Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ahahah çok iyiymiş karikatür bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kaçırmışım pardon Ardeth =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kusurlu olursa kopyam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yok ben demedim zaten soruya yanıt olarak ben dedim kendimle ne threesome yapcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 delimanyakcapkin said: boyle kopyasi olan var mi? haber başlığının içine azının tam ortasına ediyim yani bune ya bune ya ayip... Malmı bunlar ya ? YUH diyorum ne alaka diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 NolaxThensbane said: Hiç kimse dememiş ben diyeyim. Threesome Sevgilinin kusursuz kopyasi yapildiginda olacak etki daha güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mamothus said: NolaxThensbane said: Hiç kimse dememiş ben diyeyim. Threesome Sevgilinin kusursuz kopyasi yapildiginda olacak etki daha güzel olur.. Şayzeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Japon yaparsa benden iyisini yapar arkadaş. Anlamadım bir daha sorar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Elimi uyuşturup sıcak suda bekletmeme gerek kalmaz. - biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.everydaynodaysoff.com/wp-content/uploads/2009/12/HomerFacePalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 valla ii olur böyle sınavlara yollarım onuu.sevgilinin dırdırını çekerrr.odamı temizlerrr.bu böyle giderrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abvblizzard said: Elimi uyuşturup sıcak suda bekletmeme gerek kalmaz. - biri oh shit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kusursuz kopyamın bir sürü kusuru olması ne kadar ironik diye kıçımla gülerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Harbi o da var. Kopyam kusursuz olursa o artık benim kopyam olmaz ki, başka bir şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arkadaşlar topiği anlamadıysanız anlatayım. klonlar üzerine felsefi bir tartışma değil, daha çok komiklik minvalinde ilerliyor topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Minval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi ben fazlayım,bnm gibi bi tane daha olsa gg olurdu,igrenc bi insanım ben kopyam daha da igrenc olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sev la kendini seninde vardır bi işlevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 vivavale said: abi ben fazlayım,bnm gibi bi tane daha olsa gg olurdu,igrenc bi insanım ben kopyam daha da igrenc olurdu :P İşte iğrencin kusursuz kopyası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kopyalama işleminin kusursuzluğundan bahsediyorsak, yani birebir aynı olucaksak sorun yok. benden kopyalandığı için o kopya oluyo ben orijinal oluyorum doğal olarak. ama işlemin mükemmelliğine göre anlaşılamayabilir tabii. gerçi birebir aynıysak "ben"-"o" gibi bir ayrım olmayabilir, aynı kişi oluruz zaten. eğer kopyanın kendisinin kusursuz olması söz konusuysa muhtemelen defolu orijinali imha ederdi(ben oluyorum bu) ama hak veririm kendisine, kızmam yani. hem zaten aynı kişi olmamız durumu söz konusuysa sorun da değil hani, sonuç olarak bilincim var olmaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yollardim kusursuz kopyayi ise, esek gibi calistirirdim, bincem sirtina, bascam kamciyi misali. Sonra gelsin paralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar