Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

http://www2.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=121168

bide şu ziya doğanın açıklamaları var. ulan adam yalan mı solemiş sert oynuosunuz derken. bi sakat verdik nerdeyse butun takımı yokediceklerdi. hakem saolsun vermediği kartlar, penaltı ve faullerle ztn yeterince yardım etti. konyanın sert futboluna. bide adam çıkmış maçtan sora şark kurnazı falan dio. nefret ediorm bole insanlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

@mokoko abi smdi söyle oluyor.. fener iyi gidiyor.. gs batti baticagi kadar icerde disarda yeniliyor riikart gidiyor.. dogal olarak gs'li kusuyor..mac izlemiyor maca gitmiyor,gazete almıyor. yayinci kurulus kaybediyor,basin kaybediyor fln filan.. 1 hafta önceden ortami geriyorlarki gazeteler satsin adamlar kahvelere gidip mac izlesn fln..
ülkemzde yeni bisey diil yani sasirmaman gerekrdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ne bilim daha onceden çarpıtıp yazarlardı falanda başlık sert sozler soledi falan dio ama adamın solediği sozleri aynen geçirmişlerki sozler gayette normal şeyler. hani okadarını yapmıssın bari adamın solediği şeylerede birazcık ek falan yap komik duruma dusmede inanır belki bazı insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hep bi denge kurma cabasindalar..fener iyi gider yok alex söyle kazim söyle olur.. besiktas iyi gider yok schuster sunu yapti,dedi.. yokk baskan söyle yapti,dedi fln.. artik basina aldirs etmiorm hic. güvenilir ve tarafsiz olma vasiflarni boktan lige milyon dolarlar sayan bi kurum tarafndan tekrer teker kaybetti hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bi de kaldırdıkları kupaların istatistiğini yazsana trasty :)
şunu demeye çalışmıştım ama rage yapmış arkadaş.

ben de trinidad tobagolu michael jackson'ın istatistiklerini yapıştırayım.

milli takım: 758 maç
ac ellendegeneres: 946 maç 756 gol (trinidad tobago ulusal futbol ligi)

kişisel ödüller:
trinidad tobago yılın futbolcusu ödülü (1990-2010 arası tüm seneler)
trinidad tobago gol kralı(1990-2010 arası tüm seneler)
trinidad tobago asist kralı(1990-2010 arası tüm seneler)
pasifik fakirleri şampiyonlar ligi gol kralı(1990-2010 arası tüm seneler)

michael jackson alex'i guti'yi roberto carlos'u hagi'yi çakmak cebinden çıkarıp sigarasını yakar.

ayrıca roberto carlos'un guti'den daha büyük olduğu konusunda herkes hemfikirdir, ama karşılaştırılabilmeleri açısından daha mantıklı dedim. guti ile kıyaslayabileceğin futbolcular carlos, anelka vs. dir alex değil.
Sosyal ağlarda paylaş

@Doruk

Arkadaşım hakaret etmeyi hiç sevmem heleki şu tür klavye ortamında ama kusura bakma beyin ve IQ olarak cidden çok zayıfsın ..

Oraya yazdığım bi istatistik vardı . Guti Real Madrid'in yaptığı maçların %36 sında ilk 11 olarak sahaya çıkmış bunların çoğuda İddiasız takımlarla olan Şampiyonlar Ligi maçları , Almeria - Real Madrid gibi iddasız İspanya kupası maçları. İşin özü Guti diğer takım arkadaşlarına nazaran aldığı oldukça ufak ücretler karşılığında Real Madrid'in hep Yedek oyuncusu olarak kalmıştır

Hala Aldığı kupalar tribindesin .. bi örnek vermiştim Mehmet Yozgatlı'da UEFA kupası kaldırdın .. 18-19 yaşlarında Kaleci Kerem'de uefa kupası kaldırdı . Senin mantığında Kerem Rüştüden iyi bir kalecidir.

Aldığı kupalara değil Getirdiği kupalara bakıcaksın. Guti 3-4 Tane Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu görmüştür kulübede oturarak ama Hagi'nin Galatasaraya getirdiği UEFA kupası gibi bir Takıma Kupa kazandırmamıştır. Bir takımın lideri .. liderliği geçtim ön plandaki bir futbolcusu hiç bir zaman olmamıştır.

Ayrıca beyninin küçüklüğünden bahsetmemin sebebide.
Trinidad Tobago ile Türkiye'yi bir tutabilicek üstün sivri zekandan kaynaklanmaktadır..

Ban me pls
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben de Doruk'a katılıyorum...Alex hangi kupayı getirmiş o zaman diye sorarım...
Alex Türkiye tarhinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından olabilir,ancak Real Madrid'de hiçbir zaman oynayamaz,oynayamamıştır...
Guti her zaman marka olarak isim olarak Alex'ten üstündür,bunda alınacak birşey yok...Ha buraya emekli olmaya geldi o ayrı konu...
Oyuncuları karşılaştırırken kariyerlerinde nerede olduklarınada bakmanız gerekir...
Mesela Alex Fenerbahçe'ye geldiğinde 27 yaşındaydı,yani bir futbolcunun en iyi zamanları...
Hagi Galatasaray'a geldiğinde 31 yaşındaydı ve o başarıları düşünün o yaşından sonra başarmıştır...(Hagi'nin büyüklüğü de oradan gelir)
Guti 34 yaşında geldi Beşiktaş'a...
Bu yüzden kimse zaten Guti'den Alex performansı veya istatistiği beklemiyor...
Ayrıca bana Mehmet Yozgatlı'nın Galatasaray'da hatırladığın bir maçını da yazar mısın...Guti ile Mehmet Yozgatlı'nın takımlarındaki konumları bir tutuyorsun yani...
Yani Doruk'un karşılaştırmasına sivri zekalı derken,kendi karşılaştırmanın da abesliğini farketmişsindir umarım...
Sosyal ağlarda paylaş

UEFA kupası kazanan kadro :

claudio taffarel
mehmet bölükbaşı
kerem inan
vedat inceefe
gica popescu
alper tezcan
emrah eren
fatih akyel
hakan ünsal
bülent korkmaz
ergün penbe
suat kaya
ümit davala
gheorge hagi
emre belözoğlu
hasan şaş
okan buruk
ahmet yıldırım
hakan şükür
burak akdiş
arif erdem
mehmet yozgatlı

Mehmet Yozgatlı uç bir örnek olsada,

Burda sana İlk 11 olmayıp o kupada yer almış bir çok futbolcunun Galatasarayda çıktığı maçlardan örnek verebilirim

Aşağıdaki isimlerden sadece 1 ini seç :

mehmet bölükbaşı
kerem inan
vedat inceefe
fatih akyel
ahmet yıldırım

Ayrıca Yazlarımı tam anlamıyla okusaydın ordada belirtmiştim.

Bir Fame , Reputation açısından Bana Guti mi Alex mi gibi bir tartışma konusu getirsen şurda Guti cevabını her normal insan olarak bende veririm..

Ben hatta ve Hatta yazımın sonundada belirttim Sadece türkiye'de kazanılmış bireysel ödülleri yazdım . Alex'in Brezilyada Yılın oyuncusu ödülü fln da vardı onların hiç birini buraya yazmadım .

Benim bahsettiğim Alex'in varolduğu takıma Fenerbahçeye verdiği katkı , Ve Guti'nin beşiktaşa Vereceği katkı üzerine bir değerlendirmeydi.

Dikkatinide çekmiştir ki Hagi kıyaslamasındada Galatasarayı ön planda tuttum Barcelona'yı değil ..

Ayrıca dediğim gibi Guti 15 Senelik Real Madrid geçmişinde Real Madride hiç bir şey kazandırmamakla birlikte. Kendi içinde hiç birşey yapmamıştır. Aldığı düşük ücret karşılığnda rotasyon amaçlı kadroda tutulmuştur.

NOT : AS Gazetesi (Real Madridin gazetesi gibi bir izlenim vardır) Ayrıca tüm ispanyol basını

Guti : "Raul ve ben bunca yıllık emek verdiğimiz takımdan bu şekilde uğurlanmayı haketmedik"

lafı üzerine tüm basında dalga konusu oldu adamların düşüncelerinin genel özeti : Hadi tamam raul bu kulup tarihinin en önde gelen oyuncularındandırda sen ne kattınki iyi bir veda bekliosun şeklindeydi
Sosyal ağlarda paylaş

şu fenerli varoş tayfası ayrı bi alem gerçekten. kimsenin pay verdiği falan yok arkadaşın devreleri yandı cevap veremeyince, sen de burada yalakalık yaparak komik oluyorsun, kimsenin seni salladığı yok şu cevabı aldığın için kendini çok önemli hissetmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

E zaten ben kimsenin Guti'nin istatistiklerinin Alex'inkileri geçeceğini düşündüğünü sanmıyorum,belirttim zaten...
Yaşını da o yüzden belirttim...34 yaşına gelmiş,daha kaç sene ne kadar üst düzey oynayabilir zaten...
Ha ama Guti 27'sinde gelse nolurdu onu bilemeyiz tabi...Yani birazda Guti'nin R.Madrid'de kalması,keyfini bozmak istememesinden yoksa gidemez miydi Guti sanki başka bir kulube..
Ama Fener Alex'i alırken başka büyük bir Avrupa kulübü talip olsa alamazdı işte,demeye getirdiğimiz o..
Tartışma Alex>Guti'ye dönmüştü ben de ona itafen cevap verdim...Diyorsan ki ben sadece Guti Alex'in istatistiklerine yaklaşamaz Türkiye'de o zaman haklısın,ben atlamışım konuya...Ama zaten orası apaçık...
Sosyal ağlarda paylaş

AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse

Olimpiyat Stadı
Kadir Has Stadı
Turk Telekom Arena
Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena

Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır.

Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır.

Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim

Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

şu fenerli varoş tayfası ayrı bi alem gerçekten. kimsenin pay verdiği falan yok arkadaşın devreleri yandı cevap veremeyince, sen de burada yalakalık yaparak komik oluyorsun, kimsenin seni salladığı yok şu cevabı aldığın için kendini çok önemli hissetmelisin.
Özel mesajdan mail'ini iletirsen gerekli Referansları firmamın iletişiminden IQ sertifikama kadar herşeyi mailine atabilirim (yeterki şurda yüzünün ne hal aldığını açıklayan birşeyler karala)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...