Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 uyurken oluyor bana sanki biri beni izliyormuş gibi oluyor lan şunu yazarken tekrar oldu cam da açık lan bi dk lan..landsgfbnh m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: bende şöyle oluyo; banyoda dişimi fırçalarken yada yüzümü yıkarken çok saldırıya açık hissediyorum kendimi. arada birisi arkamdaymış gibi banada oluyo hani olmuyo değil. büyütmemek lazım. sonuçta başa gelicekse bişey gelir. karanlikta aynanin karsisina gecip uc kere bloody mary dersen gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arkada bir var sanip gercekten olmasi daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 oha ölüm olur o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bende sicarken domestos,deterjan gibi seylerin kullanim talimatlarini okuyorum 15-20 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Friedman said: bende şöyle oluyo; banyoda dişimi fırçalarken yada yüzümü yıkarken çok saldırıya açık hissediyorum kendimi. arada birisi arkamdaymış gibi banada oluyo hani olmuyo değil. büyütmemek lazım. sonuçta başa gelicekse bişey gelir. şuraya ne yazıldıysa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İlginç. Şimdi birazda çocukluğundan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Red said: Bunu kullandım ve gerçekten kollanmış hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tedirginsin ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar