dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Altidore pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 e adam hala karar vermedim diyor ntv spor haberde, ben mi yanlış anladım, ispanyolcam zaayıf biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 robinyo yatmış fazla para istediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 selahattin ve recai fena patlar o zaman auhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 real madrid'in kaptanını aldık. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 poopla said: robinhonun beşiktaşa gelmesini inanarak düşünmek ... meali: QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Hz. Guti yarın istanbula iniş yapacaktır. Yarın saat 15:30 da Şeref Bey stadından, Atatürk Havaalanına otobüsler kaldırılacaktır. Tüm KARTALLARA duyurulur. Önemli : Saatte bir değişiklik olursa buradan bildirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 neyse bjk lalır artık 8 yerin 6 yada 7 yerler.. gözünüz aydın. guti gelsinde ligimize onu bunu katsın demiycem, açıkçası beşiktaş başarısız olsun istiyorum şahsen. şiktaşım oolley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Hastadam said: neyse bjk lalır artık 8 yerin 6 yada 7 yerler.. gözünüz aydın. guti gelsinde ligimize onu bunu katsın demiycem, açıkçası beşiktaş başarısız olsun istiyorum şahsen. şiktaşım oolley. ahuau ne kadar eziksin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hayır bide bjk lilerin böyle havalara girmesini şu şekilde açıklıyorum.. geçen sene tabatayı falan alınca adamlarla çok dalga geçtik, biriktirmişler içlerinde şimdi gutiyi falan alınca ( ki bence 5 para etmez bi adam ) ne diyceklerini şaşırmışlar, "ha ha ha ha biz gidelimde yıldızlarımızı izleyelim, çok iyiyiz, şampiyonuz biz" falan diyorlar, yazık yani, biz galatasaraylılar olarak gülüyoruz sadece. bu sene kupada, ligde bizim rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 neyse sen zaten gutiye 5 para etmez adam diyecek gözünü gs kibiriyle bürümüşsün. ben beşiktaşımın oynadığı oyuna bakarım, insallah gene lucescu dönemindeki gibi hayvani seyir zevki veren bi futbol oynarız, ki büyük ihtimal böyle olacak, siz de ağızınız açık izlersiniz. bi de bu arada hala çok eziksin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hastadam said: şimdi gutiyi falan alınca ( ki bence 5 para etmez bi adam ) ne diyceklerini şaşırmışlar, yılın sözü bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam gutiyi kendi seviyesine çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benden önceki post hunharca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bir fb li olarak ben bile kıskandım gutiyi,adam hasta dokunmayın,5 para etmezmiş,pes oyuncusu dıyecegım ama orda bıle guti star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam sorunlu bosverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 günaydın.. güzel bi güne başlattın beni ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bu çamur atma her sene varmıydı yoksa bu senemi başladı =P Adam daha 1 maç yapmadan 5 para etmez vs'ler diyenin taraftarı olduğu klüp kontratı bitmiş futbolcu peşinden koşmuyormu? Kamp bitti hala yabancı transferin geri kalanı yok, ne zaman gelecek bu adamlar? Gelip etrafı germek yerine kendi başlığınızda takılın, oraya buraya sataşıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 alacagımızı aldıkta su satacaklarımızı da elimizden cıkarsak artık ii olacak ama guti gelecek diolar ama bu iş böle giderse guti gelecek imza atamıcak "ee ben kacar o zmn" dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bugün bi kişi gidicek deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 patideki monkey ıslan mafia oyununa benzedi bu iş sonunda fail olacaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bazı arkadaşların kafalarının içinde beyin yerine zeytin çekirdeği olduğunu düşünüyorum. Forza'd admin 15.30'da İstanbul'da yazmış. Ntvspor sabah daha karar vermiş haberi yaptı. Yanlış anons olmasın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 beyler hala hastadamı ciddiye alıosanız bence sizde de sorun var. adam 2 haftadır falan gs'li rp'si yapıo gs'lileri kotu gostermek içinde etrafa saldırıo. takmayın adamı bosverin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar