Valeron Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2009-2010 Deplasmanlı 1.Lig Şampiyonu Galatasaray oldu. Son Final Serisinde İYİK'ı 10-6 yenerek işi bitirdi. Tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sıradan, zaten süperiz sutopunda. Haber niteliği taşımıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Sonunda bu sezon bişeyde şampiyon oldunuz yani :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Kürek'te de şampiyon olduk bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sutopu ve engelli basketbolunda her sene sampiyonuz zaten. kurekte de geldi iki sampiyonluk. futbol desen hic olmasa 2-3 senede bir sampiyon olunuyor zaten. ama basket ve voleybolda ciddi upgrade ihtiyacı var takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 gs'ya karşı birkaç defa oynadım ben. Bir defasında 20-2 yenilmiştik, bu skoru hiç unutmayacağım sanırım. 2 golü ben atmıştım, 10-0 falan öndelerken ben gol attım diye koçları sinirden üzerindeki tişörtü falan yırtmıştı. adamlar o kadar iyi yani, gerçi o sene iyik şampiyon olmuştu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 o değil de İYİK ne lan ahauahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aquila said: hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aquila said: hllteam abi senden aferin aldıgım icin inanılmaz mutluyum suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sana değil GS ye o bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Laraken said: o değil de İYİK ne lan ahauahauh istanbul yüzme ihtisas son derece köklü bir takım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 noldu onların havuz işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 su topu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ozellikle Kurekte sampiyon olarak gerekli yerlere mesaji verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İhtisas'ın havuzu hala yok,devletin yaptığı ayıp sonuçta. Ayrıca Galatasaray bu sene 1 tane yabancı oyuncusu var ve full genç kadroya sahip,ama TBMM kupasınıda bu sene İhtisas kazanmıştı. Hani zaten 3-4 tane takım var sutopunda adam gibi güçlü sayılabilecek,ama cimbom tektir. hele maçtan sonra havuzda,"biz sizin babanızız,biz ne dersek o olur" şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 su topu neyse de kürekteki ezeli rekabette gs ın galip çıkması güzel olmuş.. zaten bir fb bir de gs var kürekte diğerlerinin emaresi pek okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu sutopu bu kadar seviliyor mu yahu benim bi arkdas oynuyordu alay ediyorduk sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 su balesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar