BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi su konuda kiz tarafini tutucak adam kaliteli merictir ama soliyim deerini bilmek laizm bu arada bide adam kiz buldu diye laf mi edicen lan sen birakmissin en yakin arkadasina yazsa yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o kız diye bişey yok ayak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sagolun ya ben de kendimi suçluyordum. 1 gün sonra kız bulduysa aldatmıştır seni. iyiymiş o zaman üzülcek bişi yok. ben yitip giden bi sevgi ilişkisi için üzülüyorum hepsi bu, madem böyle olması gerekmiş, çekicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 niye aldatiyo abi senin yuzunden yuz vermedigi bi hatun wardir sen terkedince selam demistir cok bi aksiyona gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kız haksız, adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kızla benle ayrıldıktan 2 gün sonra tanışmış ya, ama 1 kere görüşmüşler, dogrudur cünkü hep benle görüştü o süreçte bile :D kız çalışıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben hala öyle bi kız olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Schwarzkopf said: sagolun ya ben de kendimi suçluyordum. 1 gün sonra kız bulduysa aldatmıştır seni. iyiymiş o zaman üzülcek bişi yok. ben yitip giden bi sevgi ilişkisi için üzülüyorum hepsi bu, madem böyle olması gerekmiş, çekicez http://1.bp.blogspot.com/_IKnlf0wnwdc/SwawBpoW2HI/AAAAAAAAAFA/GVv1U5FUU74/s320/Legendary___Barney_Stinson_by_SouthernDesigner.jpg görev tamamlandı beyler. meriç title'ımı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ilişki için üzülmek.. meh.. işe üzüldüm.. yarın ben de hayatımı kaydırıcam galiba.. ama ilişki ayağına bakarsak ve kız arkadaşım olsa ve "hey onu camdan atarsan hayatın kurtulacak!" deseler.. atarım anında! 3.kat zaten yüksek de değil.. yer de çimen.. eksende bi kayma oldu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 O değil de, 7 aylık ilişkiden sonra 3 4 gün içinde neden bir kızla tanışılmasın? 7 ay uzun bir süre mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tek mesajla title vermezler kimseye. jahrein aylarca sistemli bir şekilde çalıştı o title için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dasaa dikkat ediyorum insanları intihara özendiriyorsun son günlerde. pekaziz zor kurtuldu, bu hanımefendiyi harcamana izin veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sen bol bol gez dolaş birde 5 kere düşün 1 kere bile hareket etme. Sen sende değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 |Joker| said: O değil de, 7 aylık ilişkiden sonra 3 4 gün içinde neden bir kızla tanışılmasın? 7 ay uzun bir süre mi ki? 7 ayda çocuk doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sen cocugun canini cok kötü yakmissin. O yüzden biraz saygin varsa o kisiye karsi, onu rahat birak. Ayrica baska bir kiz olmadigina bende eminim. Cocuk bir sekilde acisini dindirmeye calisiyor belki. Ha bi ihtimal varsada degisen birsey olmaz ve sirf senin canin yaniyor diye o kisinin mutluluguna engel olamazsin. Git baska birini bul zirladiginda kaprisini cekebilecek birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Zarif said: dasaa dikkat ediyorum insanları intihara özendiriyorsun son günlerde. pekaziz zor kurtuldu, bu hanımefendiyi harcamana izin veremem. yoo.. bi yanlışı düzeltiyorum ben.. KENDİM>>>>BİZ önce kendi poponuzu kurtarın.. biz ne ya.. sonra bi biz olursunuz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 zarif buyse mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: zarif buyse mi lan nasıl anladın lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 inanın bu forumdaki herkes beni haksız görse zerre üzülmem, çünkü hakediyorum, onu gerçekten çok seviyordum ben, madem öyle neden böyle demeyin o anki ruh halimin muhakemesini bile yapmak güç. eger bi başkasıyla mutluysa, ben daha cok mutlu olurum. o sevgiyi hakeden tek erkek hayatıma giren, onu çok seviyorum, kim ne derse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 olm buyse gibi bi nickten kurtulup nası zarif diye nick aldın lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Flameoffear said: Kız haksız, adam haklı beyler. +1 Kızlar erkekleri kaybedince kolayca geri döneceklerini düşünmekten vazgeçmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dönüyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hem cinslerime söylüyorum. Birakin su biyikli kaprisli türk kizlarini inanin cokta iyileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fede said: olm buyse gibi bi nickten kurtulup nası zarif diye nick aldın lan ahahahah temiz bir sayfa açtım artık kendime. daha bohem, daha fransız, daha manikürlü bir hayatı seçtim. robdaşambır giyip giriyorum artık foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 la kızdan ayrıldın diye hayatmı mahvedilir.. ortalık karı kız kaynıyor aga cicekler su ister sulaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar