Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu arada ben işten çıkma durumuma göre biraz gecikebilirim.sımdıden herkezden çok özür dilerim..bu zamanlar bizim işlerin en yoğun olduğu zamanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 beyler kaç oldu bu ya listeye bile eklemiyosunuz artık. seren unuttu emrah unuttu güvenç unuttu. topicte mesajım olmasına rağmen unuttunuz. (gerçi bu topicte yok ama :) ) güvenç söylemiştim sana geliyorum diye bidaha söylüyorum buradan. he istemiyosanız bilelim yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Adam çıkmıyosa gelirim tamamlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yasin yazmamışsın ki abi geliyorum diye :D nereden bileyim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben ayarladım 1 kişi, 1-2 adam daha bulabilirim, Viper ve Cem geliyosa gerek olmuyo heralde ama napıyım söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben oynarım alırsanız alırsınız zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hazır eksikler varken wishle beni aynı takıma koyun bu sefer. cem ve yiğitle dengelenir. kaç yıldır bi maç bile yapamadık birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 tolga said: Ben ayarladım 1 kişi, 1-2 adam daha bulabilirim, Viper ve Cem geliyosa gerek olmuyo heralde ama napıyım söyleyin adam scout mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben defansım bu maç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 lol ben viper'ı yazdım kadroda diye düşünüyorum hatta bi ben bi o arabayı alır fln diyodum ahah viper ve fde de geliyorlar kaç ettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cavanagh screwy wish tora tolga khelben khala pha sixoms babacum patpoker sertaç(belki) shagrath tolga+1 fde viper 16 ettik sahada görüşürüz kadro olayına girerim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 16+1 ettik tamam tolga ayrı tolga+1 ayrı ayzılmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Olm noluyo? ben tatilden döndüm geliyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 cavanagh said: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yiğit, başlık 1 hafta açıktı maça 6-7 saat kala mı aklıan geldi şunu söylemek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Tatile bilgisayarla gitmedim ki maç pazar olur diye bir gün önceden söylerim diye düşünüyordum :( tatilde dünyadan kopan bir insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ESKİYİM OLM BEN SİZ EMZİKLE GEZERKEN BEN MAÇ YAPIYODUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Değişiklik olmadı sanırım.Ben , bu akşamki(19 Haziran) halısaha müsabakasına geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yok mu lan yer :( sertaç belki yazmışsın bak sertaç dinlensin sakattı zaten sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ahahaha tüh bacaklarımızı kırıp çöpe atıcak adam da yok vuvuzela getiricem gel istersen çalarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben çıkabilirim holy için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Olmaz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yok lan kimse çıkmasın. gelmesi zor olan varsa zorlamasın diye dedim ben. haftaya da yokum zaten, daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 peki geliyorum o zaman ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar