marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 denicek çok şey, edilecek çok küfür var ama... ya ben lan neyse bi şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kısasa kısasın şuan uygulanmasını ne kadar çok istiyorum biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 idilik said: sen de her an aç susuz olsan, karda, kışta, selde barınağın olmasa, her an korku, panik içinde olsan, yavrularını koruyabilmek için olmadık fedakarlıklar yapmak zorunda olsan, sabah, öğlen, ikindi, akşam kavga etmek, yaşam savaşı vermek zorunda kalırdın harmharmharmramlammar diye... ya noolur bu kadar dramatize etmeyin olaylari ya besliyoruz biz onlari bahceye gelenleri, bodruma girip yatanlar bile var ama sabah aksam kavga gurultu mewmmmaaaaaaamewmewmewaeaueuu sesleri neyi paylasamiyolarsa afrika'da aslanlar tarafindan yenilen antiloplar icin de bu kadar destan yaziyo musun? onlar da hayvan sonucta iki yuzluluk yapmayin is evcil hayvanlara gelince (dediklerimin goz oyma konusuyla ilgisi yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 tomkat said: ya noolur bu kadar dramatize etmeyin olaylari ya besliyoruz biz onlari bahceye gelenleri, bodruma girip yatanlar bile var ama sabah aksam kavga gurultu mewmmmaaaaaaamewmewmewaeaueuu sesleri neyi paylasamiyolarsa afrika'da aslanlar tarafindan yenilen antiloplar icin de bu kadar destan yaziyo musun? onlar da hayvan sonucta iki yuzluluk yapmayin is evcil hayvanlara gelince (dediklerimin goz oyma konusuyla ilgisi yok) lol verdiğin örneğe cidden lol.ne demek lan afrikadaki antilopları yiyormuş aslanlar.doğanın döngüsü o.insanların hayvanlara zulmetmesiyle aslanların antilopları yemeesini bir görüyorsan cidden aklının yerine gelemsini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bence cocuklarin yapmis olabilecegi bir zalimlik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 saldirmadan once hangi mesaji quotelamisim bak bi de parantez icini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yazdığın herşeyde nolcak hayvandır haketmiştir hepsine acırsak ohooo gibi cevaplar vermişsin.halada parantez içini oku diyosun.ulan tamam kendine göre haklısın diyelim burda okadar o hayvana acıyan varken gelipde iğneleyici şeyler yazmandaki amacı söylesene bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 manyak mısınız paticik diye forumda kedilerin tarafını tutmamak olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim adim bile tomkat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ama kedi gidip de timsah yemi olursa karismam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 picin biri gozunu oyarsa kizarim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Duyduğuma göre burada biri aslanın zekasıyla insanınkini karşılaştırıp, insanın yaptığı ile aslanın yaptığını aynı keseye koymuş? Aslanlar yasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 veteriner diyor ki gözleri çıkarılmış siz görmeden etmeden daha iyisini bildiğiniz için tabi 'yıkyiea kavga etmiştir, yıkyiea iltihap kapmıştır' falan diyosunuz. bakın cahil gerizekalılar kedilerin gözü oyulmuş. 2 tane 2 aylık kedi bu. minicik bir hayvan. bunun arkasında canavarlık yatıyor. söyleyeceğiniz hiçbirşey bu canavarlığın üzerini örtmüyor belki küçükken kedi falan dövdünüz suçlu hissettiğinizden savunamıyosunuz falan anlarım onu ama allah belanızı versin net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bence kedi annesini başka bir kediyle çöpün arkasında görünce şok geçirip gözlerinin yerinde fırlamaasına neden olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hmm,insan yapmıs nasıl insan lan bunlar yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 al işte. ahaha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 vinghtor üzülme neyse bu topicden hiç olmazsa bişiler çıkarmışsındır olumlu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hayat bir satranç oyunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kargalar küçük kedileri yalın başlarına gezerken bulurlarsa saldırabiliyorlar... Bu ispatlanmış bişi kargalarda en yumuşak yer göze dalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Allah belasını versin bunu yapanların.10 yasında çocuksa bile gebersşn gitsin ki ileride daha büyük canilikler yapmasın. cemss said: yazdığın herşeyde nolcak hayvandır haketmiştir hepsine acırsak ohooo gibi cevaplar vermişsin.halada parantez içini oku diyosun.ulan tamam kendine göre haklısın diyelim burda okadar o hayvana acıyan varken gelide iğneleyici şeyler yazmandaki amacı söylesene bana. Öyle dememis adam seyirciye oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 arkadaşlar iki adet kedi için çok fazla atp harcıyorsunuz. üstüne günde tonlarca etin kesildiği çiftliklerden çıkma, tek bi yeşil ot görmemiş suni ineklerin etlerini löpür löpür yerken tatmin olmuş hallerinizi kafamda canlandırdıkça bi fena oluyorum yarebbim. yani iki kedi lan. bi dahaki burger kingde en çok sevdiğini mönü topicinde quote yapcam hepsini canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 shit i'm screwed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Abi yemek yemezssen ölürsün lakin kedinin gözünü oymadan hayatta kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tamam kimse kedi gözü oymasın da iki kediye ağlayıp panter emelcilik oynamak üstüne hümanizm sentezi yapmak da pek bi iki yüzlü anam be. bugün gray whaleler için naaptın diye sorarlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Gidip öldürmüyorum mesela. Sokaktaki kediyi kusu köpegi besliyorum su veriyorum yarası olanın bakımını yaptırıyorum bacagı kırılanın ameliyatını yaptırıyorum.Karsındakini bir nikten daha fazla tanımadan iki yüzlü oldugu çıkarımını yapman ayrı bir güzel argumanın bambaska zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar