Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 4 5 saat kaldı kim gelir bu saatten sonra artık
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ya forvet cidden şarttı yazık ediyorlar gerçekten
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sövmedin inş bana editlemişin görmedim :p
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 saol kardeşimsin :) Micheal Owen'ı alsalardi hani ne olurdu yani kötü mü olurdu off ben dövücem bunları ya adam beleşti ha ver 2milyon euro al anasını satayım
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 İmdaaat Fatih Tekke diyorlar şimdide aman 5 saat çabuk geçsin onu alacaksak alamayalım.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Fatik Tekke Beşiktaş'da Not: Allah utandırmasın DipNot:Resmi sitede görene kadar İN-AN-MI-YO-RUZ !!! :hi: :hi: :hi:
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Tekke 33 yaşında galba bu arada. AÇMAYIN DEDELER oldu tam. ;p
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Tekke iyi transfer rahat olun.. sistem içerisinde kullanılabilicek bir adam , bob'nun yanında veya kitlenen oyunlarda oyunu açabilicek biri. Uzun süredir bjk ye iyi kafa vuruşları yapan biri gelmemişti , q7 ve guti ile anlaşırsa çok kafa golü atar bu sene.. Boboyu da keser demedi demeyin..
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 iyi risk oynayamayadabilir ama olursa da cok iyi olur taaamı
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 O kadar transfer yaptık ama en gerekli yere adam almadık. Saç baş yolmaya devam Bobo Nihat Nobre Triosuyla
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Fatih Tekke iyiydi'de iyice Milan olma yolunda gidiyoruz. Hiç mi yokt alınabilecek benzer yeteneklere sahip genç bir oyuncu ? 1-2 yıl oynar, gerisini sonra düşünürüz tarzında bir transfer resmen
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 DarKRideR said: Fatih Tekke iyiydi'de iyice Milan olma yolunda gidiyoruz. Hiç mi yokt alınabilecek benzer yeteneklere sahip genç bir oyuncu ? 1-2 yıl oynar, gerisini sonra düşünürüz tarzında bir transfer resmen 1 2 yıl bence direk ocağa kadar günü kurtarma operasyonu bu
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yusuf gibi transfer işte cok para kaptırmadıktan sonra cok da fifi
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 DarKRideR said: Fatih Tekke iyiydi'de iyice Milan olma yolunda gidiyoruz. Hiç mi yokt alınabilecek benzer yeteneklere sahip genç bir oyuncu ? 1-2 yıl oynar, gerisini sonra düşünürüz tarzında bir transfer resmen Forzadan: said: "geçen sene mehmetçik vakfı ve kızılaydı sırt reklamı. f.tekke de gelirse bu sene darülaceze'yi alsınlar sırt reklamı yerine." kesinlikle katılıyorum bu ne ya günü kurtarma transferleri. değişmemiş demek ki mantalite.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oldun said: yusuf gibi transfer işte cok para kaptırmadıktan sonra cok da fifi 2 sene önce yusuf şampiyon yaptı bizi şimdi a2de oynuyor
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 besiktası arka plandan melih gökcek in yönetti flan ortaya cıkarsa sasırmıcam gibi bişeler yanlıs bu takımda ama cözemedim
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır. HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrr
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bi an aklım fatih akyele gitti HAYIIIIIIIIIRRRRR yaptım ama fatih tekkeymiş ya iş yapar gibi sanki ama ha fatih tekkeyi almışın ha necatiyi necatiyi alsaydın o zaman ne fark etti onu anlamadım bize artık gol kaçırmayacak adam alırlarsa seviniriz gerçekten bobo bile yarısını kaçırıyorken fatih artık ne kadarını kaçırır neyse otursun yedekte napalım
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fatih tekke gayet iyi golcü. iş yapar.
Öne çıkan mesajlar