Cairne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oha yanlıs püskürmüş bildigin çiçek kaktusun boyundan buyuk sanırım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aynı boydalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 adını nazmiye koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o çiçekler kanseri yokedici özelliğe sahipmiş !11! bu mesajı 20 kişiye göndermezsen çiçeğin polenleri seni bulup zehir etkisi gösterirmiş !1!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 taocu çiçek direk. 35 senelik sene seksini geciktirerek doyuma ulaşmış. orgazm çiçekleri onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bizim kaktüs her sene açıyo böle çiçek=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sizinki baya iyimiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya her sene açıyor mu bilmiyorum da geçenlerde annem gösterdi, aynen böyle çiçek açmıştı geçen sene de bu zamanlar açtı demişti baya güzel açıyo ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 vaniLLe said: benim kücükken sineklerim vardi mikroskopta bi taraflarini kopartip incelerdim. hepsine cigdem adini veriyodum, cigdem 1, cigdem 2 vs.vs. niye cigdem diyodum acaba. çiğdem = çekirdek dostum bence bilinç altında sen sinek çitletmek istiyorsun içindeki kurbağaya dur de ve sineklerine daha düzgün isimelr ver.. mesela mustafa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çiçek açtıktan sonra sağa devrilmemiş allahtan.. http://img229.imageshack.us/img229/2103/grnt013o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oha super bi olay bu ben kaktüs koleksiyonu yapan biri olarak 40 tan fazla çeşit var bi kere çiçek aşmadı be bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ibretlik bir hadise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aynı kaktüsten 4 saksıda var evde çoğu 20-30 senelik ama dışarıda duruyorlar.. bunlar 5 yılda falan günlük olarak çiçek açıyorlar sonra çok hızlı dökülüyor fantastik bi durum değil =) resimleri vardı bulunca atarım 3 saksıda 10 tane falan çiçek açtı bunlar bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kaktüs değil gramofon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tam "gramofon çiçee lan bu" diyecektim ki adam demiş aabiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 vaaayi nostalji oldu bana bu baslık. aynı benim de coook uzun surelerdir annemin baktıgı 2 tane kaktusum var. bu kadar buyuk cicek acmamıstı hic ama ufak cicekleri var ikisinin de. kaktus yaa, cnmss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 olum 35 sene bi çiçeğe mi bakılır lan yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bakılıyor ya. yani annem bakmış, bende bakıyorm bakılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Tenekeadam said: öeeeeh amma fotoşoklamışlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar