benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kaptan kasımpaşaya da 3 tane sallar bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 zenciler yorulmadı aslında, takım yoruldu geriye çekildi. takımın merkezi gerideyken niang ve dia etkisiz kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 15 sene önce aykut bundan 15 yıl önce şu sözleri sarf etmiş topçu. ------------------------ "şimdi bakın bir maç oynanıyor, ben gol atıyorum, bir takımın şampiyonluğu tehlikeye girince o takımın taraftarı intihar ediyor. buna üzülmemek olur mu? ne korkunç bir tablo bu. bir haftadır bu intiharı, futbolun geldiği noktayı ve rize’deki olayları düşünüyorum. tuttuğu bir takım için kendini asan bir kişiye anlam veremiyorum. bunları sorguluyorum kendi kendime ve biliyorum ki takımı için kendini öldürebilecek binlerce taraftar var. ama neden olsun bunlar? ne yazık ki bir çok insan, tuttuğu takımın başarısı ya da başarısızlığını, kendi başarısı ya da başarısızlığı haline getiriyor. kendimi bildim bileli top oynarım, gelebilecek en güzel yere de geldim galiba ama, bugünlerde sevinemiyorum işte. fanatizm ve futbol dünyasındaki entrikalar soğuttu beni birçok şeyden. şimdi biz trabzon’da yenilseydik ne olacaktı? olacağı şuydu, istanbul’da bizim için hazırlanan ipler vardı hem de boynumuza geçirilmek üzere hazırlanan ipler. hem taraftarın, hem yöneticilerin, hem de bir kısım basının bizim için hazırladığı ipler. peki, noldu fenerbahçe’nin sezon başından beri başarılarına, diğer arkadaşlarımın bugünkü performansına, benim yıllardır attığım gollere? bugüne kadar 141 gol attım ama her hafta yeniden kanıtlamam gerekiyor kendimi ya da fenerbahçe stadı’nın arkasında bir yenilgi sonrası acaba beni linç ederler mi diye düşünüyorum. yani bir çok başarı hep boşa gidebilir. anlaşılıyor ki hafızası olmayan bir toplumuz. kimler yapıyor bunları, seyirciyi kim yönlendiriyor, bizi neden bir anda düşman haline getiriyorlar niye böyle bir toplum olduk anlamıyorum? ama sanırım politikacılarımızın bunda büyük sorumluluğu var; çünkü `olay yine gelip gelip gelir dağılımı arasındaki eşitsizliğe dayanıyor`. yani bu insanları fanatikleştiren, bize düşman eden küfürler ettiren temel nedeni sadece takım sevgisiyle açıklayamayız. `geçim sıkıntısı yaşayan genç patlamayı tribünde yapıyor`. [...] bilmiyorum ama toplumun her kesiminde genel bir yozlaşma yok mu sizce? kimse kimseye saygı göstermiyor. başarı için her şey mübah görülüyor. utanmayı, ayıbı bilmeyen bir toplum olduk. her şey birbirine o kadar bağlı ki. mesela spor magazin programlarında arkadaşlarımın haline şaşırıyorum, onları o hale sokanlara da tabi. sabun köpüğü şöhretin ne anlamı var soruyorum size. üç dakika boyunca milyonlarca insan `bir futbolcunun kuzu taklidini seyrediyor, kime ne kazandırır bu`? gol sevincini şova dönüştürenlere, gol atınca rakip seyirciye dönüp ana avrat düz gidenlere de şaşırıyorum. ben kendi korkularımı, psikolojik durumumu daha çok önemsiyorum. örneğin trabzon maçının ilk 20 dakikası boyunca dinmeyen kalbimin atışlarını düşünüyorum şimdi… yaşamım boyunca ilk kez bir maçtan bu kadar korktum. ama trabzonlu taraftarların sahaya inip bizi linç etmesinden değil, lanetlenmekten korktum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/gokhanin-talipleri-artiyorSXHBQ224191SXQ muhtemelen yalandır bole direk transfer talebi falan ama tabi izleyenler vardır kesin gokhanı. şu adamıda tuncay gibi kaybetmemek lazım. alex'ten sora gokhan kaptan olmalı takıma. emre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 15 sene önce aykut bundan 15 yıl önce şu sözleri sarf etmiş topçu. ------------------------ "şimdi bakın bir maç oynanıyor, ben gol atıyorum, bir takımın şampiyonluğu tehlikeye girince o takımın taraftarı intihar ediyor. buna üzülmemek olur mu? ne korkunç bir tablo bu. bir haftadır bu intiharı, futbolun geldiği noktayı ve rize’deki olayları düşünüyorum. tuttuğu bir takım için kendini asan bir kişiye anlam veremiyorum. bunları sorguluyorum kendi kendime ve biliyorum ki takımı için kendini öldürebilecek binlerce taraftar var. ama neden olsun bunlar? ne yazık ki bir çok insan, tuttuğu takımın başarısı ya da başarısızlığını, kendi başarısı ya da başarısızlığı haline getiriyor. kendimi bildim bileli top oynarım, gelebilecek en güzel yere de geldim galiba ama, bugünlerde sevinemiyorum işte. fanatizm ve futbol dünyasındaki entrikalar soğuttu beni birçok şeyden. şimdi biz trabzon’da yenilseydik ne olacaktı? olacağı şuydu, istanbul’da bizim için hazırlanan ipler vardı hem de boynumuza geçirilmek üzere hazırlanan ipler. hem taraftarın, hem yöneticilerin, hem de bir kısım basının bizim için hazırladığı ipler. peki, noldu fenerbahçe’nin sezon başından beri başarılarına, diğer arkadaşlarımın bugünkü performansına, benim yıllardır attığım gollere? bugüne kadar 141 gol attım ama her hafta yeniden kanıtlamam gerekiyor kendimi ya da fenerbahçe stadı’nın arkasında bir yenilgi sonrası acaba beni linç ederler mi diye düşünüyorum. yani bir çok başarı hep boşa gidebilir. anlaşılıyor ki hafızası olmayan bir toplumuz. kimler yapıyor bunları, seyirciyi kim yönlendiriyor, bizi neden bir anda düşman haline getiriyorlar niye böyle bir toplum olduk anlamıyorum? ama sanırım politikacılarımızın bunda büyük sorumluluğu var; çünkü `olay yine gelip gelip gelir dağılımı arasındaki eşitsizliğe dayanıyor`. yani bu insanları fanatikleştiren, bize düşman eden küfürler ettiren temel nedeni sadece takım sevgisiyle açıklayamayız. `geçim sıkıntısı yaşayan genç patlamayı tribünde yapıyor`. [...] bilmiyorum ama toplumun her kesiminde genel bir yozlaşma yok mu sizce? kimse kimseye saygı göstermiyor. başarı için her şey mübah görülüyor. utanmayı, ayıbı bilmeyen bir toplum olduk. her şey birbirine o kadar bağlı ki. mesela spor magazin programlarında arkadaşlarımın haline şaşırıyorum, onları o hale sokanlara da tabi. sabun köpüğü şöhretin ne anlamı var soruyorum size. üç dakika boyunca milyonlarca insan `bir futbolcunun kuzu taklidini seyrediyor, kime ne kazandırır bu`? gol sevincini şova dönüştürenlere, gol atınca rakip seyirciye dönüp ana avrat düz gidenlere de şaşırıyorum. ben kendi korkularımı, psikolojik durumumu daha çok önemsiyorum. örneğin trabzon maçının ilk 20 dakikası boyunca dinmeyen kalbimin atışlarını düşünüyorum şimdi… yaşamım boyunca ilk kez bir maçtan bu kadar korktum. ama trabzonlu taraftarların sahaya inip bizi linç etmesinden değil, lanetlenmekten korktum." Beni Aykut Kocaman'a büyük bir saygı duyduran yönü budur abi hiç değişmedi gerçekten adam gibi adam ve muhteşem şekilde bir beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mokoko said: 15 sene önce aykut bundan 15 yıl önce şu sözleri sarf etmiş topçu. ------------------------ "şimdi bakın bir maç oynanıyor, ben gol atıyorum, bir takımın şampiyonluğu tehlikeye girince o takımın taraftarı intihar ediyor. buna üzülmemek olur mu? ne korkunç bir tablo bu. bir haftadır bu intiharı, futbolun geldiği noktayı ve rize’deki olayları düşünüyorum. tuttuğu bir takım için kendini asan bir kişiye anlam veremiyorum. bunları sorguluyorum kendi kendime ve biliyorum ki takımı için kendini öldürebilecek binlerce taraftar var. ama neden olsun bunlar? ne yazık ki bir çok insan, tuttuğu takımın başarısı ya da başarısızlığını, kendi başarısı ya da başarısızlığı haline getiriyor. kendimi bildim bileli top oynarım, gelebilecek en güzel yere de geldim galiba ama, bugünlerde sevinemiyorum işte. fanatizm ve futbol dünyasındaki entrikalar soğuttu beni birçok şeyden. şimdi biz trabzon’da yenilseydik ne olacaktı? olacağı şuydu, istanbul’da bizim için hazırlanan ipler vardı hem de boynumuza geçirilmek üzere hazırlanan ipler. hem taraftarın, hem yöneticilerin, hem de bir kısım basının bizim için hazırladığı ipler. peki, noldu fenerbahçe’nin sezon başından beri başarılarına, diğer arkadaşlarımın bugünkü performansına, benim yıllardır attığım gollere? bugüne kadar 141 gol attım ama her hafta yeniden kanıtlamam gerekiyor kendimi ya da fenerbahçe stadı’nın arkasında bir yenilgi sonrası acaba beni linç ederler mi diye düşünüyorum. yani bir çok başarı hep boşa gidebilir. anlaşılıyor ki hafızası olmayan bir toplumuz. kimler yapıyor bunları, seyirciyi kim yönlendiriyor, bizi neden bir anda düşman haline getiriyorlar niye böyle bir toplum olduk anlamıyorum? ama sanırım politikacılarımızın bunda büyük sorumluluğu var; çünkü `olay yine gelip gelip gelir dağılımı arasındaki eşitsizliğe dayanıyor`. yani bu insanları fanatikleştiren, bize düşman eden küfürler ettiren temel nedeni sadece takım sevgisiyle açıklayamayız. `geçim sıkıntısı yaşayan genç patlamayı tribünde yapıyor`. [...] bilmiyorum ama toplumun her kesiminde genel bir yozlaşma yok mu sizce? kimse kimseye saygı göstermiyor. başarı için her şey mübah görülüyor. utanmayı, ayıbı bilmeyen bir toplum olduk. her şey birbirine o kadar bağlı ki. mesela spor magazin programlarında arkadaşlarımın haline şaşırıyorum, onları o hale sokanlara da tabi. sabun köpüğü şöhretin ne anlamı var soruyorum size. üç dakika boyunca milyonlarca insan `bir futbolcunun kuzu taklidini seyrediyor, kime ne kazandırır bu`? gol sevincini şova dönüştürenlere, gol atınca rakip seyirciye dönüp ana avrat düz gidenlere de şaşırıyorum. ben kendi korkularımı, psikolojik durumumu daha çok önemsiyorum. örneğin trabzon maçının ilk 20 dakikası boyunca dinmeyen kalbimin atışlarını düşünüyorum şimdi… yaşamım boyunca ilk kez bir maçtan bu kadar korktum. ama trabzonlu taraftarların sahaya inip bizi linç etmesinden değil, lanetlenmekten korktum." bu da arkada kalmasın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Tuncay'ı biz kaybetmedik adam kendi gitti hem de önerilen paranın altında hayaliydi avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 e kaybettik işte. ikna edemedik kalması için. ondan bahsediorm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İngiltere mi Türkiye mi? bu nedenden ikna edemedin yani orta da bir kaybetmek yok abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tuncay gittide şimdi kümeye oynayan takımda oynuyor :P ingiltere olsa gene iyide almanyada.gerçi o kadroyla nasıl kümeye oynuyorlar onuda anlamıyorum bide şu ligde avrupada oynayabilcek oyuncu varsa oda gökhandır.adam baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sezon sonu su takıma bir sol bek birde selcuk ınanı alsa aziz yıldırım,bu takım rahat sampıyonlar lıgınde gruptan cıkar. Stadın tavanını yıkıp yeniden yapacakmıs yönetim,akustıkten memnun degıllermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sizin taraftar tezahürat özürlü,stadı komple değiştirseniz bile fark eden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 catı olayı direkt "bizim onlardan ne eksigimiz var" gazı baska bisey degil :) ustu kapalı yaparlar hatta kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Üstünü kapatmak çimler için kötü,o yüzden kapatmadılar ılk basta yenılerken.Taraftarımız dedıgın gıbı kötü olsa bile akustık kötüyse ses dagılıyorsa statta duzenlemeye gıtmelerı lazım. Bu ülkede iyi birşeyler yapmak ıcın gaza gelmek sart;azizde aynı dusuncede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi acık halindeki cimleri de goruyoruz iste. akustik falan bahane degil, feneriumda elektronik ıslık satıldıgını da gorduk. mis gibi catısı var stadın, degistirmenin manası yok yani mantıklı olarak yaklastıgında olaya. zaten daha arena'nın insaatı yeni basladıgında fb stadının ustu kapanıyor diye acıklama gelmisti resmi siteden. onu hatırladıgımdan dolayı boyle konusuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mokoko said: http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/gokhanin-talipleri-artiyorSXHBQ224191SXQ muhtemelen yalandır bole direk transfer talebi falan ama tabi izleyenler vardır kesin gokhanı. şu adamıda tuncay gibi kaybetmemek lazım. alex'ten sora gokhan kaptan olmalı takıma. emre değil. Gökhan Gönül Türkiye'nin en büyük yıldızı olmasa da, bu ligden Avrupa'nın üst düzey takımlarına gidecek ilk oyuncu pozisyonu itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mevkiinde sabri den sonra en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lideriz. rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lige bir kalite geldi ya sanki :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lig yeni başlasa gazıantep,kayserı ve fb alır goturur ligi;ts nin gene eskı hastalıgı nuksettı,ligi 6 ıncı falan bıtırır artık.Selçuk uzun surelı sakatlanmazsa fenerbahcem bırakmaz liderliği ama selcuk donmezse ayvayı yerız,mecburen cristianı ve canerı sokar aykut yenıden takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 miyaw33 said: Lig yeni başlasa gazıantep,kayserı ve fb alır goturur ligi;ts nin gene eskı hastalıgı nuksettı,ligi 6 ıncı falan bıtırır artık.Selçuk uzun surelı sakatlanmazsa fenerbahcem bırakmaz liderliği ama selcuk donmezse ayvayı yerız,mecburen cristianı ve canerı sokar aykut yenıden takıma Mehmet Topuz - Emre sağda Özer'de bir alternatif. Veya Emre - Gökay İravul yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Selçuk niye Mehmet Topuz oynar orda taş gibi. O değil fixtür her türlü bizden yana. Yani bu seferde şampiyon olmazsak ayıptr. Ha Tabzon zor maçlarda fix çekerse ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aha fökstör dendi fb gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yok lan o 2 defa olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar