Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrono Trigger

Sorj

Öne çıkan mesajlar

oynayan varmı? ya ben magus u yenemiyorum netcem :( bişey fark ettim şimdi ateş olunca buz gücünü kullanınca eşşek gibi hp si gidiyor öylemi yapiyim? öyle yapıncada karakterlerin enerjisine tonic yetişmiyor Help yardım pls ne yapayim?

ozzy ve diğerini yendim magus IIH olmuyor be abi yenilmiyor herif :( :)[signature][hline]Kekliği Hö?
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun final fantasy nin ilk versiyonuydu sanırım znes emülatoründe çalışıyor sonra psx e sürdükler sonra crono cross cıkardılar

oyun rpg harika ötesi bir oyun :) oyunda 3 lü grup fln yapabiliyorsunuz özelden mesaj atın oyunla emülatorun linkini veriyim

oyun harika ötesi[signature][hline]Kekliği Hö?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 09 Ağustos 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
Magus kimdi ya kirpi gibi olan şeymiydi yoksa oraklı adammıydı?

forgun ezeli düşmanıydı yanlış hatırlamıyorsam sonra frogla birleşmek zorunda kalıyor :) beyaz saçlı adam grimsi böyle necrotik havası var[signature][hline]Kekliği Hö?
Sosyal ağlarda paylaş

ben hatta siteme koyayım,
97 yapımı belki daha da eski ama ascii türünde yapılanların ilk örneği diyebilirim. Çok keyifli bir oyun, neşeli bir havası var. Zaten kahramanımızı annesi azarlıyor oyunun başında.

İlerledikçe gelişiyoruz haliyle ama oyun akışı çok güzel.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunun başında annesi azarlıyor chrono yu ben şu anda Marle (princes nidia mı ne öle biri varya) yi şatosuna götürdüm hapse atıcaklar beni :) oyunun akışı cok güzel yani bi anda haydaaaaaa bune demiyorsun gerçekten senaryosu coğu kıytırırk rpg den güzel bi kaç yeri saçma mesela bi kuyu var atlıyorsun 1500 yılına geri dönüyorsun fln o biraz saçma olmuş gerisi cok iyi kesin oynanmalı şu anda girecem hapisten kaçmak kasıyorya zaten ilerde dragon diye bi yaratık geliyor yeni yaptıkları icat orda baya bi kasıcam :) fazla malzemem yokta :)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Chrono Trigger Squaresoft'un Final Fantasy serisi harici en iyi oyunlarindan biridir. Oyunda beşten farklı oyun sonu var. Savaslar yine sıra tabanlı ama karakterler yer değiştirdikleri zaman aynı yerlerinde kalıyorlar. Grafikleri de snes'e göre süper. O kadar beğenmiş olmama ve birkaç kez bırakıp başlamama rağmen bir türlü bitiremedim oyunu. Bunu sevenler Chrono Cross'u da oynasınlar.

Konsol bölümüne konsaydı daha iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Necro is here!

Tekrar başladım oynamaya, 4. mü, 5. mi bilmiyorum; başka hiç bir şey yapamıyorum bir haftadır ama. Tüm sonları göreceğim, mükemmel olacak, mükemmel!

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif

Tüm zamanların en iyi RPG'si olmaya oynar, Planescape ile kafa kafaya kalır bu bence. Snes oyunu hem de. Japon yapıyor be!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Magic Kingdom'a ilk vardığımda hissettiğim merak, şaşkınlık ve huşu duygularını hiç bir RPG hissettiremedi bana şimdiye kadar. Hiç bir oyun hissettiremedi. Piksel olmasına piksel ama CryEngine 3 filan yanına yaklaşamıyor bu grafiklerle kurulan atmosferin. Bir büyülü havası var, hayalgücü tam gaz.

Grafiklerin neden bir oyundaki en önemsiz şey olduğunu öğretiyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...