Araz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Su yasaklı sitelere girmenin yolu nedir anlamadım arkadaslar.DNS Host değiştirdim olmadı su naviage mi ne onu yaptım oldu ama bir sürü insan güvenli degil diyor.Kişisel bilgiler çalınma ihtimali için.Kredi kartı hesap bilgileri falan...Yardımcı olursanız sevinirim.Belkide dns ayarları falan mı yanlıs yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bende direk dns ile oluyor gerçi (8888 8844, google) ama olmadı hostla illa oluyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hostla nasıl yapıcam peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4906616 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar