dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 teslimleri artık sonraki tarihlere mi veriyorlar? bayağı geç tarihlermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aa 50 lira olmuş, bi ara verip yenisi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 DoubleW said: Dynun said: aha benimki. burdan almadım gerçi de aynısı işte :p http://i49.tinypic.com/im04fc.jpg benimkide ogniyan todor :) tıpkısının aynısı:) nie dinan yazmiyo lan. salakladim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 şimdi sadece epasaport sitesinden mi randevu alabiliyoruz sadece ? salak gibi [email protected] yaptım maili, meğer onay yolluyorlarmış sdfds. tekrardan başvuramıyorum. Zaten 1.5 ay sonrasına randevu veriyorlar bari dahada gecikmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 artık sadece randevulu mu çalışıyorlar???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 O_O! her şube mi? misal gidip tuzladan falan alsam orası da mı randevulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 1.5 ay sonrasına mı veriyorlar? yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi başka yerlere deneyin.. az adam olan yer vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 var işte onlara deneyeceğim ama netten kesildi hakkım ahah telefonla vs yapılıyor mu acaba, heryere baktım bir telefon bulamadım ankara için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu sadece çipli pasaport için mi peki? normal pasaportu kaç güne veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 beyler randevusuz da calisiolar aradim konustum cuma gunu dedim temmuza kadar gidicem ben falan kadin dedi sbaah erkenden gidip sira no alma sansiniz var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 emniyetin sitesinde çipliler için artık randevusuz almıyoz anam diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 randevusuz dediğin neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ankara emniyet bi de sincan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 en erken 16 sına elmadağdan bulabildim randevu mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bittus said: bu sadece çipli pasaport için mi peki? normal pasaportu kaç güne veriyorlar? normal pasaport dediğin şey kalkmadı mı ya? artık direk çipli olması gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 normal pasaport yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 toggie said: evet 2015 yılına kadar gecerliligi suruyor eskilerin. valla geçen sene 5 seneliğiine yaptırdım bitene kadar allahın kulu pasaportumu alamaz bi ton para verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 di mi ya, ben niye saçmalamışsam orada. tutuştum biraz galiba ondan hehe. benim de 10 güne kadar pasaportumu almış olmam gerekiyor... bakalım napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 smash said: 5-8 günde veriyoruz diyorlar ama, veriyorlar mı gerçekten? pazartesi başvurdum, cuma geldi. teşekkurler. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şimdi 3 ve 3 üstü yıl için tek fiyat var. 5 de alsam 10 da alsam aynı fiyat mı ? 360 mı yatırcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 10 yok daha yasası cıkmamışmış 5 var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 benimki de 4 günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 3ün 5in lafını yapmıyorlar, aynı ikisi de.. ama 10 yok, 6 da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar