fizban Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 canım türkiyem'de paranı erken ödersen kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Yalnız bu fiyatlar yurtdışında yenilersen. Türkiye fiyatları değişmemiştir. Zaten geçenlerde 300 küsür lira verdim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ama diyor ki said: Buna göre, Konsolosluklarca verilen pasaportlar dahil 6 aya kadar olan pasaport harcı 126,05 liradan 65 liraya,.. her eyrde geçerli olması lazım sonucunu çıkartıorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 benimki temmuza kadar uzatilmis durumda 2011 in cok mutluyum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi muhtesem olmus yeni fiyatlar. resmen yarı yarıya inmis aboo. fikir degisirmeden bunlar hemen uzatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 randevu aldığımız tarihte emniyete gidemezsek ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 10 yıllıklar çıkmadı mı daha ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 acaba alemanyada da fiyatlar düstü mü, euro üzerinden aliyo ya kerizler. e peki ne zamana kadar almak zorundayiz cipli pasaportu ? ne zamandan sonra eskileri gecersiz oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 2015e kadar gecerli eskiler uzattiysan yane ama artik uzatma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 uzatma yoksa simdi yeni pasaporta gecmek icin ne bayılmamız gerekiyo. oyle bilmiyodum ben onu. neyse bi bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 iyi bari 2 senelik uzatmistik biz zaten. 2012de artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 160 lira mi ne pasaport defter ucreti bide iste yillik masraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 aaa bulgarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya benim pasaportla havuza atlamıstım ben. butun damgalar filan gecmis her sayfaya, nerdeyse kuflenmis o derece. yıprandı. rezil durumda yani. sadece suan gecerli olan vizem saglam sansıma. bole bir durumdayken vize vurmazlar dimi buna. yenisini almak lazım illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 uzatma var hala ama vizesiz sayfa olması lazım. 2-3 sene uzatmak lazım ama bi de pasaport 10 yıllıksa şengen vermiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 10 yıldan eski pasaportlara verilmiyor şengen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 nymph said: randevu aldığımız tarihte emniyete gidemezsek ne olur? Bişey olmaz ama siteden randevunu iptal et mümkünse, insanlar sürünüyo randevu almak için çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 şimdi tr de 3 senelik pasaport uzatma ne kadar? bide benim pasaport 3 yıllık,bu cipli pasaport mu almam gerekiyor illa uzatmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Dynun said: aha benimki. burdan almadım gerçi de aynısı işte :p http://i49.tinypic.com/im04fc.jpg benimkide ogniyan todor :) tıpkısının aynısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 macır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yakın zamanda ankaradan başvuranlar kaç gün sonraya randevu alabildi acaba? bir de istediğimiz şehirden-daha az yoğun olabilecek- başvurabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 CaNNi said: macır var "Aman yavaş yollar Mıcır*" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eski pasaportlari dagittilar hazirana kadar sonra harclari indirdiler bana da 170 tl girdi. hayatimda ilk defa kaziklanmis hissine kapildim. hem de devlet tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bana yaklaşık 400 milyon girdi ve parayı geri alamıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 benim çok aşırı acil pasaportumu çıkrtmaya ihtiyacım var. siteden 9 temmuza tarih aldım. sonra çağrı merkezini aradım. 8 gün içinde kurye ile beyan ettiğiniz adrese teslim ediliyor dediler. temmuz 18 de pasaport elimde olucak. çooooook geç. umarım geç kalmam. of off... daha erken almanın bi yolu yordamı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar