vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 al iste cicek acmadan önce kücük besleme muamelesi cekiyomussun kaktüse! senin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben odama giren böceğe isim verdim. kocaman böle avucumdan büyük, igrenc kelebegimsi yaratık gibi bişi. ustune hayvan gibi klasorle vurup, kanırtıp ezdim. hayvan bişi yapmamısım gibi kanatlarını actı gerindi filan sadece. öle bi hayvan. hergun geliyo odama. 1-2 saat kalıp sonra cıkıyo. ben de isim osman adını verdim. kiraya ortak ol dicem bi daha gelisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 özelliği isimsiz olması (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben de her sabah balkondaki kombinin üzerine yuva yapan 2 güvercine seda ve nihat isimlerini verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben de eve gelince sakallarımın içinde ölmek üzere olan bir böcek buldum çıkardım koydum bi kenara bi gidip ona bakayım yaşıyor mu. kuş yuvası yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim kücükken sineklerim vardi mikroskopta bi taraflarini kopartip incelerdim. hepsine cigdem adini veriyodum, cigdem 1, cigdem 2 vs.vs. niye cigdem diyodum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 millet küçükken ne imkanlarla yetişmiş ben tebeşir tozundan kimyasal ilaçlar sentezlemeye çalışıyodum kağıttan hayvan klonlar falan yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 adam doğuştan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bilimadamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lan tebeşir tozunu değişik değişik sıvıların içine koyup bişey olucak diye bakmıyo muydunuz siz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 pamuğa fasülyeyi koyup büyümesini ilk keşfeden adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim de profesör olmam gerekiyodu ama idiot oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok abi biz kızlarla yakalamaç oynuyoduk genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ilkokulda kızlarla yakalamaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben bisikletten falan düşüyodum nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yakalamaçtan yorulduktan sonra doktorculuk tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ama hep oyundan sonra kavga ederdikl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sonra herkes aglar annelerine koşardı ben aglamazdım sonra o aglayanların annesi benim anneme gelir oglun hedehödö derdi sonra da annemden dayak yerdim. cocuklugm hep böle geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ilgincmis baya kaktüs nası cicek acıo yav :S sen bi loto toto sans oyunları oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 escape said: ama hep oyundan sonra kavga ederdikl ne diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 illaki oyunda bi mızıkçı olurdu sonmra bnede o mızıkcıları döverdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 capslerim bile var bulursam scan edip koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 vaniLLe said: oha cok iyi acmis gercekten, bu kadar düzel acanini görmemistim. gecen gün benimki de acti kirmizi kirmizi, ama bu kadarina yetemedi, it. oha bi bitkiye it demek cidden güzelmiş.şu çınar ağacı yapraklarını bahçeye dökünce bende it diyicem.nihihihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sen bi git capsi scan edip koy aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar