Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya_muu

abit

Öne çıkan mesajlar

selam bu programi bi turlu calistiramadim nasil calistiracagimi anlatabilirmisiniz yada herhangi bi serverda cift client acabilecegim bi program varmi? cok baktim ama eski sitelerin cogu kapanmis bide buraya yaziim dedim simdiden sagolun

[Bu mesaj abit tarafından 08 Ağustos 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 09 Ağustos 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
EasyUO yu kullanın ya_muu dan çok daha kullanışlıdır multiclient olayında.

dostum onuda kullaniyom ama oynadigim serverda easy calismadi ondan ariyom
istedigim sey nasil acacaz bunla yani ya_muu ile beceremedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam ya_muu yuda anlatalım sana o zaman:
Ya_muu yu çektin serverin kullandığı clientin adını uo dizinindeki client.exe ile değiştir.(Yani orjinal client olarak göster.) Aç ya_muuyu 2 tane patchleme özelliği var 1-safe 2-unsafe. Unsafe olanı seç ve patch de. Bu kadar ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

Easy uo yu dene: http://download.easyuo.com/downloads/easyuo0096.zip

Kullanışı: Açıkta hiçbir uo ile ilgili program olmasın , Aç easyuo yu yukarıdaki menüden: tools--> UOXL ---> New client from path... Bu işlemi istediğin client sayısı kadar yap gerek win98 de gerek win xp de...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

ya_muu encryption kaldırmak için yapılan bir program diye hatırlıyorum, ignition hesabı..

ayrıca yeter kaç kere bağırındık, burada shardları olan veya uo serverlarında yetkili olan insanlar var, kimbilir hangi sunucuya yasak olduğu halde multi sokmaya çalışıyorsunuz? utanın biraz..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

Utanmayı geçtim, bide burda olduğunu biliyorum ama hadineyse diyor...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 10 Ağustos 2004 07:03 tarihinde demiş ki:
ya_muu encryption kaldırmak için yapılan bir program diye hatırlıyorum, ignition hesabı..

ayrıca yeter kaç kere bağırındık, burada shardları olan veya uo serverlarında yetkili olan insanlar var, kimbilir hangi sunucuya yasak olduğu halde multi sokmaya çalışıyorsunuz? utanın biraz..

ii konusuyonda ben sitede cift client yasaktir diye bisi gormedim gorsem buraya niye yazam gider baska yerde ararim
hem utanilacak biside gormuyom arkin yoksa kasacak mecburen kendi basinin caresine bakmak zorundasin... .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...