Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Al işte.

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Overseer said:

tamam kimse kedi gözü oymasın da iki kediye ağlayıp panter emelcilik oynamak üstüne hümanizm sentezi yapmak da pek bi iki yüzlü anam be. bugün gray whaleler için naaptın diye sorarlar adama

of be abi.farklı olmalıyım tribinden cıkın artık

varsa marmara denizinde gray whale hemen gidelim.dünyanın bir ucundaki balinayla kapımızın onundeki kedi bir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:

tamam kimse kedi gözü oymasın da iki kediye ağlayıp panter emelcilik oynamak üstüne hümanizm sentezi yapmak da pek bi iki yüzlü anam be. bugün gray whaleler için naaptın diye sorarlar adama

bi işe koşan her birine koşmak zorunda mı?
kediler şirin, her yerde görüyorum. gray whale ne bilmiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

Veteriner olay konusunda tahmin yurutmus sadece. Millet de sanki CSI izler gibi, evet evet insanlar yapmis bunu moduna girmis.

Bir sakin olun eferfesan genclik.

Cok yuksek ihtimalle cocuklarin falan yaptigi bir zalimlik, ama "cok yuksek ihtimalle". Bu diger olasiliklari kesin bir sekilde yalanlamiyor. Ne oyle allah belanizi versin net met. Agziniz zaten bozuk, arada bir tutmayi ogrenin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

benim ağzımı toplatmaya çalışırken ben senin ağzını kırmayayım sakın? efervesanmış. tatlı su erkeği

Hayatin polemik senin. Daha once ozel mesajla da uyardik bir kendine gel diye, ama yok, anlayabilmen mumkun degil. Universitedeyken falan boyle hareketler yaparlardi. Sen de belli ki o arkadaslar gibi kendini boyle harcayarak, toplumda ya da kariyerinde istedigin yeri edinemeyeceksin.

IRC gencligi seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...