Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 City forumlarına bende baktım hatta bizim manyaklar türk gazetelerini gösterip Adebayor bizde felan yazmışlar. Adamlarda babayı alırsınız bilmemne derken bizimkileri forumdan banlamışlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 15 günlük bir ara olursa direk sağ düzeltilcekmiş aşırı nem olayı bozmuş zemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 eylülde sanırım milli maçlar var, o arada düzelir anca dedi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hem nem hemde şu süzer plaza tabutundan güneş yansıyor o yüzden zemin çok bozulmuş. Bu arada mete düren robinho için 15 gündür hiç girişimimiz olmadı artık gündemde değil bunu ısrarla söylüyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.haber1903.com/Haber-15715-robinho-transferinde-sicak-gelismeler beyler geliyor geliyor robinho geliyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bu arada Erdem Ulus'un şu yazısı çok hoşuma gitti Yaz şu kitabi süreyya abi(ERDEM ULUS) Yaz şu kitabı Süreyya abi... İki sezon önce Denizli’ye şampiyonluk için uçarken söylemiştim bunu sana.. Öyle hikayeler anlatmıştın ki o gün bana, gülmekten uçağı düşürecektik. Bir kere dünyanın en çok seyehat eden adamı olarak tarihe geçmelisin. Hani bu gezegendeki 184 ülkenin 120 tanesini gören kaç kişi vardır acaba? İşin garip tarafı, 120 ülkede görebildiğin tek şey, o ülkeye ait havaalanı ve kamp yapılan otel olsa da. Dün gece Quaresma’nın golden sonra sana koşması, işlerin çok doğru gittiğinin göstergesiydi bana göre.. Çünkü yıllar önce Pascal Nouma’nın da her golden sonra koştuğu da sendin. Dün gece Quaresma ile sarılırken sen, Alan Walsh’u düşündüm ben. Attığı bir golden sonra o da sana koşmuş ama dayak yemişti ya hani. Gordon Milne dönemi... Haftalardır gol atamayan Beşiktaş bir gol için aylarca beklerken, Süreyya kendi kendine verdiği bir sözün ızdarıbını yaşıyordu. Kaçan gollerde kendinden geçmenin nedeni, o günlerde dünyaya gelen oğluna ilk golü atacak futbolcunun ismini vermek istemesiydi. O dönem 22 günlük Kıbrıs kampında bulunan Karakartal hazırlık maçlarını gol atamadan geçiyor Süreyya Abi gün geçtikçe şişiyordu. İstanbul’dan gelen telefonlar ise bu büyük adamım ızdırabını katlıyordu. “SÜREYYA OĞLAN YÜRÜMEYE BAŞLAYACAK HALA ADI YOK” Bundan sonrasını ise kendi ağzından dinleyelim. “Mesela benim iki çocuğum dünyaya geldi, ben hep yurtdışındaydım. Onlar da hep olaylı oldu zaten. Kıbrıs’a gitmiştik, Gordon Hoca vardı. Eşim de o zaman hamileydi. Biz gittik, bir gün sonra doğum yaptı. Bizim de 22 gün orada kalmamız lazım. Ekol olsun diye Metin, Ali, Feyyaz ‘dan birini koy dediler bana. Ben de hanımı aradım, çocuğun adını koymayın da maçlar başlayacak, ilk gol atanın ismini koyarız dedim. Sonra geldik İstanbul’a, aradan 15 gün daha geçti. Gol yok. Tam 1,5 ay oldu. Eşim sabırsızlanıyor tabii artık. Araya Milli Takım girdi, 15-20 gün de öyle bekledik. Sonra bu kez de İnönü’de Trabzonspor’la berabere kaldık. Diğer hafta Bursa’ya gittik, orada da berabere kaldık. Sonra geldik burada Karabükspor’la oynayacağız artık. Karabük de yeni çıkmıştı lige. Artık 5-6 olur diyoruz. Metin, Ali, Feyyaz hepsi atar diyoruz. Birinci devre özlenen golü attık. Herkes havalarda ben ise sus pus. Çünkü o golün sahibi Walsh idi. İkinci devre oldu ama gol olmuyor. Son dakikalara geldik artık, Walsh girdi yine sol taraftan, Metin’le Feyyaz’a çıkarsa bom boş gol olacak. Bomboşlar, kimse yok. Kaleci zaten ayaklarını uzatmış. Orada yine kendi vurmaz mı kalecinin altından yine gol oldu. Herkes sevinçten çıldırıyor. Walsh gol sevincini benimle yaşamak için koşa koşa geldi ve boynuma sarıldı. Ben ise onu yumrukluyordum sinirimden. Garibim azıcık Türkçesi ile `Neden Süreyya neden` diyordu bana... Maç bitti 2-0, Hanımı aradım `Babamın ismini mi koyacaktık ne koyacaksak koyalım artık şu çocuğun ismini` dedim.” Bir keresinde de sürekli kulübede oturan bu Efsane’ye kötü giden maçta bir Beşiktaş taraftarı şöyle sitem etmişti. “Ulan bıyıklı !!! 25 senedir her hafta maçlara geliyorum her hafta yedeksin, bir kerede çık oyna be kardeşim” İşte böyle bir adam Süreyya Soner. O yüzden, Yaz şu kitabı Süreyya abi. Sayfalar adam görsün. Yaz şu kitabı Süreyya abi... Tarihe en kral "malzemeyi" yine sen ver. Erdem Ulus / HABER1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kingpin said: http://www.haber1903.com/Haber-15715-robinho-transferinde-sicak-gelismeler beyler geliyor geliyor robinho geliyor ! citylilerin dediği kadar varsa satamayız da bu adamı, yerine forvet gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Çok yanlış çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 recai üstad demiş twitter'da ki: "Eldeki yabancılar gitmek üzere uefa ligi garantisi : robi + türk golcü olma ihtimali yüksek bilemedin 2 esmer muhabiriniz cevat kelle forza)" hayırlısı agalar, patlamayak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mancini açıklamış: robinho takımdan ayrılıyor bu arada bir şeyler dönüyor herhalde Beşiktaş borsa da resmen uçuşa geçti. Bakalım forumlarda da helsinki maçından sonra açıklanacak falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 robinho geliyor merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Gelse de messi zillisi bitmeyecek içimdeki Quaresma sevgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aynen ya quaresma ya daha bi hayranım zaten brezilyalı sevmem :p Robinho gelsin oynasın topunu ben q7'ciyim adam süreyya ya gidip sarılıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sinad +1.. :D kesinlikle ayri bir yeri var bu adamin bende.. RQ7 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Adam bambaşka ya, imza attığı gün belliydi. Ezberlemeden konuştuğu belliydi. totti gibi olsun, yıllarca oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: City forumlarında adamlar keşke parasını verebilecek bi kulüp olsa da gitse diyolar Robinho için. Zaten parası yeten hiçbi kulübün bu adamı almayacağını söylüyolar. Güvenilmez ve devamlılığı olmadığı için.normal abi adamların şuan piyasada parayla alamayacakları oyuncu yok.robinho ya bile gitsede kurtulsak demeleri çok normal :D. birde robinho gelirse kesin ayağı kırılır burda.ribery bile neler çekti robinho yu yerden yere vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Man.City forumlarında da 4 yıllık anlaşma sağlandığı resmi açıklamanın beklenildiğini yazmışlar. sanırım beşiktaş yıllık 4.75milyon avro verecek Robinho'ya bonservis falan derken 40 milyon avro ya dayanacak. Aslında çok ciddi bir yük Robinho için değmez çok daha iyi ve büyük bir yıldız alınabilirdi bu paraya. Gelipte oynamazsa futbol tarihinin en büyük faili olur. İyi hoş heyecanlandırıyor bu transfer insanı da ben ciddi anlamda korkmaya başladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Twitterden; -Guti, Ricardo Quaresma: Besiktas'll be good to watch this season. Except if you like tackling -Cannot believe that #Robinho is going to #Besiktas. (Liverpool Taraftari) -Just it: #Robinho reportedly signing for #Besiktas.. One of the best players in the world begging to leave. that says something about City (Chelsea Taraftari) -How the fuck can Besiktas afford Robinho? (Liverpool Taraftari) - #Robinho to Besiktas apparently a done deal. Big transfer for the Süper Lig -Robinho to Besiktas, unbelievable! - What a coup for Besiktas. Robinho! (arsenal Taraftari) -No, no... Besiktas się wzmacnia. Quaresma i Robinho robią wrażenie (Polan Büyük Ihtimalle ) - Robinho to Besiktas? Are you fucking kidding me? #mancity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sinad man.city forumun linkini verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 daha imza atılmadı. her taraftarın dediğine inanıcaksak ne kluivert'ler ne overmars'lar gelmişti şimdiye tr'ye (fb taraftarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sinad forzayı f5lemeyi bırakıp linki atar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Gelmesin ya, bjk bu kadar egoyu kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Tenekeadam said: sinad forzayı f5lemeyi bırakıp linki atar mısın? olm madem forzayı görüyorsun oku orda işte yazıyorlar. http://www.mancityfans.net/mcfnet/viewtopic.php?f=119&t=34243 birde şöyle bişey var http://blogs.bettor.com/Robinho-signs-for-Besiktas-a22406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nasıl bulacam abi o linki, 7600 sayfa o topic kaybolurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 en çok yıldırım demirörenin yeri sağlamlaştı diye seviniyorum. 10. haftada balon patlayınca medical park arena inönü ağlama duvarına döner yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar