BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eralp said: oha biraz daha zorlasalar alt satıra geççek sdf güney amerikalıların uzun isimlerini yazsak zaten 3 kişi yeter bunun için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rewendor said: batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :) Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :) aynen öle. komik ama hakkaten alıştık artık böle garip gelmiyor harbiden batuhanı geri alsak ya filan diye düşünüyoruz :) tello eğer ücretsiz verildiyse batuhanı geri almış olabiliriz gerçekten de ama gelse hakkaten iş yapar bu hücumcularla ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dur yazalım hatta bi kaç isim :) Ricardo Andrade Quaresma Bernardo - Deivson Rogerio Da Silva - Rodrigo Barbosa Tabata - Matias Emilio Delgado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bak direk 3 tane ile tutturmuşum hahaha benim lise arkadaşım ismide böyle. 3 isim 1 soyad :p benim soyadım hepsine bedel ama :p babamın isim soyadı bunlardan uzun sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 atmış imzayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 birinden kurtulduk ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dandik ofis tükenmeziyle imza atmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 pilot kalem değil mi o? Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bize geldiğindede daha dandik kalem olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor`a transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Haber1903`e konuştu. Haber1903`e konuşan Karadeniz, `` Beşiktaş yönetiminin bana karşılık Eskişehirspor`a futbolcu önerdiği yönünde ki haber doğru. Ben şuanda Eskişehirspor forması giyiyorum. Ben gönderilene kadar gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Eskişehirspor`un menfaatleri doğrultusunda olacak birşeyse ben Beşiktaş`a geri dönebilirim. `` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çocuk eskişehirsporlu olmuş boşverin kalsın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: pilot kalem değil mi o? Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa benim kalemim daha kaliteli ehe mürekkebi kokmaz beşiktaşa imza attığı kalem en azından basmalı kalem işte tık-tık yapıyorsun içeri giriyor bu bildiğin devlet bankosunda kullanılan üstünde DMO yazan son derece tipsiz kalemlerden AGAHOWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kac sayfadır gecen muhabbete bakıyorumda "biz türk futbolculara yeterince deger verilmiyor" diyen türk futbolcuların suratının ortasına vurasım geliyor.besiktasdaki yabancılar can pazarı içinde resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm imzayı atmış bugün. http://i26.tinypic.com/bdthdl.jpg Bu resim bayağı iş açacak başına hehe. Resmin hikayesini merak edenler: http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1185595&Date=13.01.2010&b=Bunu%20da%20gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adam malmış baksana o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Batuhanı 2 mılyona sattık, geri almak için eldeki yabancıları verırsek değişik stratejıler kuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Robinho hayırlı olsun =) sağlam isimler tarafından doğrulanıyor haberler. Bakalım bu hafta açıklanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu doğrumala duyumlarda recai ortaya çıktıktan sonra herkez bi duyumlara girdi doğrulamaya girdi, hepinizinmi yönetimden arkadaşı var? sercanda geliyormuş o halde bende recai'den duyum aldım robi ve recai hafta sonu açıklanıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yabancı futbolcu almasak artık önce bi yollasak o sayı 8 e nasıl inecek cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gidiyor gidiyor sıra zapoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 robinho için aynı duyumları bende alıyorum :) robinho bu arada shuster için babam gibidir demiş bilginize sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 guti dememişmiydi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 demekki shuster çok babacan biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Schuster heryere dökmüş tohumlarını o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 her limanda bitanemi yoksa saffsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar