Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 experience talks here; 1. o çocuk geri dönmez (uzun bi süre sonra dönecek) 2. sen ona böyle bişey yapmasaydın da 2-3 hafta sonra patlak vericekti bu olay. 3. ex'inin gideri varsa git seviş o da sevinsin sen de rahatla, yoksa sen pişman olacaksın nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Anelor said: Schwarzkopf said: tamam sonuc olarak şunu söyliyicem ve daha fazla canım yanmadan kestirip atıcam konuyu: 1-o bunları haketmedi 2-incitmekten korktugum insana bu kalleşligi nasıl yaptım Allah beni kahretsin 3-ister 2 gün sonra yeni biri ile tanışsın , ister tanışmasın, o mutlulugu en cok hakeden insan, o mutlu olursa ben daha cok mutlu olurum 4-ben de onu cok sevdim, ne zaman ona bişey olsa içim yanardı, kendini en kötü hissettigi anda yanında kimse kalmasa bile ben olucam yanında... 5-sevgimi , sevdigimi nasıl böyle harcadım, üzgünüm, çok pişmanım. ha soyle adam ol Tamam gelişme var eğer samimi ise düşüncelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arada bir sürü güzel mesaja denk geldim ama.. hani konu başlığını görür görmez benim de aklıma aynısı geldi Friedman said: selam dunno başlık o kadar östoröjen kokuyordu ki.. ama ilk 3-4 satırda "erklek mi la bu?" dedim.. ki dğeil miş bu arada son 8 sayfanın özetini geçin pls karakafa haksızsın lez ve sana menemen hazırladım yirin mni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dunno'nun yazdıkları anlaşılmıyo lan böyle bi garip kafalarda yazıyo o (konsept aynı ama evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 schwarz ayrıca foto koy sana yeni talipler yeni maceralar bulalım nice koç yiğitlerimiz var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hala msn bekliyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 babacum sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 the man is right abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BabacumMostors said: schwarz ayrıca foto koy sana yeni talipler yeni maceralar bulalım nice koç yiğitlerimiz var burada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ya hep kaçırıyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Law said: http://www.youtube.com/watch?v=967Ld6cRGaE of ne özlemişim şu şarkıyı dinlemeyi. bi tek nerdesin firuzede dinlemiştim sonra aklımdan çıkıp gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mathias said: the man is right abi love is not about who is right, only who is left - Ahmet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 love is portakalı soydum baş ucuma koydum duma duma dum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abvblizzard said: babacum sevişelimmi mmmmhhhhmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kırmızı mum püü babacum araya girdi, hayallerimi kül etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://img03.blogcu.com/images/g/u/r/gureshaber/kocayayla_koyu_yagli_pehlivan_guresleri_yapildi_05_1243256360.jpg Temsili koçyiğitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 şvarzkof aklımda apaçiymişsin gibi canlandın nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Schwarzkopf said: fede said: o zaman sana gerçek bi tavsiye elemanın karşısına geçip ağlayıp sızlayıp geri dön deme azıcık işve yap, kadınlığını kullan kendi kendine gelir zaten o senin bişey yapmana gerek yok evet, ilk 2 gün onu ben çok yaptım, agladım zırladım, affet diye cıyakladım, o olmaz artık dedikçe ben agladım falan filan. sonra 3. gün baktım olmuyo böyle, daha cool olucam dedim, oldum da, alttan alta götürmek istedim işi, ve bu sefer o sarılmaya başladı bana kendiliginden, ama "umut vermiyorum demi" demekten de kendini alamadı. "vermiyorsun merak etme, sadece sarıl" dedim ben de! neyse daha sıkı sarıldıkça, yanaklarımdan öpüyo, ya dudagımın hemen kenarından öpüyo ve huylandırıyo beni, ben de o zaman dedim beni eskisi gibi son kez öper misin diye. ............................................................. ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ........................................................................................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nerde öpüşüyonuz gelip izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 @friedman ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha 13 sayfa olmus bile, erkekler sucks kizlarda sucks deyip kacarim ben bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cemss said: @friedman ::o ::o gel senle gidek izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Abi kaç yıllık üyeyim, açtığım hiçbir konu 13 sayfa tartışılmadı. Feci kıskanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu ne bicim konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar