BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 öyle açıklama yaparlarsa normal cezalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yanlız hakem odasını basmak daha ucuzmuş yanu =P Adam keşke hakem odası basılacaksa alasını yaparız demek yerine bassaymış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 vay arkadaş 30 bana az bile geldi biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yememiş o kadarı belli yoksa aziz'e hakem odasını bastı 21 maç verdiniz diye ayaklanırdı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ee yine ayaklancak pazar günü bu sefer başkan konuşcak eee adana ne kadar vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 adnan 7 gün cidden az aylarla ölculmelıydı en fazlası 30 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 7 gün daha vermişler ona yanlız bu gs ye bize olanlar son zamanalrda baya garip şeyler trabzonda şenolda konuşmaya başladı bu 3 takım konuşmayı kesmezse ben iyi şeyler düşünmüyorum futbol için artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Darksun said: Aynısı sizin başınıza gelirse bık bıklarsınız, gelmediği sürece konuşmasanız daha iyi, komik duruma düşüyorsunuz. 4 kırmızı derbide aynı takımamı çıkmış, gidin o maçı bir daha seyredin aynı pozisyonlara o seneden beri bu kadar kolay kart vermişlermi acaba? Hakem bile bıraktı, düdüğümü astım dedikten sonra suratına bakan bile olmadı adamın. Argümanınızı doğru yapın lütfen hem diyorsun 40 yılın 35inde böylemi olmuş diye en basit samsun örneğini verincede 'siz hala oradamısınız', bu ne şimdi? Hani derlerya daha iyisi olana kadar en iyisi bu =) Argümanlarım doğru da sen doğruyu hatırlayamamışsın maalesef...Evet derbideki 4 kart da aynı takıma çıktı, ve hayır Ali Aydın'ın düdüğü astığı maç o maç değil (kartların hepsi doğrudur), BJK lehine alakasız 2 penaltı çaldığı, Olimpiyat Stadında oynanan GS-BJK maçıdır, bir dakika Beşiktaş'a hep kıyılıyordu yıllardır?... Neyse uzatmanın alemi yok, önce taraftar objektif bakmayı öğrensin, yöneticiler çıkıp her mağlubiyette saçma sapan konuşmasın hakemler de düzelir elbet... Hakemlerdeki sorun hakemlerin taraflılığı/tarafsızlığı değil zaten, çoğunun yetersiz ve kötü olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Zaten bizim maçtan sonra düdüğünü astı demedim, o maçta hakemi iyi pompaladılar harikasın diye ama bıraktığında suratına bakan olmadı. Hakemler düzelir elbet ama federasyon iplerini çekmediği sürece. Bizim verdiğimiz örnek görülmüş birşey değil, bir daha görülebileceğinide sanmıyorum. Ama kimin başına gelmiş, bizim. O yüzden dışarıdan ahkam kesmek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya hepsi ahmet çakar gibi 10 yıl sonra çıkıp açıklıcak evet hata yaptım diye sonra çocuklarımız gülcek biz küfür edicez hakemlerin hali budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Darksun, mantığını anlayamadım hocam...Bizim başımıza gelmiş diyorsun da, ben maçı hatırlıyorum, kartlar doğrudur diyorum, bunu birçok kişi dile getirmişti zaten detaya girmenin alemi yok... Ama farzet ki BJK'nin hakkı yendi, şimdi bunu bütün geçmişe bağlayıp, yıllardır bizi doğruyorlara bağlamak garip olmuyor mu..Öyle bir hava yaratıldı sanki Beşiktaş şampiyonluğu o maç yüzünden kaybetti de yıllar boyu toparlanamayacak gibi..Alt tarafı bir maç yahu, farzet ki hakkınız yendi-ki bence öyle değil-, bütün bir sezona yayıp, şampiyonluk o maç yüzünden gitti demenin mantığı nedir? Hani sanki öyle bir demişsin ki bir tek bizim başımıza geldi diyerek, Superga* kazası oldu da, BJK yıllar boyunca bir daha toparlanamadı gibi...Ertesi maç topunu oynamanı engelleyen (cezalılar dışında), 9 puan öndeyken 11 puan geriye düşmeni sağlayan nedir, bunlar saçma bahaneler... Samsun-Trabzon maçı vardır bilmem hatırlar mısın bi...İsteyenler araştırıp, bulsun Sadık İlhan'ın yönettiği maçtır...Doğrama diyorsan, "official" doğrama odur... Kimbilir daha neler var... BJK lehine de yapılmıştır hatalar, aleyhine de bunlar her takım için geçerli...Bunun sistematik bir biçimde bir takımın aleyhine yapıldığını düşünmek saçma... Yıllarca Anadolu takımları şikayetçiydi hakemlerden (ki muhtemelen en çok onların hakkı yenmiştir), noldu Bursa takır takır aldı şampiyonluğu... Aynısını BJK içinde söyledim, bu herkes için geçerli... O mantıkla Karabükspor da geçen maç sonrası hakem hatalarından yakınsa, yıllardır bize kıyıyorlar, 25 yıldır hakkımız yeniyor da diyebilir gayet... Düşününce her takım aleyhine bariz bir hata bulabilmek mümkün her maç için, o zaman herkesin hakkı yeniyor yıllardır..Var mı böyle bir mantık... * http://en.wikipedia.org/wiki/Superga_air_disaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi beşiktaşın sorunu sadece kendilerinin hakkının yenildiğini düşünmesi :).hak mak yeme yok hakemler çok çok kötü aynı hataları galatasaray maçındada yapıyorlar fener maçındada ben hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum.sadece çok kötüler.şenol güneş hakemlere karşı tavır alınmasını sevmeyen biri.maçlarını izliyorsanız ne zaman bir oyuncusu hakeme doğru koşsa onu azarlıyor onu bile kızdırdılar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Evet zaten kartların hepsinin yanlış olduğunu iddia etmiyorum, yanlız o cesaret ile maç yönetebilen çıkmadı diyorum. Şuanki ligde bile durmadan kırmızı kart çıkması lazım. O sene sistematik olarak bizi doğradılar milletin 'bjk kesin şampiyon' dediği yerden kaçıncı olabildik. Biz bayağıdır deneme tahtası olarak kullanılıyoruz, bişiler deniliyorlar sonra vaz geçiyorlar. Olanda bize oluyor. Demirören çokmu başarılı, hayır ama hakem hatalarındanda gına geldi, adam bir orada haklı zaten. İBB maçında aurelio'ya direk kırmızı çıkıyor, İBB'li adam arkadan kasti tekme atıyor sırf sarı çıkıyor, aurelio'nun gördüğü direk kırmızı kart pozisyonunun aynısı toroman'a alex'e çıkmıyor mesela (aynı hareket). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 beşiktaşlı, fbli, gsli yöneticiler karabük yöneticisi kadar olamadı. adamların 2 puanını yedi hakem, adamlar çıkıp insan gibi konuştu. bir de bizimkilere bak. peh. biri hakem odasına iner, diğeri hakem hatası sayesinde alınan 1 puanı yetersiz görür, diğeri bize komplo filan der. öteki statlarını yapanlara çatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 puan kayıplarını hakeme yıkmak en kestirme yol bazen ama belirli takımlar aleyhinde her hafta macin sonucunu etkileyecek hatali kararlar verilmeyen kartlar oluyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 karabuk dmişken emenikeye kac para bayıldık youla ver1.2 gibi olacak gibime geliyor ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 emenikeyi aldık mı ki harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 emenike almeida bobo sabri bile ortalasa gene gol yapar bu 3lu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sallama haber o ya, karabük başkanı çıkıp yok öyle birşey diye kaç programa bağlandı =) Sırf Fanatik'de yazıyordu sanırım, fanatik ve özellikle fotomaçın haberlerinin 'sallama' olduğu bilinen bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 emenike youla'dan 10 kat filan daha iyi. Daha hızlı, daha güçlü, daha teknik vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Hani belli de olmaz bence. Bobo ile sözleşme imzalanmicak gibi duruyor. Şimdiden de çıkıp anlaştık sezon sonunda emenike beşiktaşta da demezler daha bi ton maç var, takımını ve kendisinin performansını etkiler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 onu diyemezler zaten galiba, yasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 karabuk un fiyat arttirma cabalari fln da olabilir ama emenike avrupadaki diger buyuk kluplere de gitse oynar cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 diyemezler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bakalım bizim de şu önümüzdeki 2 hafta cidden çok sıkıntılı geçecek ama takımı da haftada 2 kere izleyebileceğim için mutluyum valla. Sakatlık falan olmadan şu 2 haftayı geçirsek cidden güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar