Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Holy said: yok lan kimse çıkmasın. gelmesi zor olan varsa zorlamasın diye dedim ben. haftaya da yokum zaten, daha da gelmem Daha da Davos'a gelmem dediiii. Nereye gelmiyosun ya.. Tatil yaptığın yeri basar zorla maç yaptırırız sana paticik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ewini basar bombalarım yiğit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ehah topunuz patlasın inşallah! :P haftaya yokum sonra gelirim heralde bebişler, bacakları sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Evine gelir zorla şofben takarım haa dsflkghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sen yıkanmıyon mu pis holy :D allah belanı wermesın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yerime holycan geliyor parmağım iyileşmediğinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 eveeet şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 holy büyük konuştu; "emraha şohben takıp rahmana duş aldırıcam..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 be yokken büyük konuşur anca dermişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hadi takımlar belli olsun da ona göre rakiptekilere saldırmalar başlasın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 herkeş pamuk getirsin Vuvuzelaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cem oradan geçen dayın biri resmen ağzıan aldı lan vuvuzelayı.. vuvzela zevke geldi bi dezenfektanla fln sil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 evet olm adam yaladı yuttu vuvuzelayı. o yüzden temizle onu. ha EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 aa harbi lan ezen takımın oyuncusu oldum ilk kez.. vay be.. böyle bir şey miş demekki.. sırada zengin olup nane şekeri yemek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vuvuzela'yı çok güzel öttürdüm kızdılar bana :( doğuştan afrikalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben manamana çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 EZ İL DİK! O yandan geçen dayı oranın delisi gibi bişi ya.. bence de bi dezenfektana ihtiyacı var artık vuvuzelamızın. Ayrıca Cem, cavanagh'a vermiş vuvuzelayı. Artık o düşünsün =) Bu arada fotoğraflar çok enfes olmuş. Herkesi çekmeye çalışmış adam elinden geldiğince. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hafıf geç kaldıgım ıcın sahanın yolunda yardırırken yonetımden uyarımıda aldım :D lutfen hızlı gıtmeyın dıye :d dedım abı maça geç kaldım ondan..herneyse cıddı yorgun oldugum ıcın kendımı cok fazla beğenmedim..onuru zaman zaman kızdırdım ama bu yorgunlk we yoğun iş durumunda ve fınallerde olunca anca bukadar oluyor :( mac guseldı zewklıydı zil çaldıgında ınanamadım haa bu arada fena EZ DİKK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Wishmaster said: Bu arada fotoğraflar çok enfes olmuş. Herkesi çekmeye çalışmış adam elinden geldiğince. =)bir facebook harekatı gorecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 adam yanımdaydı ben göremedım fotoları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bir dahakine bende gelicem uleene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 topic açıldı v2010.16 olarak. Adını yaz, yer açılırsa oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 toplu fotolar ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1-2 güne max-damage'dan alıcam fotoları okuldan uplar link veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar