Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 evet. sanki ekranı aşşa indirmiş gibi davranıyor laptop. bilgisayarı açınca normal herşey windows logosu vs. ama açıldıktan sonra kapanıyor direk monitör. safe mode dan girincede sorunsuz hatta şu an safe mode with networkingle yazıyorum. yokmudur monitörü hep açık tutmanın vs. bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 monitöründe problem var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ne alaka abi saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 batarya ayarları kısmından yapılıyordu o ayarlar. sleepe ne zaman gecicegi filan. orayı bir kurcala. belki bilgisayarını dovdugunde bu da sapıtmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 baktım onada hardware kaynaklı direk bu. zaten monitörü düzeltirken oldu bugün 2. kere. ilkinde geri gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 anakartın güney köprüsünden kaynaklı bir sorun olabilir. makineyi vga çıkışından başka bir monitöre bağlamayı dene bakalım görüntü verecek mi. Fn tuşlarıyla geçiş yaptır bakalım ekran gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 geçiş yaptırmakla alakalı bişeydi sanrırım gugılladım falan filan ekran kartı driverını sildim açıldı. galiba temassızlık filan var bende ekranı oynatınca bilgisayar sandı yeni monitöre geçti filan ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 halloldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oh be! gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar