Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUOnun Türk Oyuncular Tarafından Hor Görülmesi

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ,
Bu threadi açmamda beni iten şey "RunUO eziktir" , "ıyy RunUOda nasıl oynuyorsun?" tarzı diyalogları çok duymamdır. Çoğu arkadaş "Sphere rulaz" tarzı laflar ediyor. Burada birşey açıklamak istiyorum Sphere serverda yapabilecekleriniz kanımca sınırlıdır. Sonuçta RunUOda yapılabilen C# dilindeki hakimiyettir. Farkettiyseniz şimdiye kadar açılan bütün RunUO serverları neredeyse "default" modetadır. Yani çekildiği gibi açılmasıyla (buradan RunUO server adminlerine lafım yok yanlış anlaşılmasın) ve hep OSI clone tarzı olmasıyla oyunculara zor gelmesidir. Şu ana kadar tamamen costum bir RunUO serverina rastlamadım. Sonuçta sphereide default açarsanız hiçbirşeye benzemez.

Özet olarak demek istediğim RunUO yeni çağın programcılık dilini olan C# ı kullandığı için "gelecektir". Asp.net tarzı teknolojilerle tam uyum göstermesi bence Uo emulatörülerinde RunUO yu rakipsiz kılıyor kanısındayım. Burada düşüncelerinizi belirtmenizi rica ediyorum...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle Bronx'un scriptleri yayınlamasından sonra, Türkiyede açılan sphere server sayısı katlanarak çoğalmaktadır.

Playerlikten sıkılanlar bi heves üzerine Nebula scriptlerini c/p edip, sposnor bulup server açıyorlar.

RunUO serveri açmak ayrı bi yetenek, bilgi gerektiriyor.Sphere kadar basit olmadığı içinde insanlar sphere açıyor.

Umarım bi 5 yıl sonra RunUO'da en az sphere kadar tutulur.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

hayır brook, tam tersi.
her açılan sphere shardı ufak da olsa shardlarına birşey eklemek için uğraşır. ama runuo'da böyle bişey yok. açılan çoğu runuo shardı (extract edip çalıştırıldığı için) direk default oluyor. bir de auto-spawn sistemi ekle. 20 dakkada runuo serverın var. ama sphere için aynı şey geçerli değil. en azından 6 aylık sıkı bir çalışma gerektiriyor bence.. (ben 2,5 senedir uğraşıyom o ayrı :P)[signature][hline]dayt!
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da proglamlama dili buna uygun RunUO'nun diyebiliyorum.

Yani tamam exract edip açarsın ama daha sonra yazılımlarla bayaa bi geliştirirsin diye düşündüm..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Sosyal ağlarda paylaş

...ama yazabilene, işte sorun orda.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Sosyal ağlarda paylaş

RunUO hor görülmüyor. RunUO genelde AoS sistemiyle çalıştığı ve insanların eski günlerdeki gibi oynama isteklerine ek olarak AoS ile gelen özellikleri çözememeleri ya da sevmemeleri "RunUO sux" lafını söylemelerine neden oluyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
hayır brook, tam tersi.
her açılan sphere shardı ufak da olsa shardlarına birşey eklemek için uğraşır. ama runuo'da böyle bişey yok. açılan çoğu runuo shardı (extract edip çalıştırıldığı için) direk default oluyor. bir de auto-spawn sistemi ekle. 20 dakkada runuo serverın var. ama sphere için aynı şey geçerli değil. en azından 6 aylık sıkı bir çalışma gerektiriyor bence.. (ben 2,5 senedir uğraşıyom o ayrı :P)
bunun sebebi run uo nun daha "gözden geçirilmiş" olması :) yoksa run uo da yapılacaklar senin hayal gücünle sınırlı ama C# bilmek lazım[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay Tamamen Duygusal

Eger Eski Oyuncu iseniz sphere ye alıskınsınızdır (Türkiye'de)
ve dolayisi ile onun rahatlıgına. Sphere ile Runuo arasinda hiç bir fark yoktur onemli olan onu kuran kişinin zevki ben şimdi sindarin i kapatsam sphere yerine runuo koysam ne değişicek? ben gene power playing yapıcam ben gene eski günlerde oynadıgım günleri tekrar yasatmaya calısıcam.

Aralarında Fark Yok Bence. Ben Scripting Biliyorum. Programlama Ögrenmek için Bir özveri göstermedim dolayısı ile bilmiyorum ama kasarsam onuda yaparım elbette.

Bence mi?
Sphere Rulaz
Nie?
Action Rulaz
Nie Runuo da action yokmu?
Yok. Bizler Alıştık Spherede action a sarmaz bizi kombolar resistler.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr
Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Sosyal ağlarda paylaş

yannız şööle bişi var
runuo nun + ları (bence):
-Runuo da tüm skiller çalışıo her sistem nerdeyse eksiksiz bulunuo bu yüzden oyuncular farklı dallara daılabilio bi çok farklı karakter ortaya çıkıo,emin olun kimse allah olmuo herkesi yiyecek bi char tipi ortaya çıkıo
-Runuo da yapacaklarınız hayal gücünüzle sınırlı demişler çok dooru bişi bu bence de her şeyi kasarak da olsa yapabilirsiniz
-Runuo çok daha stabil olduğunu kanıtladı kanımca
-Default olmasının + ları war mesela sizi bug temizlemeden ya da stabil yapmak için sayfalarca scp yazmaktan alıo ve serverınızı kendinize göre geliştirmek için size zaman verio
şimdilik bu kdr geldi aklıma

- Leri yok mu war tabi:
-Alıştıımız sistemden çok farklı işte bu bizi çok kasıo farklı bi oyun adeta ama bi devlet adamımızıın dedii gibi "alışırlar alışırlar" :P
-Her önüne gelen server açabilir ama!!!! işte burda player devreye girio player dierlerinden daha farklı ve daha güzel olana yönelmeli bu kdr diorum ben hadi eywallah :D[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

runuo ayrı , pol ayrı , sphere ayrı , daha nice emulatörler var hepsi ayrı ve özeldir . sphere de de runuodaki kadar olmasada hayal edemeyeceğiniz uç noktalar ulaşılabilir . Önemli olan sphere in kullandığı script diline iyi hakim olmaktır . RunUo alışıla geldik , iyi bilinen bir dil kullandığı ve 4.0.x ile oyuna girildiği için sınırsızmış hgibi görünüyor . ama eğer sphere 1.0 daki bug lar çzöülecek olursa ve kulandığı dil c# kadar iyi bilinirse sphere de sınırsız olduğunu ispatlayacaktır . hiç bir emulatör sınırsız deildir . sadece beklentilerin üstündedir .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
hayır brook, tam tersi.
her açılan sphere shardı ufak da olsa shardlarına birşey eklemek için uğraşır. ama runuo'da böyle bişey yok. açılan çoğu runuo shardı (extract edip çalıştırıldığı için) direk default oluyor. bir de auto-spawn sistemi ekle. 20 dakkada runuo serverın var. ama sphere için aynı şey geçerli değil. en azından 6 aylık sıkı bir çalışma gerektiriyor bence.. (ben 2,5 senedir uğraşıyom o ayrı :P)

nerde default runuo shardı gördün benim bi arkadaşım c# öğrendi bi sürü script yazdı ve açtı shardı adı quingis uo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her zaman sphere tarafındayım ama bende demiyorumki RunUO yok şöyle yok boyle bence en kullanı$lısı tabiki ama C# bilmediğim için kaçıyorum tamamen, buradaki arkada$larında çoğu oyle olduğunu dü$ünüyorum. Piyasada açılan RunUO serverları dediğiniz gibi bir deği$iklik yapılmamı$ siteden indirilmi$ bir kac test vs deği$tirmi$ler atmı$lar. Bu durum elbet kotu ama dili zor olunca boyle olmasıda kaçınılamaz bir$€y oluor.[signature][hline]Fredy........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...