Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Al işte.

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

idilik said:

sen de her an aç susuz olsan, karda, kışta, selde barınağın olmasa, her an korku, panik içinde olsan, yavrularını koruyabilmek için olmadık fedakarlıklar yapmak zorunda olsan, sabah, öğlen, ikindi, akşam kavga etmek, yaşam savaşı vermek zorunda kalırdın harmharmharmramlammar diye...

ya noolur bu kadar dramatize etmeyin olaylari ya

besliyoruz biz onlari bahceye gelenleri, bodruma girip yatanlar bile var

ama sabah aksam kavga gurultu mewmmmaaaaaaamewmewmewaeaueuu sesleri neyi paylasamiyolarsa

afrika'da aslanlar tarafindan yenilen antiloplar icin de bu kadar destan yaziyo musun? onlar da hayvan sonucta

iki yuzluluk yapmayin is evcil hayvanlara gelince

(dediklerimin goz oyma konusuyla ilgisi yok)
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

ya noolur bu kadar dramatize etmeyin olaylari ya

besliyoruz biz onlari bahceye gelenleri, bodruma girip yatanlar bile var

ama sabah aksam kavga gurultu mewmmmaaaaaaamewmewmewaeaueuu sesleri neyi paylasamiyolarsa

afrika'da aslanlar tarafindan yenilen antiloplar icin de bu kadar destan yaziyo musun? onlar da hayvan sonucta

iki yuzluluk yapmayin is evcil hayvanlara gelince

(dediklerimin goz oyma konusuyla ilgisi yok)

lol verdiğin örneğe cidden lol.ne demek lan afrikadaki antilopları yiyormuş aslanlar.doğanın döngüsü o.insanların hayvanlara zulmetmesiyle aslanların antilopları yemeesini bir görüyorsan cidden aklının yerine gelemsini isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

veteriner diyor ki gözleri çıkarılmış siz görmeden etmeden daha iyisini bildiğiniz için tabi 'yıkyiea kavga etmiştir, yıkyiea iltihap kapmıştır' falan diyosunuz.

bakın cahil gerizekalılar kedilerin gözü oyulmuş. 2 tane 2 aylık kedi bu. minicik bir hayvan. bunun arkasında canavarlık yatıyor. söyleyeceğiniz hiçbirşey bu canavarlığın üzerini örtmüyor belki küçükken kedi falan dövdünüz suçlu hissettiğinizden savunamıyosunuz falan anlarım onu ama allah belanızı versin net.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belasını versin bunu yapanların.10 yasında çocuksa bile gebersşn gitsin ki ileride daha büyük canilikler yapmasın.

cemss said:

yazdığın herşeyde nolcak hayvandır haketmiştir hepsine acırsak ohooo gibi cevaplar vermişsin.halada parantez içini oku diyosun.ulan tamam kendine göre haklısın diyelim burda okadar o hayvana acıyan varken gelide iğneleyici şeyler yazmandaki amacı söylesene bana.

Öyle dememis adam seyirciye oynama.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar iki adet kedi için çok fazla atp harcıyorsunuz. üstüne günde tonlarca etin kesildiği çiftliklerden çıkma, tek bi yeşil ot görmemiş suni ineklerin etlerini löpür löpür yerken tatmin olmuş hallerinizi kafamda canlandırdıkça bi fena oluyorum yarebbim. yani iki kedi lan. bi dahaki burger kingde en çok sevdiğini mönü topicinde quote yapcam hepsini canlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip öldürmüyorum mesela.
Sokaktaki kediyi kusu köpegi besliyorum su veriyorum yarası olanın bakımını yaptırıyorum bacagı kırılanın ameliyatını yaptırıyorum.Karsındakini bir nikten daha fazla tanımadan iki yüzlü oldugu çıkarımını yapman ayrı bir güzel argumanın bambaska zati.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...