Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

oyuncu değiştirme hakkıda sınırsız zaten ispanyada iyice uçtuk :)

her şeyi tersten anlamayı nasıl beceriyorsun RRa? Bunun özel bir yetenek olması lazım :)

Sınırsız olmasına gerek yok, ne kadar iyi oyuncu olursa olsun tek oyuncu değiştirme hakkı yetiyor Guti'yi oyuna/oyundan almak için. "Olm bu adam çok kaliteli adam 4 oyuncu değişiklik hakkı kullanmanız lazım bunu oyuna sokmak için" diye bir şey yok.

Bak hemen altında istatistik var, 26 maçın 16sında yedekten girmiş (5inde de ilk 11 başlayıp sonra çıkmış) geçen sene mesela.

Lütfen yaw, mesaj atmadan önce birazcık düşünün bir tartın söyleyeceklerinizi mantıklı geliyorsa yazın.
Mesaj tarihi:
Abi her sene 3-5 yıldız gelmesine rağmen, Madrid sıkışınca hep gözler Gutiyi aramıştır. Barca'da olsa çok daha fazla forma giyerdi muhtemelen. Oynadığı kulüp yüzünden yedek beklemiştir.

Buna rağmen daha geçen yıl asist krallığında 4. sıradadır. Üzerindekiler kadar oynasa birinciliğin en büyük adayı olurdu.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam, ben Guti'ye kötü adam demiyorum ki? Daha geldiği andan beri hatta ilk haberi çıktığından beri bak mesajlarıma "Beşiktaşta çok iş yapar çok kaliteli adam 1-2 sene taş gibi oynar daha" dedim.

Ama "Raul'e bile para vermişler biz Guti'yi nasıl beleşe aldık" denmiş, "e raulle de bir değil, biri kariyerinin çok büyük kısmında as kadroda bayrak adamdı diğeri müzmin yedekti, haliyle piyasaları/değerleri açısından fark var" dedim.
Mesaj tarihi:
Tamam da sonuçta bedava almak başarı gutiyi. Raul elbette gutiden fazla edecek. Kendine verilen para da abartı değil. Bunun sebebi bence ( umuyorum ) oynamak istemesidir. Raul schalke ile şampiyon olamayacağını bilerek gitti oraya. Ama Guti ilk açılamasında şampiyon olacağız seneye şampiyonlar ligi oynayacağız dedi.

Söylemek istediklerim bundan ibarettir.
Mesaj tarihi:
Şampiyonluk da bir değil ki? Yani Almanya liginde şampiyonluk olmasa da üst sıralara oynayan ve halihazırda CL'de yer alan bir takımda oynamak Türkiye'de şampiyonluğa oynayan UEFA'daki bir takımda oynamaktan (kişisel algılamayın, GS'liyim ben de, aynı kriterler benim için de geçerli şu anda yani) daha çekici olabilir, çoğu oyuncu için de öyledir hatta. Bana sorsanız ben de öyle derim. Ki Avrupa'da bilinirlik ve ün adına Schalke daha önde bir takım BJK'ya göre, haliyle "bilmedik yere gitmeyelim şimdi" düşüncesi de gelmiş olabilir adamın aklına.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Tamam da sonuçta bedava almak başarı gutiyi. Raul elbette gutiden fazla edecek. Kendine verilen para da abartı değil. Bunun sebebi bence ( umuyorum ) oynamak istemesidir. Raul schalke ile şampiyon olamayacağını bilerek gitti oraya. Ama Guti ilk açılamasında şampiyon olacağız seneye şampiyonlar ligi oynayacağız dedi.

Söylemek istediklerim bundan ibarettir.

Aslında bedavaya almak başarı değil. Başarı Guti'yi TR'de futbol oynamaya razı etmektir. Yoksa dünyanın hiçbiyerinde 33 yaşında futbolcuya bonservis ödemezler.
Mesaj tarihi:
Ne kalın kafalı adamlar var şu forumda.
Kim Guti kötü futbolcu dedi ki şurda? Herkes yıldız çok iyi oyuncu demedi mi?
Yedekti değildi tartışması dönmüş kapak gibi koydum istatistiği hala abuk subuk dalga geçme çabaları.
Adamın geçen sezon 90 dakika oynadığı maç sayısı 5 ligde. Bu takım yılda 38 maç yapıyor ligde.
Ha illa ezilmek istiyorsanız da söyleyeyim o 90 dakikaların ya çoğu yada hepsi emin olamıyorum şuan ama Kaka sakatlandıktan sonra.
Kaka'nın yedeğini alıyorsan bu başarıdır. Gayet de iyi futbolcudur.
Ama aldığın Kaka değil yedeğidir.
Mesaj tarihi:
yoruma gerek bırakmayan sey budur terbiyemizi takınalım

UniRoss said:

Ne kalın kafalı adamlar var şu forumda.
Kim Guti kötü futbolcu dedi ki şurda? Herkes yıldız çok iyi oyuncu demedi mi?
Yedekti değildi tartışması dönmüş kapak gibi koydum istatistiği hala abuk subuk dalga geçme çabaları.
Adamın geçen sezon 90 dakika oynadığı maç sayısı 5 ligde. Bu takım yılda 38 maç yapıyor ligde.
Ha illa ezilmek istiyorsanız da söyleyeyim o 90 dakikaların ya çoğu yada hepsi emin olamıyorum şuan ama Kaka sakatlandıktan sonra.
Kaka'nın yedeğini alıyorsan bu başarıdır. Gayet de iyi futbolcudur.
Ama aldığın Kaka değil yedeğidir.

Zegna said:

4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır.

"Türk dil kurumu" said:

kalın kafalı
sf. 1. Geç veya güç anlayan, gabi: “A, sen de ne kalın kafalı herifsin.” -H. R. Gürpınar. 2. Budala, aptal, anlayışsız.
Mesaj tarihi:
Ya ne bos konusmussunuz arkadas ya.. Guti dediginiz adam dunya yildizi daha otesi yok. Varsa boyle bir transferiniz konusalim yoksa kendi topicinize. Gecen sene premier ligden adam aldik diye Hava atiyordunuz yok Jo imis Christian imis. Guti genelde yedek kaldi dogru ama real madrid onun mevkisine hep dunya yildizi olmustur. Diger yandan o rotasyonda dusunulen ilk adam olmasi bile onu cok ozellii bir adam haline getirmistir. Hadi q7 gecen sene hic oynamadi ona laf etmenizi anlarimda gutiyr laf eden tas olur. Besiktasta Suanda dunyanin yakindan tanidigi iki yildiz oynamaktadir istediginiz kadar bok atabilirsiniz AMA malesef sonuc degizmeyecek guti ve quaresma bu sene kartal.
  • Yeni Oluştur...