oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Esnaf said: batuhanı "kral yapmam kral olurum" sogan cücügü nefret ediyorum heriften resmen
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dreagloth said: Neyse hiç yoktan Nobre`ye kalmadık. sen öyle san adam 2 gol attı biri fualle :) zati bir gol daha atarda 100 olcakmış türkiye liginde valla bu adamı kimse tutamaz artık yada 99da kalır sene sonuna kadar atacam diye uğraşır
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Birazdan Ze castro da anlaşma imzalıcak...
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Fink Hannover'e kiralık gitmiş, Holosko da Mallorca'ya gitmiş diyorlar?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 son 45 dk ne zaman açıklıcaklar bunları
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 suBzer0 said: Birazdan Ze castro da anlaşma imzalıcak... oda nerden çıktı hani haberi yok fotomaç haricin de...
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Fotomacin sitesi nasil bir sitedir, adamlar BJK'nin kadrosunu bastan asagi degistirmisler resmen asdf
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Quadrophenia said: Fotomacin sitesi nasil bir sitedir, adamlar BJK'nin kadrosunu bastan asagi degistirmisler resmen asdf bu sene zirve yaptı fotomac kendini astı
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bu anlamsiz album nedir abi asfsfdsdf Besiktasin fos transferleri
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nie gayet güzel olmus gelen mantıksız oyuncuların hepsini gördüm
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dreagloth said: Okan Koç`a noldu? ne okan'ı ya adam kaç sene evel oynamıştı biz de sadageas
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cidden kötü transfer değil ama beklentiler çok büyük olunca insanlarda hayal kırıklığı yarattı Fatih Tekke. Nobre ve Bobo'nun yanında sırıtacak bir adam değil, Bobo > Tekke > Nobre benim gözümde.
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Llama said: knox said: süpriz bir gurbetçi gelicek deniyor helsinki maçından sonra kim olabilir bu gurbetçi fatih tekke duyumcu dediğin budur!
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Quadrophenia said: Bu anlamsiz album nedir abi asfsfdsdf Besiktasin fos transferleri abi anlamsızın ötesinde de birde çok aptallık yapmışlar Adem Dursun vs. geçtim de Ayhan, Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Mustafa Doğan falan nasıl fos oluyor anlamadım. İbrahim Akın falan neyse istikrar sorunu vardı diye olabilir ama diğerleri gayet iş yaptı takımda, Gökhan Güleç belki biraz tartışılırda ona da şans tanımadılar fazla, adam bizden gittiği sonraki her külüpte iyi performanslar gösterdi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 harbi cok sacma olmus bazı oyuncular orda bu arada noldu transfer bitti mi ?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bazi oyunculari gectim, neden boyle bir album yapilir onu anlamis degilim valla. Komik yani, neden birisi boyle bir sey ile ugrasir lol.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tekke yine iyi ya, baya güzel transferler yaptık zaten. über forvete gücümüz yetmez yani. doğruya doğru. bu kadro yeterli işte. zaten q7 tek başına maç kazanıyo. lige bak ya..
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Abi biz Avrupa'yi dusunuyorduk ya, kim ne yapsin ligi.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Valla biter ayak aldığımız tekke bende hayal kırıklığı yarattı. Hele o kadar ince eleyip sık dokuduktan sonra ala ala 33'lük fatih yani ne diyim. Bare bu sene idare etse, 2 sene idare edecemeyeceği kesinde...
Öne çıkan mesajlar