stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kedi çok güzel hakkat, ama iran değil o, başka bir tür melez. iranların suratını kürekle düzlemişler gibi olur, gözleri de birbirinden ayrık olur biraz. caps koyayim hatta ^ iran kedisi bu senin yavru büyük ihtimalle chinchilla, onlar da iranla başka bi türün melezi gerçi. The Chinchilla Persian diye geçiyor adları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 stimpak said: kedi çok güzel hakkat, ama iran değil o, başka bir tür melez. iranların suratını kürekle düzlemişler gibi olur, gözleri de birbirinden ayrık olur biraz. caps koyayim hatta iran kedisi bu ya da bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 iran olsun yada olmasın bence feci derece süper bi hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aslında en iyisi şempanze lan.. evi de korur hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Acayip uysal olabiliyor İran ekedileri. Bizim arkadasta bir tane var, kendimi kedi davranislari uzmani falan olarak bilirdim, kedilere bakis acimi degistirdi kedi. Super uysal. Tuy sorunu oluyor bir :) O biraz problem. Bir de disi galiba bu kedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kardeşleri aynı öyle dümdüz suratlı bi bu biraz düzgündü zaten tek erkek buydu büyüyünce enine genişler dediler. şimdi benim bir sorum var bu arkadaş süt içmiyor sütten kesimişti zaten biz aldığımızda.şimdi süt içmesi şart mı ? bazen içiyor çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 direkt süt verme, anne sütüyle inek sütü bir değil, cırcır oluyolar sonra. vericeksen de sulandırıp falan ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 qft yoksa elinde bez dolanip durursun evin icinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kediler direk süt içmeyi sevmezler pek zaten. sulandır, içine ekmek falan doğra. bu arada ömürleri çok da kısa değil, benim iran kedim 6 yıldır bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bosverin evde kediyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 boşverin dedi arkadaşlar! kedileri sokağa atıyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hayvan dediğin sokakta güzel bi kere. ben hayvan olsam eve hapsedilmek fln istemem yani. çöp karıştırmak etraftaki kedilerle fln kavga etmek köpeklerden kaçmak varken(kedi gözüyle konuşuyorum) evde bütün gün yan gelip yatan bi hayvan olmak istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ya çok güzel bu kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Savannah(Serval) uzerıne kedı tanımam. Ama 5 bin avrodan baslayan fıyatları ıle el yakıyorlar.Bende de ıran cınsı kedı var.Yakın zamanda da British alıcam.Sevıyorum kedılerı,temız olmalarını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 çok büyüdü bu bide bulduğu bütün kase vazo vb içinde uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 iran olmadıgı daha da belirginlesmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bende onu anlamadım :D annesi babası iran kardeşleride öyle ama bu nasıl böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bi an dedim havadamı duruyo lan o kedi. sonra cam masada durduğunu fark ettim,geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ablam bir kedi almaya karar verdi. kedi ırklarından bazılarını gösterdim. sonuç olarak iran kedisini çok sevdi. iran kedileri hakkında biraz araştırınca çoğu karakteristik özelliğinin uygun olduğunu ama uzun tüylerinin biraz sorun olabileceğini düşündük. iran kedisi gibi bir yüz hatlarına sahip egzotik shorthair ırkını bulduk. tüyleri daha bir kısa fakat nereden bulabiliriz hiç bilmiyorum :) kediniz inanılmaz tatlı. uzun ömürler dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben irana benzemiyor derken aslında iltifat ettim cok cirkin yau iran kedileri boyle suratına kurekle vurulmus gibi tipsiz yani ama uysallar ve cok fazla sırnasmıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 iran kedilerinin neresi tipsiz yahu, çok tatlı değiller mi? ne biliyim böyle o tepsi suratlarını gördükçe insanın içi bir hoş oluyor, böyle gülesi geliyor falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Üniversite bitimine kadar kedi besledim ve hastasıyımdır(ben baytar olmama ragmen hanım hayvanlardan korkuyor o yüzden besleyemıyorum sımdı) ancak iran kedilerini sevmem,fazla hımbıl gelır bana,kedi dediğin gerektıgınde cizecek gerektıgınde sevecek.Tekir özellıklede sarı beyaz kısa tuyluler favorımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 oha mukemmel bi kedi. iran'in yuzunu sevmiyorum ben hic, bununki cok cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 =) said: çok büyüdü bu ÇOK güzel bu. nası mıncıklanır nası mıncıklanır, aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar