi bir şey görmüyorum map'te, ne yapmalıyım? İnternette bulduğum çözümler "tüm saveleri sildim" falan şeklinde, bunu hiç yapmak istemiyorum toplam progress'i baya ilerlettiğim için, ki bunu yapıp yine de sonuç alamayanlar da varmış zaten, hem bütün emeğim boşa gidecek hem de işe yarayıp yaramadığını görmek için bile önce senaryoyu tekrardan tamamlamam gerekecek, korkunç. Çözene çikolata vereceğim, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 PSN account'umu zamanında US olarak açmıştım, oyunum ise Region 2 (EU) imiş, ondan uymuyormuş. DLC'yi region coded yapmışlar sağolsunlar :/ Başına gelen olursa çözüm yolu: Doğru region'da bir PSN account açıp, PS3'te ayrı bir profil yaratıp bu user ile giriş yapıyoruz. Sonra DLC'leri buradan kurunca diğer userlar da kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 oyuna ozel bir sey degil bu yalnız, tum dlc'ler region locked, benim simdiye kadar karsılastıklarımın hepsi oyleydi en azından =)... zaten oyunlar falan region free, artık region'a dikkat etmeyi gerektirecek tek sey dlc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İşte PS3'te oyunlar komple region free olduğundan böyle bir şey aklıma gelmedi. Bendeki Codex Edition olduğu için, oyunu doğru DLC'yi tekrar satın aldığım TR hesabımdan oynamak zorunda kalsam kodlarını esas hesabımda kullandığım CE content'lere ve save'ime ulaşamayacaktım bu sefer, iki user'ın güçlerini birleştirebildim neyse ki :p Fazladan 19 TL harcamış oldum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar