Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed:Brotherhood

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Revell said:

LathspeLL said:

Online oynayan var mı ps3'te? Varsa ekleyin beni takılalım arada. PSN: pulsarbrox

yolladım req.

LCD tv aldım, uzun zamandan sonra PS3'ü açtım. mesaj gelmiş, Revell'den (PSN: Ruqain)

Aynen aktarıyorum:

Ruqain said:

"eklemeyeceksen psn verme forumda ki bende beklemeyim ac oynariz diye"

LOL, bu mesajdan sonra zaten eklemem HAHAH.

Ha bi de:

http://img.chan4chan.com/img/2011-02-01/Forever_Alone.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dayılar,

Ben oyunu (PS3'te) bitirip, biraz da multi oynayıp koyduydum kenara. Sonra DLC'leri indirdim, 1-2 tane free bir de bu en son çıkan, 10$ olan. Fakat oyuna girince yeni mission'ları başlatacak herhangi bir şey görmüyorum map'te, ne yapmalıyım?

İnternette bulduğum çözümler "tüm saveleri sildim" falan şeklinde, bunu hiç yapmak istemiyorum toplam progress'i baya ilerlettiğim için, ki bunu yapıp yine de sonuç alamayanlar da varmış zaten, hem bütün emeğim boşa gidecek hem de işe yarayıp yaramadığını görmek için bile önce senaryoyu tekrardan tamamlamam gerekecek, korkunç.

Çözene çikolata vereceğim, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

PSN account'umu zamanında US olarak açmıştım, oyunum ise Region 2 (EU) imiş, ondan uymuyormuş. DLC'yi region coded yapmışlar sağolsunlar :/

Başına gelen olursa çözüm yolu: Doğru region'da bir PSN account açıp, PS3'te ayrı bir profil yaratıp bu user ile giriş yapıyoruz. Sonra DLC'leri buradan kurunca diğer userlar da kullanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte PS3'te oyunlar komple region free olduğundan böyle bir şey aklıma gelmedi.

Bendeki Codex Edition olduğu için, oyunu doğru DLC'yi tekrar satın aldığım TR hesabımdan oynamak zorunda kalsam kodlarını esas hesabımda kullandığım CE content'lere ve save'ime ulaşamayacaktım bu sefer, iki user'ın güçlerini birleştirebildim neyse ki :p Fazladan 19 TL harcamış oldum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...