pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben aslinda ibo nun yerinde kim oynucak onu dusunuyorum ersan da sakat kılbert i mi sola cekicek acaba schuster o zaman da sagda dag gibi ekrem ve orta saha cizgisinden geri gelmeyen kerijma olur cok feci akarlar soldan rakip takımlar off ya hakkaten 2-sided-shitty-stick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ismail oynıcak ismail sakatlanırsa ekrem oynıcak ekrem yerine hilbert geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu hilbertte ne garip adam nereye koysan oynuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fizban said: adami sportmenlige aykiri davranis sebebiyle kovup, daha sonra altyapi basina gecirmek kadar donek bi hareket olabilir mi dunyada ya, ahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fizban said: adami sportmenlige aykiri davranis sebebiyle kovup, daha sonra altyapi basina gecirmek kadar donek bi hareket olabilir mi dunyada ya, ahahahahahh Biz Besiktasliyiz, küfüre karsiyiz Futbol dostluk futbol kardesliktir Herseyin üstüne cekelim bir sünger Ama... diye giden bestemiz geldi ne hikmetse aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ibo başka takıma gidip beşiktaşa gol atsın sonra şu hareketi yapsın toraman'a koşup. http://www.youtube.com/watch?v=PkYkX_rUUmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iboyu baska turlu bırakamazdık dunya para harcayıp hala 36 yasındakı adamın yerıne bı alternatıf almayan yonetımın sucu. eski hızıda kalmadı zaten. cokta fena olmadı gidişi.ha böyle gitmesi hiç hoş değil ama artık zamanı gelmişti ayrılmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 takımın başında yerli td olsa göndermezlerdi ibo yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 karabük maçında seyirciye "sağolun seviyorum sizi" diye bağırırken gördüm şimdi. buraya yazacaklarım ban sebebi sonra. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Burda demirörenle yaptıkları basın toplantısı var, güzel şekilde veda etmiş.Demirören de çok güzel konuşmuş.İbrahim de. deli ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sebepsiz yere dövmüş olsa eyvallah da, şu durumda toraman yerine üzülmez gönderildiği için Vefa yalnızca bir semt adı olarak kaldı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi işte kimse üzülmeze direk edilen küfürü duymamış etmemiş, ortaya edilmiş üzülmez üzerine de almış olabilir, bütün takım üzülmeze kin duyup o şekilde konuşucak hali yok ya.Demirörenin açıklamasını bir daha okuyun adam son derece net şekilde açıklamış.Yarın öbürgün ispanyol basını portekiz basını yazıcak deli gutiyi quarezmayı tokatladı diye.Böyle bir olay sadece beşiktaş için diil tüm türk futbolu için felaket olur.En güzel şekilde demirören özetlemiş son derece net mantıklı geleceği düşünerek alınmış bir karar. Ayrıca gerçekten merak ediyorum bu hareketin yabancı futbolcular üzerindeki etkilerini.Bizim futbolcularımız yine alışık böyle şeylere de.Diğerleri acaba karşılaşmışlar mıdır şimdiye kadar böyle bi olayla? Zaten kötü gidiyo takım , bu kötü giden takım 3 kulvarda da mücadele etmesi gerekirken en iyi şekilde bi de böyle saçma sapan şeylerle uğraşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Esnaf said: bu hilbertte ne garip adam nereye koysan oynuyo lan Hilbertin oynaması koşması işte ya . Adam zaten ayağını kullanıp, adam geçip, orta kesemediği için sağ sol farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DoubleW said: Ayrıca gerçekten merak ediyorum bu hareketin yabancı futbolcular üzerindeki etkilerini.Bizim futbolcularımız yine alışık böyle şeylere de.Diğerleri acaba karşılaşmışlar mıdır şimdiye kadar böyle bi olayla? Zaten kötü gidiyo takım , bu kötü giden takım 3 kulvarda da mücadele etmesi gerekirken en iyi şekilde bi de böyle saçma sapan şeylerle uğraşılıyor yabancıların umurlarında bile değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Türkiye'ye gelirken aklında zilyon tane soru işareti olan yabancıların umrunda diil, sevdim mantıklı açıklamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 adamların ne soru işareti olcak.20-25 yaşlarında olsalar neysede adamların buraya gelmelerindeki tek amaç para.yoksa simao 6 ay beklese çok rahat bi avrupa takımına gidebilirdi ama beşiktaştan aldığı parayı alamazdı.belki almeida ve fernandes ne oluyo lan demiştirde diğerlerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Toraman ile üzülmez arasında kişisel sorunlar olduğunu biz yıllardır bilirken, yabancıların orada aynı ortamda çalıştıkları arkadaşlarının arasındaki bu gerginliği bilmemeleri imkansız. O yumruk, kişisel olarak atılmış bir yumruktur. Yıllardır da başka kimseye bir zararı dokunmamıştır Deli İbo'nun. Adam basın toplantısında dedi ki, neden sadece bu adama karşı böyle davrandığım iyi araştırılmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pascalnouman said: kufur eden toramansa neden deliyi kovalamislar peki ne sacma bir yonetim lan bu sonucta ettigi kufur takım arkadaslarina ise onun da sepetlenmesi gerek en azindan di mi Stoper yok da ondan, Toraman kovulmaz da bir kadro dışı verilirdi yedeği olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 stobber yok nasıl denir ya alt yapıdan kupa maçında bile oynayan furkan şeker var en kötü be hadi onu geçtim aurello var çekersin geriye fernandes bile oynuyor kassan ersnt bile oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aurelio stoper oynayamaz. Alan kapatacak adam değil Aurelio, müdahale adamı. Direk topa basar alır. Stoper oynatırsan ve bu adam direk topa basıp da alamazsa yersin golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Llama said: stobber yok nasıl denir ya alt yapıdan kupa maçında bile oynayan furkan şeker var en kötü be hadi onu geçtim aurello var çekersin geriye fernandes bile oynuyor kassan ersnt bile oynar Beşiktaş lige havlu atsada Avrupa ve kupa iddiası var, ileride zaten 4 yabancı fiks oynamak zorunda. Orta sahada da en az 1 tane, kalan 1 yabancı da Sivok oluyor. Şu an Toraman oyuncu kalitesi olarak olmasa da kadro dinamikleri açısından en kilit adamlardan biri, yemez yani. Kötü niyetle söylemiyorum, suçu varsa da para cezası falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Esnaf said: adamların ne soru işareti olcak.20-25 yaşlarında olsalar neysede adamların buraya gelmelerindeki tek amaç para.yoksa simao 6 ay beklese çok rahat bi avrupa takımına gidebilirdi ama beşiktaştan aldığı parayı alamazdı.belki almeida ve fernandes ne oluyo lan demiştirde diğerlerini sanmıyorum. Atletico Madrid'den aldığından 900.000 euro daha fazla alıyor sadece, genel toplamda simao, belki daha az olabilir ne parası halen ? Avrupa'da kalsa asıl daha fazla alırdı afasdsdfds Beşiktaş'taki yıldız oyuncuların hepsi şuan GS ve FB'deki yabancılardan daha az para alıyor, bedavaya oynamıyorlar evet ama para içinde çıkıp buraya gelmiş değiller. Zaten bizde ona şaşırıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: Esnaf said: adamların ne soru işareti olcak.20-25 yaşlarında olsalar neysede adamların buraya gelmelerindeki tek amaç para.yoksa simao 6 ay beklese çok rahat bi avrupa takımına gidebilirdi ama beşiktaştan aldığı parayı alamazdı.belki almeida ve fernandes ne oluyo lan demiştirde diğerlerini sanmıyorum. Atletico Madrid'den aldığından 900.000 euro daha fazla alıyor sadece, genel toplamda simao, belki daha az olabilir ne parası halen ? Avrupa'da kalsa asıl daha fazla alırdı afasdsdfds Beşiktaş'taki yıldız oyuncuların hepsi şuan GS ve FB'deki yabancılardan daha az para alıyor, bedavaya oynamıyorlar evet ama para içinde çıkıp buraya gelmiş değiller. Zaten bizde ona şaşırıyoruz ya Yanlış bilmiyorsam, simao'nun sene sonu sözleşmesi bitiyordu, o yaşta bir futbolcuya Avrupa'da ne uzun sözleşme verirler, ne yüklü sözleşme verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 BulletRide said: Beşiktaş lige havlu atsada Avrupa ve kupa iddiası var, ileride zaten 4 yabancı fiks oynamak zorunda. Orta sahada da en az 1 tane, kalan 1 yabancı da Sivok oluyor. Şu an Toraman oyuncu kalitesi olarak olmasa da kadro dinamikleri açısından en kilit adamlardan biri, yemez yani. Kötü niyetle söylemiyorum, suçu varsa da para cezası falan olur. suçu olsa giderdi toroman kesinlikle şuan ntvsporda çok güzel irdelediler tvden ve maçı orda izliyorsun maç seyircisiz hiç mi bir kimse duymadı bu küfürü diye soruyor spiker? hem bütün takıma teknik heyete sormuşlar küfürü duydunuzmu toroman ne oldugunu bile anmadım diyor ayakkabımı çıkarıyordum tedavi için diyor bi anda arkadamdan saldırdı diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar