uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://www.banvuvuzela.com nolur oy verin. son 48 saattir her taraftalar. kafayı yedim. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çevre seslerini kapatma şansı olsa keşke. müzik açarım arka fon olarak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 world cup 2010 oyununa filan da koyuyolarmıs bunu. ne super olur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben ciddi ciddi seviyorum bu sesi. yıllardır adam yerine koymadıkları hayvan gibi davrandıkları afrikalıların sesini duysun batılılar. daha çok vuvuzela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 vuuuuuuuuuuuuuu sanki ise yarayacak oy vermemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Elinde bununla gezenleri tekmelersek daha çabuk sonuca ulaşabileceğimize inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 emperyalist güçler dünya kupasını proveke ediyorlar böle şelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Zarif said: ben ciddi ciddi seviyorum bu sesi. yıllardır adam yerine koymadıkları hayvan gibi davrandıkları afrikalıların sesini duysun batılılar. daha çok vuvuzela evladım güney kore-yunanistan maçında afrikalının ne işi var eline alan öttürüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Abi Şükrü Saraçoğlu'nda Brezilya - Fransa maçı oynasa orası Brezilyalı ve Fransızlarla dolup taşacak mı zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yani. full fenerli olcak ve yine maç sonu sahaya falan inicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 brezilya şampiyon oldu zannedip samba yapar bizim fenerliler vuvuvuzlealelaeale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Spidee said: Abi Şükrü Saraçoğlu'nda Brezilya - Fransa maçı oynasa orası Brezilyalı ve Fransızlarla dolup taşacak mı zannediyorsun? hazırlık maçıysa hayır dünya kupasıysa evet tribünleri gösteriyor işte beyaz beyaz taraftarlar öttürüyor, zencili varsa da ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 güney afrikanın hepsi zenci değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 avusturalyaya bakan tarafları turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 barbu said: güney afrikanın hepsi zenci değil. hayvan gibi davranılan afrikalılardan kasıtın güney afrikanın 20%lik beyaz kısmı olduğunu sanmıyorum. vuvuzela yamyam çalgısı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yamyam ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Quiternoob said: Zarif said: ben ciddi ciddi seviyorum bu sesi. yıllardır adam yerine koymadıkları hayvan gibi davrandıkları afrikalıların sesini duysun batılılar. daha çok vuvuzela evladım güney kore-yunanistan maçında afrikalının ne işi var eline alan öttürüyo işte babacığım eline alan afrika çalgısı öttürüyor, saksafon çalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Quiternoob said: barbu said: güney afrikanın hepsi zenci değil. hayvan gibi davranılan afrikalılardan kasıtın güney afrikanın 20%lik beyaz kısmı olduğunu sanmıyorum. vuvuzela yamyam çalgısı zaten. adam ırkçı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Zarif said: babacığım eline alan afrika çalgısı öttürüyor, saksafon çalmıyor eylemi yapan afrikalı olmayınca afrikanın sesi olmuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ha afrikalı nefesi lazım sana illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 afrikalı sesi ne arar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Zarif said: ha afrikalı nefesi lazım sana illa bana niye lazım olsun, ben demiyorum şöyle olsun böyle olsun tutmayın coşsunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi bi borazan için cıkardığınız kargaşaya bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bir gece ansızın 81 düzce 82 Johannesburg 83 Cape Town sokucam o vuvuzelayı gider gitmez ilk öttürene. ilk iş vuvuzela çalana idam cezası. sonra aids'in önüne geçicem. sonra tüm afrikaya yayılıp bi deri bi kemik çocukların fotoğraflarını çekip memlekette yolunu bulan fotoğrafçıları hapsedicem. her zenciye 10+ kilo garantili devlet destekli diyet hizmeti götürecem. pusu kurup aslanın, kaplanın en mahrem görüntülerini çekenleri kana bulayıp aynı aslana, kaplana meze yapıcam. trafik ışıklarını kaldırıcam çünkü adamlar trafik ışıklarında duran arabalara silahla saldırıp, içindekileri öldürüp cesetler içerdeyken çalıyormuş. çüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar