Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :)

Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :)

aynen öle. komik ama hakkaten alıştık artık böle garip gelmiyor harbiden batuhanı geri alsak ya filan diye düşünüyoruz :) tello eğer ücretsiz verildiyse batuhanı geri almış olabiliriz gerçekten de

ama gelse hakkaten iş yapar bu hücumcularla ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor`a transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Haber1903`e konuştu.

Haber1903`e konuşan Karadeniz,

`` Beşiktaş yönetiminin bana karşılık Eskişehirspor`a futbolcu önerdiği yönünde ki haber doğru. Ben şuanda Eskişehirspor forması giyiyorum. Ben gönderilene kadar gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Eskişehirspor`un menfaatleri doğrultusunda olacak birşeyse ben Beşiktaş`a geri dönebilirim. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

pilot kalem değil mi o?
Ayrıca ne sen atarken dolma kalem istersin dsadsa

benim kalemim daha kaliteli ehe mürekkebi kokmaz beşiktaşa imza attığı kalem en azından basmalı kalem işte tık-tık yapıyorsun içeri giriyor bu bildiğin devlet bankosunda kullanılan üstünde DMO yazan son derece tipsiz kalemlerden

AGAHOWA
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm imzayı atmış bugün.

http://i26.tinypic.com/bdthdl.jpg

Bu resim bayağı iş açacak başına hehe. Resmin hikayesini merak edenler:

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1185595&Date=13.01.2010&b=Bunu%20da%20gorduk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...