knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 anlaşamadılar tazminatta heralde o kadar olay olmuştu. (vatanda okuduklarıma göre) 2 haftadır schuster-denizli üzerinden prim yapan medyayı bekliyoruz bu karara ne diyecek
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Lancelion said: yılmaz vural evet yerlilerden yılmaz vural sanırım ama en cok yapan gordon milneymıs said: En İstikrarlı Teknik Direktör Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde en uzun süre görev yapan teknik direktör, 6,5 yıl Beşiktaş'ta görev yapan Gordon Milne.
PZero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 daum başarılı bir teknik adam gitmesi saçma olurdu geçen sezon türkiye kupasında final oynattı , şampiyonluk son anda kaçtı başarılı bir sezon geçiren fenerbahcenin durduk yere daumu göndermesi taraftarında tepkisini cekerdi bu yüzden en mantıklı haraketi yaptı yönetim daumula devam dedi. başarılar daum
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 PZero said: daum başarılı bir teknik adam gitmesi saçma olurdu geçen sezon türkiye kupasında final oynattı , şampiyonluk son anda kaçtı başarılı bir sezon geçiren fenerbahcenin durduk yere daumu göndermesi taraftarında tepkisini cekerdi bu yüzden en mantıklı haraketi yaptı yönetim daumula devam dedi. başarılar daum abi kesinlikle katılıyorum, öncelikle onun yerine gelicek birisi kesinlikle ondan daha başarılı olamiycaktı, hem tazminat vericez, hem yeni teknik direktör falan hemde başarısız olucak, ne gerek var yani.. ve adam haklı beyler, herife bu sene al oyuncular bunlar şampiyon yap dendi, adam diyoki ben oyuncu aldırmadım takıma bu sene, alınmadı hiç bi istediğim, adama bi izin verseler, istediğini alsalar belki mükemmel futbol oynatıcak, millette sürü psikolojisi tabi hemen bok atmış adama, sanki çok anlıyolar futboldan, taktikten. hayatlarında halı saha maçından öteye gidememiş insanlar saçma sapan yorumlar yapıyolar sinir oluyorum
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 turkiye su istikrar olayini bi anlasa zaten her sey cok guzel olacak
PZero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Hastadam said: PZero said: daum başarılı bir teknik adam gitmesi saçma olurdu geçen sezon türkiye kupasında final oynattı , şampiyonluk son anda kaçtı başarılı bir sezon geçiren fenerbahcenin durduk yere daumu göndermesi taraftarında tepkisini cekerdi bu yüzden en mantıklı haraketi yaptı yönetim daumula devam dedi. başarılar daum abi kesinlikle katılıyorum, öncelikle onun yerine gelicek birisi kesinlikle ondan daha başarılı olamiycaktı, hem tazminat vericez, hem yeni teknik direktör falan hemde başarısız olucak, ne gerek var yani.. ve adam haklı beyler, herife bu sene al oyuncular bunlar şampiyon yap dendi, adam diyoki ben oyuncu aldırmadım takıma bu sene, alınmadı hiç bi istediğim, adama bi izin verseler, istediğini alsalar belki mükemmel futbol oynatıcak, millette sürü psikolojisi tabi hemen bok atmış adama, sanki çok anlıyolar futboldan, taktikten. hayatlarında halı saha maçından öteye gidememiş insanlar saçma sapan yorumlar yapıyolar sinir oluyorum oha adam beni haklı buldu.. tşkler
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Daum'un şu konuda hiç suçu yok; Adam ara transfer döneminde oyuncu alınmalı dedi. Gittiler Gökhan Ünal'ı aldılar. Belki bir tane düzgün oyuncu bile şampiyonluğun anahtarı olurdu ama yönetimin başarısızlığı. Yinede Daum'un oyun sistemini beğenmiyorum. Ve geçen kaçan şampiyonluktan sonra tamamen Türkiye Ligi'ni baz alarak oyuncu alacak Avrupa'dan ilk turda ilk elemede elenicez. Zaten normal şartlarda da Daum Avrupa'da başarı arayışına hiç bir FB döneminde girmedi. İstekli olmadı. Şampiyon yapayım tamamdır dedi. Ufku biraz dar. Hedefleri dar. Buda istikrar sağlanacaksa bu kişi Daum olmasın dedirtiyor. İstikrar önemli ama kiminle? Gerçi Aziz Yıldırım'da hedeflerini küçülttü. Gökhan Ünalı filan alması sanki BJK'nin yıllardır uyguladığı politikaya benziyor buda kötü. Ara transfer döneminde oyuncu almamaları vs vs. Tamam para dökmeyin eyw. Ama Guiza'yı gönder mesela. Kabul et zarar ettin. Tuttukça dahada zarar ediyorsun. 2 senedir iyi paraya gitcek diye 5000 tane gol kaçırdı. Edit= Unutmadan Semih bu takımda as oynarmı tartışılır. Bana göre as olacak kadarda iyi değil. Fakat Guiza'dan çok daha iyi iş yapardı eldeki imkanlarda. Semih kullanılabilirdi mesela. Buda Daum'un hatası Guiza'da ısrar etmiyecekti.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kör ölür badem gözlü olur gibi bişi olmuş şu Daum'u savunmanız, bırahın yea defolsun gitsin pis kokocu, Zico gelsin geri işte.
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yıllık 4 milyon euro üzerinde garanti parayı bırakacak kadar salak mı daum? değil tabi. aykut & daum tiyatrosu izleriz bol bol seneye.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Birde bol bol boş kaleye çekilip taca giden Guiza şutları izleyecez off çok heycanlandım başlasın artık lig :D
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 adama koko baskısı yapıyolar kaçırmak için lol.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Daum bir önceki gelişinde takıma en azından son ana kadar mücadele mantığını öğretmiş ve kondisyonu köklemişti. FB 3-0 falan geriye düşmedikçe "60 70'ten sonra çevirirler" gözüyle bakılır haldeydi yani o derece. Bu sene o da yoktu, ne kadar kötü oynarsa oynasın oyundan alınmayan bir Güiza vardı, saçma sapan oyuncu değişiklikleri vardı, iki kupanın ikisi de son maçlarda kaybedildi, e ne anladım Daum'dan? Avrupa zaten hiçbir zaman hedeflenmedi ve hedeflenmeyecek bu adam varken. Zico en azından Avrupa'da süper işler yapmış ve güzel bir temel atmıştı, lig şampiyonluğunu alamadı diye yollandı. İstikrar aranıyorsa o adamla ya da bir başka düzgün teknik direktörle aransaydı, sırf tazminatı çok geldi diye Daum'la değil. Güiza'ya verilip ziyan olan paranın yarısı yani gözlerinde büyüttükleri tazminat da. Oyuncuları kendi seçmemiş, eline hazır takım verilmiş bilmemne. İyi güzel de lig tarihinin en iyi başlangıç serisini ve en iyi kapanış serilerinden birini yaparken de bu oyuncular vardı, 7-8 maç bir galibiyet bile alamazken de, son maç Trabzon kalesini topla döverken de. Demek ki problem kadroda değilmiş, taktiklerde ve oyuncu seçimlerindeymiş. En basitinden Güiza yerine Semih, hatta Gökhan Ünal oynatılsa, en azından boş kaleye vurup taca atmayacak forvetler olduklarından 6-7 puan farkla şampiyon olunurdu.
numberten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Baggio'ya katılıyorum. Daha geçen yıl aragonese boru gibi tazminat ödedik. Aziz yıldırım akıllanacağı yerde gitti Daum'a kölnde aldığının 3-4 katı maaş vererek 3 yıllık sözleşme imzalattı. Para cebinden çıkmıyor diye bu kadar rahat herhalde,eğer kendi şirketini de böyle yönetiyorsa vay haline. Böyle babam olsa camdan atarım ya ashdashdhas
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hastadam said: hayatlarında halı saha maçından öteye gidememiş insanlar saçma sapan yorumlar yapıyolar sinir oluyorum halı saha maçından ötesi nedir? nereye kadar gidenler yorum yapsın?
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Gutshot said: Hastadam said: hayatlarında halı saha maçından öteye gidememiş insanlar saçma sapan yorumlar yapıyolar sinir oluyorum halı saha maçından ötesi nedir? nereye kadar gidenler yorum yapsın? a bak hastadam ın bu mesajını görmemiştim thx gutshot.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ya surda sampiyonlar liginde final oynamadan yorum yapmayin lutfen
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Yalnız Duam devre arasında transfer istedi. O konuda da haklı çıktı. Yönetim'in Guiza takıntısı yüzünden Yabancı forvet alacaklarına GÖkhan Ünal'ı aldılar yedekte Semih hali hazırda zaten varken.
poopla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dauma bu kadar parayı veren yönetimi tebrik ediyorum o.o rezillik
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fm de 2 şampiyonluk alıp 3 tane transfer yapan herkes kendini teknik direktör sanıyoda bugünlerde ondan dedim, hayatında en azından bir futbol antremanına çıkmamış, işin teknik kısmı hakkında hiçbir bilgisi olmayan demek istemiştim. anlayan anlamıştır eminim.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Np 33lük Henry gelir formalardan çıkarırlar. Herkes evde forma arşivi yapıyor heralde. Ortega Anelka R.Carlos Alex vs vs
numberten Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ccc Hazard reis ccc bekliyoruz.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hazard olayı çok hayal ya. ama gelsin ben lafımı yerim.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 http://www.sporx.com/futbol/superlig/197675/?takim=107&ref=AKM2
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bunlar doğruysa Aykut Kocaman takımı sahiplenmiş ne güzel. Ayrıca adam o konuda haklı 2 tane koç gibi. Ya Daum'u almasaydın Kocamanı koysaydın takımın başına. Yada ikisinide sallayıp başka teknik direktör alsaydın. Daum'un dedikleri doğruysa tele cevap vermemiş filan yuh artık.
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi işte bilip bilmeden konuşmayalım derken bunu kastediyodum, buzdağının sadece görünen kısmına güvenip, ne olup bittiğini anlamadan asma kesme olaylarına girişmemek lazım. ne biliyim daum'un kullandığı taktiği sevmeyenler var, e iyide abi adam bişeyler biliyoki o taktiği kullanıyo, o kadar aptal değil heralde, şey demiyo yani, "hihihih (elleri ovuşturup), ben biraz defansif oynatiyim, 1-0 a yatiyimde, kötü futbol oynatiyim" falan filan.. adamın elinde belli bi kalibrede oyuncular var, diyoki ben 1-0 dan sonra bu adamlarla atağa çıkarsam daha çok sıkıntı yaşarım, ileride güiza, formsuz bi semih falan, ben en iyisi defansif oyniyim diyo, e tabi bide bunun yönetim kısmı var, yönetim güiza'yı oynattırıyo adama piyasadaki değeri düşmesin diye, ne biliyim kazım'ı yolluyolar aptal bi iftira yüzünden, yerine kimse gelmiyor, takım dengeleri dağılıyor, bi yandan kocaman olayları var, ve şimdi aradan daum'u çıkarın ve yerine kendinizi koyun. gerçekten işiniz zormuş degil mi?
Öne çıkan mesajlar