Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :)

Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :)

aynen öle. komik ama hakkaten alıştık artık böle garip gelmiyor harbiden batuhanı geri alsak ya filan diye düşünüyoruz :) tello eğer ücretsiz verildiyse batuhanı geri almış olabiliriz gerçekten de

ama gelse hakkaten iş yapar bu hücumcularla ya :D
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor`a transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Haber1903`e konuştu.

Haber1903`e konuşan Karadeniz,

`` Beşiktaş yönetiminin bana karşılık Eskişehirspor`a futbolcu önerdiği yönünde ki haber doğru. Ben şuanda Eskişehirspor forması giyiyorum. Ben gönderilene kadar gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Eskişehirspor`un menfaatleri doğrultusunda olacak birşeyse ben Beşiktaş`a geri dönebilirim. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

pilot kalem değil mi o?
Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa

benim kalemim daha kaliteli ehe mürekkebi kokmaz beşiktaşa imza attığı kalem en azından basmalı kalem işte tık-tık yapıyorsun içeri giriyor bu bildiğin devlet bankosunda kullanılan üstünde DMO yazan son derece tipsiz kalemlerden

AGAHOWA
Mesaj tarihi:
kac sayfadır gecen muhabbete bakıyorumda "biz türk futbolculara yeterince deger verilmiyor" diyen türk futbolcuların suratının ortasına vurasım geliyor.besiktasdaki yabancılar can pazarı içinde resmen
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm imzayı atmış bugün.

http://i26.tinypic.com/bdthdl.jpg

Bu resim bayağı iş açacak başına hehe. Resmin hikayesini merak edenler:

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1185595&Date=13.01.2010&b=Bunu%20da%20gorduk
Mesaj tarihi:
bu doğrumala duyumlarda recai ortaya çıktıktan sonra herkez bi duyumlara girdi doğrulamaya girdi, hepinizinmi yönetimden arkadaşı var?
sercanda geliyormuş o halde bende recai'den duyum aldım
robi ve recai hafta sonu açıklanıcakmış
  • Yeni Oluştur...