BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eralp said: oha biraz daha zorlasalar alt satıra geççek sdf güney amerikalıların uzun isimlerini yazsak zaten 3 kişi yeter bunun için :p
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rewendor said: batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :) Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :) aynen öle. komik ama hakkaten alıştık artık böle garip gelmiyor harbiden batuhanı geri alsak ya filan diye düşünüyoruz :) tello eğer ücretsiz verildiyse batuhanı geri almış olabiliriz gerçekten de ama gelse hakkaten iş yapar bu hücumcularla ya :D
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dur yazalım hatta bi kaç isim :) Ricardo Andrade Quaresma Bernardo - Deivson Rogerio Da Silva - Rodrigo Barbosa Tabata - Matias Emilio Delgado
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bak direk 3 tane ile tutturmuşum hahaha benim lise arkadaşım ismide böyle. 3 isim 1 soyad :p benim soyadım hepsine bedel ama :p babamın isim soyadı bunlardan uzun sanırsam.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dandik ofis tükenmeziyle imza atmak..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 pilot kalem değil mi o? Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bize geldiğindede daha dandik kalem olsa gerek :D
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 said: Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor`a transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Haber1903`e konuştu. Haber1903`e konuşan Karadeniz, `` Beşiktaş yönetiminin bana karşılık Eskişehirspor`a futbolcu önerdiği yönünde ki haber doğru. Ben şuanda Eskişehirspor forması giyiyorum. Ben gönderilene kadar gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Eskişehirspor`un menfaatleri doğrultusunda olacak birşeyse ben Beşiktaş`a geri dönebilirim. `` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çocuk eskişehirsporlu olmuş boşverin kalsın orda
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: pilot kalem değil mi o? Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa benim kalemim daha kaliteli ehe mürekkebi kokmaz beşiktaşa imza attığı kalem en azından basmalı kalem işte tık-tık yapıyorsun içeri giriyor bu bildiğin devlet bankosunda kullanılan üstünde DMO yazan son derece tipsiz kalemlerden AGAHOWA
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kac sayfadır gecen muhabbete bakıyorumda "biz türk futbolculara yeterince deger verilmiyor" diyen türk futbolcuların suratının ortasına vurasım geliyor.besiktasdaki yabancılar can pazarı içinde resmen
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm imzayı atmış bugün. http://i26.tinypic.com/bdthdl.jpg Bu resim bayağı iş açacak başına hehe. Resmin hikayesini merak edenler: http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1185595&Date=13.01.2010&b=Bunu%20da%20gorduk
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Batuhanı 2 mılyona sattık, geri almak için eldeki yabancıları verırsek değişik stratejıler kuruyoruz
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Robinho hayırlı olsun =) sağlam isimler tarafından doğrulanıyor haberler. Bakalım bu hafta açıklanacakmış.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu doğrumala duyumlarda recai ortaya çıktıktan sonra herkez bi duyumlara girdi doğrulamaya girdi, hepinizinmi yönetimden arkadaşı var? sercanda geliyormuş o halde bende recai'den duyum aldım robi ve recai hafta sonu açıklanıcakmış
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yabancı futbolcu almasak artık önce bi yollasak o sayı 8 e nasıl inecek cok merak ediyorum
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 robinho için aynı duyumları bende alıyorum :) robinho bu arada shuster için babam gibidir demiş bilginize sunarım
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Schuster heryere dökmüş tohumlarını o zaman.
Öne çıkan mesajlar