Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 pc'de çalan herhangi bir sesi msn'de başkasına dinletmek istiyorum. ses ayarlarından stereo karıştırıcıyı denedim ama beceremedim. böyle birşey mümkün mü? yoksa boşa mı zaman harcıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 muzik oynaticida calan bir seyi msn deki kisiyi ara ile dinletmek mi istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 xp'de yapıyodum o olayı win7de bulamadım şimdi yaw :/ buldum http://www.youtube.com/watch?v=r4sXyoC69jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aslında media playerdan falan değil, şimdi arkadaşa bişi çalmam gerekiyor. midi klavyeyiyi reasona bağladım ve çaldığım şeyi o anlık arkadaşa msnden dinleticem. kaydedip gönderme işine girmeden halletmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kayıt cihazı olarak mikrofon yerine "what u hear" seçmen gerekiyor. İşletim sistemine ve ses kartına göre bu seçenek olmayabilir ya da başka bir ismi olabilir. Olmazsa da başka bir yolu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 windows 7 için sanırım o? xpde de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İşletim sisteminden çok driver ile ilgili olması lazım orda çıkan seçeneklerin. "What u hear" yerine "Stereo mix" de oluyor sanırım. Bunların ikisi de yoksa ses kartı sürücünü güncellemeyi dene istersen. Formun birinde on-board Realtek ses kartı kullanan biri Realtek'in son sürücülerini indirince ses kaydı için yeni seçenekler geldiğini yazmıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hemen araştırıyorum, saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar