Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 merakla 10. haftayı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Senin için 5. hafta yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: olm sercan ne ya volkan varken. sağ kanadın kralı volkan şen işte. recai mi duyurdu bunları. inanmayın o adama. fotomaç gibi adam. ntvspor bağırıyor basbas sabah yani temin bile haber yaptı.. abi bizim kanada ihtiyacımız yok ki boşuna gelip yedekte durur valla volkan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Llama said: volkanı nerde oynatcan süper ligde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu adamların paralarını nasıl ödicez biz merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sercan iyi olur, nihatın performansı çok düşük. Ona güvenemeyiz. Seneye sağ beke maiconu aldık mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: bu adamların paralarını nasıl ödicez biz merak ediyorum her eve tüp girdikçe sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 said: Duyuyosun di mi (e)dnan bey? Milletin Robinho, Q7, Guti, Delgado, Holosko, Nihat, Bobo'lu takımı var. Biz ise Gökhan Zan'la kontraatağa kalkıyoruz, Serdar Özkanla sağ çizgiden ilerliyoruz, Sabriden orta, Ali Turan'dan gol bekliyoruz, Ayhan'la geri paslarla coşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Millet sağlam dalgasını geçti ama şaka maka geliyor Robinho. Şuan gelmemesi sürpriz olacak gibi. Yanına da Fatih Tekke deniyor. Bursa'nın Sercan için istediği orantısız takaslar düşünülürse daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robinho gelince asıl transfer o zaman başlayacakmış, lige rakip transfer edecekmişiz. Artık inter olur, juve falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robinho kesin bitmiş. Pazartesi ya da Salı açıklanıyor. Salı da Türkiyeye gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Parayı problem etmeyin olmazsa ben bile ödeyebilirim. BJKAS sov yapıyor borsada. 3 günde şu an %35 getirdi. =) Ya HJK maçından önce ben bir açıklama beklemiyorum. Şu forza heyecanlandırıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 samp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Wispy said: Robinho kesin bitmiş. Pazartesi ya da Salı açıklanıyor. Salı da Türkiyeye gelecek. ooo nasıl beklicez o zamana kadar? kalp mi dayanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robinho gelince forvet mi oynayacak sağ açık mı acep. Hilbert, Nihat GG öyle olursa. Hakan Erhan (:/) Toraman Zapo Köybaşı (:/) Necip Ernst Robinho Guti Quaresma Bobo Bu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Wispy said: Robinho kesin bitmiş. Pazartesi ya da Salı açıklanıyor. Salı da Türkiyeye gelecek. ooo nasıl beklicez o zamana kadar? kalp mi dayanır... Robinho 1 aydır her salı günü açıklanıyor zaten perşembeden ön duyum alınıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bu sefer kesin. Valla içeriden haber geldi kuzenim benim yanımdayken. Eğer olmazsa en çok ben küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Biraz heyecanlanalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 O golü 5. hafta kadıköy'de izleriz. Volkan'a kesin atar böyle bişey =) şaka maka gelirse inanılmaz bir şey. Türkiye Ligi boyut atlıyor. bu sene çok iyi ya. Abi diattalar seriçler scdenfield midir nedir kör adamlara dünyaları verdik ya. Robinho abi. Düşün takımında dünya yıldızı var brezilya da banko oynayan bir adam. Vavvv... =) heyecanlandım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 genede takımımızın en büyük yıldızı quaresma benim gözümde. Quaresma quaresma oley oley oley;!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Robihno sağ açık bobo striker olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tenekeadam said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ulan hayatım boyunca süper ligde en az ilgilendiğim takım beşiktaş oldu. bi manisaspor bi gençlerbirliği bile daha ilgi çekiciydi yani. ne bişeyler yaparsa süpriz olacak bi takım, ne de takip edicek kadar iyi bişeyler yapacak bi takım gibi geliyodu, böyle arada derede :D şu güne kadar ne bi oturup maçını izleyeyim dedim ne de umrumda oldu ama bu sene transferlerden sonra oturdum hazırlık maçlarını falan izledim takip etmeye başladım takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Tenekeadam said: Tenekeadam said: Robihno ile Quaresma kanat değiştirmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar