Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu oyunu yüklemiş, oynayan var mı acaba? tavsiye edermisiniz? http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=142833[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu oyunun sitesinin adresi ne acaba? ordan bi ss lere falan bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 http://www.dawnofwargame.com/uk/homepage.php site http://media.pc.gamespy.com/media/620/620554/imgs_1.html?fromint=1 fotoğraflar http://www.fileplanet.com/betacenter/dawnofwar/signup/ beta sign up[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 WC ile SC arasi bisey gibi gorunuyor ilginc bir tarz olmus denemek lazim da ben sitee open beta ile ilgili birsey goremedim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben beta için kayıt oldum, key aldım. dosya 630 MB yalnız.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu oyun tek kelime ile mükemmel. Anlayabilmeniz için oynamanız gerekiyor. Bir RTS de bu kadar gerçekci savaş daha önce yaşanmamıştır. (evet, para verdiler)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu oyun hakkında cok sey duydum walla hatta level da yılın rts si flm diyor ben indiriyorum walla su an %18 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 offf uğraşsam çekerdim. şuan en çok beklediğim oyun bu. half life falan aklımdan bile geçmio bu oyun varken[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Eger masaustunun yarisina ulasirsa bile muhtesem olur ki grafikler olagan ustu adam gibi strat yokaylarsa guzel olur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu rts mi mmo diilmi beta ne alaka peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 beta sadece mmo da yapılmaz bildiim kadarıyla. herhalde oyundaki buglar vs. yi tespit etmek için beta yapıyorlar.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Şimdi gerçekçilik herhangi bir şekilde bozmuyor. Tam tersi savaş alanında oraya buraya uçuşan birimler görmek çok eğlenceli oluyor. (Bu arada Warhammer 40k nın MMORPGsi yok) Her ırk tarz olarak birbirinden çok farklı ama kaynak toplama aynı. Yılın oyunu RTS si değil, yılın oyunu bile olur. Betasında bile deli gibi eğleniyorum. I.. mu..ust...p..play..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: bahadir, 07 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: ben beta için kayıt oldum, key aldım. dosya 630 MB yalnız. Nerden nasil aldin ya offical sitesinde birsey bulamadim fileplanet ede uye olduk ancak herhangi birsey vermediler ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 fileplanet'ta sign up diye bir sayfaya yönlendiriyor ana sayfadaki icona tıklayınca, onu doldurunca key veriyor hatta fileplanetta ana sayfada yazmışlar fill out this beta form right NOW! diye [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ağustos 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 fileplanetten baska biryer de yok mu bu oyun dosyası?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 buyrun burdan ugrasmayin fileplanetle gerci biraz yavas ama fg kullanilabiliyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 08 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 fileplanet ile de flashget kullanılıyor?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 08 Ağustos 2004 09:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 o fileplanet manager rezalet bisi yaw uff...kac kere download um gitti mesela dl sirasinda bilg cokerse bi daha o dosyaya dewam edemiyorsunuz kac kere bana ole oldu simdi bastan indiriyorum uff rezalet bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben hic indiremedim fg ile fileplanetten.belki parali üyelere izin veriyordur sadece.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 08 Ağustos 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eskiden inidireliboydu artik iste dediğim gibi manager diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O manager güzel birşey 64kb bağlantım ile 12den aşağı düşmedim.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 64k lara 128 veriliyor diye biliyodum? dl ederken hizli kabul ama bilgisayarina bisiy oldumu boşa gidiyor download failed to start diyo devam etmek istediğin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Evet o sorunu kötü=/ (evet 128 hizmeti)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Explorer hata verdi kapandı, dl yarıda kaldı. Devam etmenin bi yolu var mıdır?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 fileplanet benden uzak, tanrıya yakın olsun. fallout betası olsa bile bi daha düşündürür yanı. gamespy id istiyor di mi ? bişeyler istiolar,herkes bişiy istiyor.ben üyeliksiz dl istiyorum kardeşim.bassınlar parayı alsınlar geniş alan, koskoca oyun şirketi olmuşsun ayıp :D[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar