Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anda hayatımı mahvettim !

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

Schwarzkopf said:

sagolun ya ben de kendimi suçluyordum.
1 gün sonra kız bulduysa aldatmıştır seni.
iyiymiş o zaman üzülcek bişi yok.
ben yitip giden bi sevgi ilişkisi için üzülüyorum hepsi bu, madem böyle olması gerekmiş, çekicez

http://1.bp.blogspot.com/_IKnlf0wnwdc/SwawBpoW2HI/AAAAAAAAAFA/GVv1U5FUU74/s320/Legendary___Barney_Stinson_by_SouthernDesigner.jpg

görev tamamlandı beyler. meriç title'ımı istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ilişki için üzülmek..

meh..

işe üzüldüm..
yarın ben de hayatımı kaydırıcam galiba.. ama ilişki ayağına bakarsak ve kız arkadaşım olsa ve "hey onu camdan atarsan hayatın kurtulacak!" deseler..

atarım anında!

3.kat zaten yüksek de değil.. yer de çimen..

eksende bi kayma oldu sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

sen cocugun canini cok kötü yakmissin. O yüzden biraz saygin varsa o kisiye karsi, onu rahat birak. Ayrica baska bir kiz olmadigina bende eminim. Cocuk bir sekilde acisini dindirmeye calisiyor belki. Ha bi ihtimal varsada degisen birsey olmaz ve sirf senin canin yaniyor diye o kisinin mutluluguna engel olamazsin. Git baska birini bul zirladiginda kaprisini cekebilecek birini.
Sosyal ağlarda paylaş

inanın bu forumdaki herkes beni haksız görse zerre üzülmem, çünkü hakediyorum, onu gerçekten çok seviyordum ben, madem öyle neden böyle demeyin o anki ruh halimin muhakemesini bile yapmak güç.
eger bi başkasıyla mutluysa, ben daha cok mutlu olurum. o sevgiyi hakeden tek erkek hayatıma giren, onu çok seviyorum, kim ne derse desin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...