abit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 selam bu programi bi turlu calistiramadim nasil calistiracagimi anlatabilirmisiniz yada herhangi bi serverda cift client acabilecegim bi program varmi? cok baktim ama eski sitelerin cogu kapanmis bide buraya yaziim dedim simdiden sagolun [Bu mesaj abit tarafından 08 Ağustos 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya_muu hakkinda kimsenin bi bilgisi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 MulClient indir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 beni yanlis anladiniz cif client acmak icin kullaniyo bunu biliyomda nasil acacaz ben basaramadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 EasyUO yu kullanın ya_muu dan çok daha kullanışlıdır multiclient olayında.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: _Dalamar_, 09 Ağustos 2004 16:35 tarihinde demiş ki: EasyUO yu kullanın ya_muu dan çok daha kullanışlıdır multiclient olayında. dostum onuda kullaniyom ama oynadigim serverda easy calismadi ondan ariyom istedigim sey nasil acacaz bunla yani ya_muu ile beceremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Tamam ya_muu yuda anlatalım sana o zaman: Ya_muu yu çektin serverin kullandığı clientin adını uo dizinindeki client.exe ile değiştir.(Yani orjinal client olarak göster.) Aç ya_muuyu 2 tane patchleme özelliği var 1-safe 2-unsafe. Unsafe olanı seç ve patch de. Bu kadar ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Dalamar saolasin iste bunu ariyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ne demek paylaşmak güzel şeydir :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 böhüü yaptim ama olmadi hata falanmi yaptim acaba bide amenteste acmaya calisiyom :) admini falan burada ama yazam yinede napam ark bulamadim bu serverda :( burada acmak icin bi program ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Easy uo yu dene: http://download.easyuo.com/downloads/easyuo0096.zip Kullanışı: Açıkta hiçbir uo ile ilgili program olmasın , Aç easyuo yu yukarıdaki menüden: tools--> UOXL ---> New client from path... Bu işlemi istediğin client sayısı kadar yap gerek win98 de gerek win xp de...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 easy uoyu zaten kullaniyom ama onla acilmadigi icin ya_muu yu denemek istemistim bunlada olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Amenteste cift client acabilecegim bi program bulamadim...1haftadir ariyom...elinde olan varsa link falan verebilirmisiiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya_muu encryption kaldırmak için yapılan bir program diye hatırlıyorum, ignition hesabı.. ayrıca yeter kaç kere bağırındık, burada shardları olan veya uo serverlarında yetkili olan insanlar var, kimbilir hangi sunucuya yasak olduğu halde multi sokmaya çalışıyorsunuz? utanın biraz..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Utanmayı geçtim, bide burda olduğunu biliyorum ama hadineyse diyor...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 [email protected] msn'ime gelirsen sana yardımcı olabilirim.[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: abit, 10 Ağustos 2004 06:51 tarihinde demiş ki: Amenteste cift client acabilecegim bi program bulamadim...1haftadir ariyom...elinde olan varsa link falan verebilirmisiiniz msn e gel yardımcı olayım. [email protected] p.s:lucas saolsun :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: thelegbra, 10 Ağustos 2004 07:03 tarihinde demiş ki: ya_muu encryption kaldırmak için yapılan bir program diye hatırlıyorum, ignition hesabı.. ayrıca yeter kaç kere bağırındık, burada shardları olan veya uo serverlarında yetkili olan insanlar var, kimbilir hangi sunucuya yasak olduğu halde multi sokmaya çalışıyorsunuz? utanın biraz.. ii konusuyonda ben sitede cift client yasaktir diye bisi gormedim gorsem buraya niye yazam gider baska yerde ararim hem utanilacak biside gormuyom arkin yoksa kasacak mecburen kendi basinin caresine bakmak zorundasin... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar