Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muhtemel virus

barbu

Öne çıkan mesajlar

dun butun msn listeme 请在这里输入编写邮件主题 başlığı ile e-mail atılmış. isimler gruplandırılıp hepsine gonderilmiş. hemen hemen hepsi de başarısız. mesajın içeriği yok heralde, arkadaşım öyle dedi ama bana geri donen başarısız maillerde 2 tane ek dosya gözüküyor. mesaj dün gitmiş ve dün hiç birşey indirmedim pc ye.

请在这里输入编写邮件主题, Enter the e-mail subject preparation demek bu arada google translate e göre.

bilgisayarda kaspersky pure yüklü. güncel, onun dışında virus girebilicek bir şey de yapmadım yani. ne gelen maili okudum ne bişi.

buna benzer birşey gelen var mı başına?
Sosyal ağlarda paylaş

abuk subuk bi linke tıkladın mı hiç? ekşi sözlüğe yapılan inci saldırısında kullanılan cross site scripting yöntemiyle saçma sapan şeyler yapabiliyolar.

bi facebook uygulaması da herkesin duvarına bişeyler yazmıştı bende, fotoğraf altlarına falan kalpli malpli saçma sapan yorumlar yapmıştı hatta. onları da bi kontrol et, iyice paranoya yaptıysan bi combofix çalıştır kontrol etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tıklamadım diye hatırlıyorum ama linkin abuk oldugunu anlarsam tıklamam zaten. kaspersky var guncel sekilde paso calisiyo firewalluyla ıbızıtlarıyla filan.

taratma yaptım, hem kaspersky ile hem de malware icin iyi bir programla. ikisinden de birşey çıkmadı. 1 tane çıktı da o baya eski birşey ve virus degil de acık gibi bişidi.

dedigin combofix ne işe yarıyor nedir?

mail şifremi değiştirdim. bakalım durucak mı? erken farkettim neyseki hergun spame bogmamışım arkadaşları.
Sosyal ağlarda paylaş

benzer birşeydir heralde.msnden degil de mail yolu ile sadece. işin ilginci ben msn den arkadaşım bile olsa saçma sapan alakasız birşey yollandı mı "bu ne" diye sorarı bir. bu mailimi ise zaten çok nadir kontrol ederim. asıl onemli işler için başka mail kullanıyorum. garipsediğim nokta bu zaten. birşey bulaştıysa nasıl bulaştı.

ben de değiştirdim şifremi. bakalım umarım keser çince mail atmayı. ama gene de birşey var mı yok mu bilgisayar da onu merak ediyorum.

keylogger filan veya benzeri şeyleri kaspersky ve malwarebytes anti-malware programları bulabilir mi? yoksa keylogger için de farklı birşeyle mi aratmak lazım?

kredi kartı ile işlem yapmam lazım yakında. limiti yüksek degil ama gene de riske girmeye değmez. temiz oldugundan emin olmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...