Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

iyi yerine getirdin o da 6 ayda başarısız oldu onuda kov!! ne güzel ya, yani birde lucescu daum felan demissin artık bu isimleri görünce midem bulanıyor, hele beşiktaş için fatih terim felan demissin hepten korkunc, fatih terim ve beşiktaş!!!

schuster besıktas da devrim yapıyor ve devrimler zorlu geçer, ben pısırık defans yapan korkak beşiktaş istemiyorum bu sistem oturacak hücum futbolu oturacak azcık rahat bırakın ya azcık basının gazına gelmeyin azcık anlık başarılar sezonluk şampiyonluklar hayali kurmayın, bu oyun yapısı bu yabancı oyuncular bütün bunlar bir başlangıc ve her başlangıc sancılı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim zekamdan şüphem yok başka bişey de değil ya sadece dediğimde benle futbolu bilmediğim hakkında dalga geçmişti 3-5 arkadaş ama dediklerim çıktıkça vanish geldi fena halde diğer topiclerde gezinirlerken nedense bjk topiclerinde göremediğimiz arkadaşlar var

Sana değil zaten sen biliyosun o bjkli arkadaşları konuşmuştuk full saçmaladıkları hakkında :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla olmayınca olmuyor. Hakettik demiyorum, Fenerin de direkten dönen topu vs var, adamlar ilk 30 dk ezdi misal.

Almeida atsaydı onu 3-1'den zor dönerdi maç. Sonra adinin biri çıktı katletti herkesin emeğini. GG olduk.

Almeida=Guiza'nın muadili çıktı adam ya.

Bir de doğuşoç.swf koyuyorum Ferrari için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...