knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gri forma gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oha! o zaman almıyorum. Bugün alacaktım. Guti Haz. diye. vazgeçtim an itibariyle. Gri forma güzel olur işallah. Kırmızılı kırmızı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: bu arada yok mu yeni açık'a kombine alan? off maç badisi arıyorum kendime, bulamıyorum Kaç ay taksit yapıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi Guti.Haz diye yazıyor madrid formalarında. Guti haz. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aktiftablet said: BiTcH_oFBaT said: bu arada yok mu yeni açık'a kombine alan? off maç badisi arıyorum kendime, bulamıyorum Kaç ay taksit yapıyolar? 5 ama 50 tl vade farkı oluyor. enee guti. haz yazıyormuş cidden :( olsun abi o da sığmıcak sonuçta haha illa storelardan alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Darksun said: Tenekeadam said: Bence 2012'den önce alacağımızı alalım, sonra yavaş yavaş borçları öderiz deniyor ehaha : ) moil 30 milyona yakın para verecek diyorlar. Sırt reklamına 30 milyon abartı, kaç yıllık olacak kim bilir... sadece sırt yok stad reklamıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 storedan alacam ben de. GUTI yazdırmam abi. Guti.Haz yazdıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 forum bile kabul etmiyo Guti. Haz şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: bu arada yok mu yeni açık'a kombine alan? off maç badisi arıyorum kendime, bulamıyorum Ben alcam yeni aciktan. Hem askere gidiorum ama hem ankaraliyim ama bole bi kadro gormek uzun yillar nasip olmayabilir :P Askeri bitirip ligin 2. Yarisina yetisicem hehe. Insallah uefada da bahar aylarini gorecegiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ee maçlara gelmedikten sonra ne anlamı var :D En azından fenerbahçe maçına gidebiliriz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 forza da bazıları hz. guti yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ligin 2.yarisina gelcem abi iste:D gs fb trabzon ve uefa maclarina banko. Digerleri de is durumuna gore:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Hangisi daha büyük bir transfer? Guti Quaresma ligtv.com.tr den katılın arkadaşlar ankete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gutinin yanında q7 tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Nihatın Gutiden çok aldığını düşününce gülüyorum ya. Ben Guti olsam isyan ederim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 guti çok daha iyi transfer.q7 den daha çok faydalı olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 altidore gelicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 q7 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 "İspanyol yıldızımız Guti, bu akşam saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak. Tüm taraftarlarımızı şölene bekliyoruz. Beşiktaşımız, Quaresma'dan sonra bir dünya yıldızını daha transfer ederek Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Guti'yi dün akşam İstanbul'a getirdi. Guti, bu akşam saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarımız ile buluşacak ve coşkulu tezahüratlarla sözleşmeye imza atacak. Taraftarlarımız havai fişek ve müzik gösterileri eşliğinde Guti'nin gelişini coşkuyla kutlayacak. Tüm taraftarlarımızı BJK İnönü Stadı'ndaki bu büyük şölene davet ediyoruz. gaynak: haberTürk. ancak tvde verecek mi yazmamış bilen var mı hangi kanal verio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 OOOOOOOOOOO GUTI OOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 pençe yaptı abbi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yıldırım demiroren yeter diye bagırararak taraftarın kendi söylemiyle dalga geçmesi nasıl bir tutarsızlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar