padawan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.speedtest.net/result/846857740.png durumlar böyle ama 2 haftadır 100 ile download edebiliyorum maksimum. 8mbit e kadar internetten var elimde sınırsız 15 gb kotam da dolmamış nedir ne değildir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bulunduğun bölgeye özel bir problem vardır belki :/ bir de kotaya nerden bakıyorsun ki dolmuş mu diye? Ben ayarlayamıyorum kendimi o 15gb'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 borular tıkanmış. gol oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1 haftadır rezil internet. youtube videoları falan işgence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 evde 1 mbit internetim var, dün 800kb ile download yaptım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arıza kaydı verdik bakalım. herşey çat çat açılıyor download ebliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bir diğer kafama takılan şey ise youtube videoları acaip hızlı yükleniyor bilgisayarıma indireceğim şeyler de 100den yukarı çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 nileppezdel said: Bulunduğun bölgeye özel bir problem vardır belki :/ bir de kotaya nerden bakıyorsun ki dolmuş mu diye? Ben ayarlayamıyorum kendimi o 15gb'a göre http://adslkota.turktelekom.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 baktım buraya burada birşey yok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 jonq said: nileppezdel said: Bulunduğun bölgeye özel bir problem vardır belki :/ bir de kotaya nerden bakıyorsun ki dolmuş mu diye? Ben ayarlayamıyorum kendimi o 15gb'a göre http://adslkota.turktelekom.com.tr teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 birimler farklı sol uste bakarsan 800mb 60 dk gayet iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 8mbps internet bağlantınızın olması 800le download edebileceğiniz anlamına gelmiyor ki :/ Sizin internet bağlantınızın yanında download ettiğiniz yerin internet bağlantısı da bir o kadar önemli. Karşı tarafın upload hızı düşükse sizinki istediğiniz kadar yüksek olsun bir etki etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar