aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hrmmm bu hıyarlar bizim sokağa tır çekmişlerdi çekim için, izlemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hemen sahiplenmişsin gavurun sokağını! senin sokağın, senin özün üsküdar*ın arka sokaklarıdır!! özüne dön özüne! *atıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bu hafta biraz daha iyiydi ama zaten gerek yok, introsu bile yeter :P http://www.youtube.com/watch?v=6ZVPM88m-58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Sıkıcı geldi bana ya. Biraz daha tempo lazım. Aksiyon bekleyemeyiz tabi de nerd temposu mu getirecekler artık ne yapacaklar bilmiyorum. Ama Müdürün son secretary of defense deki konuşması süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Şu son bölüm yeterince güzeldi, böyle olsun temposuz olsa da olur. Sezon 6 bölümmüş. Herhalde ana hikaye ancak s2'de netlik kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 son bölümde de bir gelişme olmadı ki, beğenmedim açıkçası. yani tamam ağır tempo da bir yere kadar. ekşın gelmeli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 6 bölüm değil sanırım sezon. said: Rubicon S01E07 "The Truth Will Out" 5 days Mon 2010-09-06 04:00 Rubicon S01E08 "Caught in the Suck" 12 days Mon 2010-09-13 04:00 Rubicon S01E09 "No Honesty in Men" 19 days Mon 2010-09-20 04:00 Rubicon S01E10 "In Whom We Trust" 26 days Mon 2010-09-27 04:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Evet, devam ediyormuş. Son bölüm çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aşırı ağır gidiyor. bu tempoya hiç bi seyirci kitlesi dayanmaz, sanmıyorum. bi ihtimal sabrımızın meyvesi olarak 15 bölüm izletip sonra beş dakikada kalbimizi çalacaklarını umuyorum. inşelleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bence tam tadında ilerliyor. kesinlikle gereksiz aksiyon koymamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Gerçekten, devamını izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Aluriel said: bence tam tadında ilerliyor. kesinlikle gereksiz aksiyon koymamalılar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bence hiç de kıvamında ilerlemiyor tempo. her hafta 1 saate yakın dizi izliyoruz, hepi topu 2 satır ilerliyor konu. kaç haftadır evdeki dinleme cihazlarıyla gerilim yaratan bir dizi oldu çıktı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 full aksiyon bi dolu dizi var bundan başka. bu da böyle kalsın süper olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Aluriel said: full aksiyon bi dolu dizi var bundan başka. bu da böyle kalsın süper olsun. aynen ben de böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu dizide çok iyi.tam benlik.ağır tempo ama merak uyandıran. üstüne bide boardwalk empire geldi.50 sezon izlerim aynı tempoda o atmosferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 diziyi sabırla izleyenler ilk meyvelerini 11. bölümde alıyor. episüd ombir testereyle ceset imha servisi gayet hoştu. umduğum gibi gidecek dizi sanırım, katebin aslında amerikalı çıkmasının sonucu olarak yapacağı büyük eylemin de gizli örgütün yeni planı olmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dizide tek hoşuma gitmeyen şey will denen eleman fazla overrated gibi adama kamera şakası yapıyorlar bence.ne bilim adamın yeteneklerini kullandıgını görmedik.tam tersi şapşalca amatörce davranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 adam analist olacak okadar. ajan değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 goldbären said: diziyi sabırla izleyenler ilk meyvelerini 11. bölümde alıyor. episüd ombir testereyle ceset imha servisi gayet hoştu. umduğum gibi gidecek dizi sanırım, katebin aslında amerikalı çıkmasının sonucu olarak yapacağı büyük eylemin de gizli örgütün yeni planı olmasını bekliyorum Dizinin ilerleyişi tam tadında , ne eksik ne fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Son bölüm en iyi bölümüydü. Kale ile Sprangler'ın hastasıyım zaten. Bu bölümdeki gelişmelerden sonra daha heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 az önce izledim 10 ve 11i. çok iyi gidiyor ya dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ivit artık kartlar açıldı, hani ertesi gün will işe gidince ne olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu bölümle dizi rayına oturdu. haftaya sezon bitiyo gerçi, yeni sezona dair bişey de göremedim imdbde. tutmayıp biterse yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 dizi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar